Merhaba arkadaşlar . benim Şuan da sekiz buçuk aylık olan bir oğlum var ... Oğlum 35 haftalık dünyaya geldi ve 18 gün yoğun bakımda kaldı.Hastaneden çıktıktan sonra beş ay kolik atağı oldu ve onun dışında bir rahatsızlığı yoktu motor gelişimi normaldir göz takibi vardı.Daha sonra birden kafasını tutamamaya başladı gözlerinde kaymalar başladı be birde baktım kasılmaları var.Hemen Dr goturduk bizi nörolojiye sevk etti ve ankarada bir prof . noroloji girdi epileptik nöbet geçirdiğini söyledi hemen tedaviye başladı.Tedaviye başladıktan sonra tekrar kafasını tutmaya başladı, agular mugular deneta başladı ama hala dönemiyor oturamiyor ellerini sadece ağzına giturup emiyor.Nesne tutmuyor ellerini başka turlu kullanmıyor.Prof bize nöbetlerin Bebeğimin gelişimini gerilettigini söylemişti.Hala tadeviye devam ediyoruz.Gözleri hala kayıyor ve odaklanmıyor.Böyle bir sorun yaşayan giren duyan var mi acaba.?? Oğluşum da oturup emekleyip yuruyebilecekmi çok endişe ediyorum.Bu arada prof.fizik tadevi mutlaka almalı dedi.Bizde basliycaz.Nolur baba bir teselli olan olursa çok mutlu olan.Buna çok ihtiyacım var . Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın.