ben cocuk gelisimcıyim cocugun ılketeapda kafasinn buyuk olması normal yeni dogan bebeklerin ozelligdr ama zamanla normal halıne gelir eger zamanla hala ayni ise doktora goturmende fayda var iki nedeni oluyo genelde ya zeka geriigi yada kemiklr gelismiyo
Teşekkür ederim reyyannnnn;cnm doktorun oyle dediyse sorn yok bebegn dogduktan snra dert et bnu zaten cocugun ılk dogdugnda kafasi mutlaka buyuk olr dert etme cnm ya amillekte ble tıp o kadar ilerlediki bir sorun olursa hemen anında bulurlar
Bende normal doğum isityorum. Ama ümidimi kaybediyorum giderek, bu günki kontrolümde dr bebeğin 3600 gr ..38.haftamdayım...olduğunu söyledi ve 41. haftaya kadar bekliycez dedi haftada 100 gr alıyor bebek, bu durumda 4 kg yakın doğururm galiba buda zor olacağını gösteriyor sanki. çok korkuyorum ya.cnm o belli olmaz cunku cocugun bır suru gelis pozisyonu var cocuk doner elıni ayagnı oynatr belkı ters doner dogmdan once bakar doktorun cocugun durusuna eger terden gelırse yaa kendi eliyle dondermeye calisr yada olmadı sezeryan yapar bazen cocugn ılk eli ayagı alni omzu cıkabiliyo oyle durumlarda bakar ılk once ultrasonda eger kendi cevirebilrse cevirir olmazsa sezeryan der zaten ama sen sonuna kadar normal dogum ıste tabi saglk sorunu olmazsa sen ve bebek ıcın anne ve bebek icin en iyisi normal dogmdr
bak başka topiclerdede bu ornegi verdim hiç korkma arkadaşım 4250 gr 57 cm cocuk dogurdu 15 dakka sürdü 45 dakka dikiş atmışlar ve hamıleligi boyunca sadece 8 kilo aldı dusun o cocugu nasıl çıkardı demekki imkansız bişe değil korkutma kendini dogum sancısı olarak değil dogum eylemi olarak düşün korkunun ecele faydası yok korktugunla kalırsın cocugunu kucagına alıp koklıcan anı dusun hamılelıgını zehır etme kendıne ben hamıelegım guzel geçsin moralımı bozarım erken dogum yaparım diye ne ikili test yaptırdım ne üçlü test çunku yanılma payı yuksek allaha sıgındım ondan gelene razıyım ve hamılelıgım problemsız ve çok guzel geçiyo darısı basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?