Canım sıkıldı

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
Selamlar
Şimdi benim 18 yaşında üniversiteye hazırlanan bir cadim var
Bu güne kadar makyaj yaptığına şahit olmamistim
Bugün fondöten sürdüğünü gordum
Kötü hissettim yazık güzelim cildine
Yapmasini istemiyorum
Aklı başında zeki bir kızdır
Neden bunu yapmak gereği duyuyor
Benmi anlayamıyorum onu
Bi el atın kızlar

Kızımla konustuk size aradaki diyaloğu yazayım
Zelal gelir misin seninle konuşmak istiyorum
Evet anne biliyorum konuyu
Zelal ne zamandan beri kullanıyorsun o malzemeleri
Birkaç gün oldu
Peki neden kullanıyorsun
Anne biraz özenmiş olabilirim
Peki bunun doğru olmadığını bilmiyormusun
Biliyorum anne ama kendimi daha iyi hissediyorum ama doğru olmadığını bildiğim için rahatsız da oluyorum
Bak kızım yaşına tenine yakıştıram böyle bir şeyi
Fondötenin amacı ciltteki kusurları kapatmak tır
Senin buna ihtiyacın yok
Ama anne bende güzel gözükmek istiyorum (bana göre eşsiz güzel)
Guzelsin annem ama hemde çok
Ama anne sen benim annemsin o yüzden sana güzel geliyorum
Ne alakası var:KK57:(şimdiye kadar boyle bir düşüncesi olduğu bilmiyodum)
Tamam dedim eğer seni iyi hissettirecekse tamam
Hayır anne kullanmayacağım artik

Şimdi bu konuşmadan ne anlamalı beni rahat ettirmek için mi kullanmayacağım dedi

Son düzenleme:
Yani makyaj için yaşı uygun küçük değil ki . Siz anne olarak kızınızı küçük görebilirsiniz ama o yetişkin olma yolunda bir yerlerden başlayacak elbette :KK54:

18 yaşında kızınız yani normal bu yaşta makyaj yapması:))) Etrafındaki jenerasyonu görmüyo musunuz hepsi 15 inde başlıyır büyük ihtimalle arkadaşlarına özenmiştir abartmayın bence

Makyaj yapmak için çokta küçük sayılmaz.
Ama bu olaya fondötenle değil de bb krem cc kremle falan başlasa daha sağlıklı olur.
Mümkün oldukça fondötenden uzak tutun.

Genç kız o annesi sürecek tabiki :)
Ama fondöten yerine şu "bb" kremler var yüze sürünce pek belli olmuyor aynı zamanda nemlendirici özelliğide var. Fondoten gibi gözenekleri kapatmıyor bende kullanıyorum hatta belli bile olmuyor.

Genç kız o annesi sürecek tabiki :)
Ama fondöten yerine şu "bb" kremler var yüze sürünce pek belli olmuyor aynı zamanda nemlendirici özelliğide var. Fondoten gibi gözenekleri kapatmıyor bende kullanıyorum hatta belli bile olmuyor.
Bu bb lerle fondoten arasindaki farki gormeyen bir ben miyim:)

Bi ben mi inanmiyorum buna yani:)) ikisindende aldim normalde kullanmiyorum ama farki goremiyorum cidden
Fondöten pürüzsüz cilt ve donuk cildi renklendirmek için kullanılır.
Bb krem veya cc kremin nemlendirici özelliği vardır yani bir nevi renklendirilmiş nemlendirici kremdir.
Sık makyaj yapıyorum,Fondötenden cc kreme geçtim o yüzden aradaki farkı anlayabiliyorum,sık yapmıyorsanız farketmiyorsunuzdur.

Fondöten pürüzsüz cilt ve donuk cildi renklendirmek için kullanılır.
Bb krem veya cc kremin nemlendirici özelliği vardır yani bir nevi renklendirilmiş nemlendirici kremdir.
Sık makyaj yapıyorum,Fondötenden cc kreme geçtim o yüzden aradaki farkı anlayabiliyorum,sık yapmıyorsanız farketmiyorsunuzdur.
Hic yapmiyorum desem yeridir ancak bi foto cekimi cok ozel birsey olursa. Bb ile cc arasindaki fark nedir?

Hiç yapmaydi daha iyidi:KK14:
Öyle bir dünya Yok yani bir şekilde yapacak buna da bir yerlerden başlayacak engel olamazsınız ki . Bb cc krem rimel göz kalemi ile başlayabilir sizde anne olarak alışın. Kızınız çok kötü birşey yapmıyor

Back
X