Canım sıkıldı...

_purple_

:)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
358
47
Merhaba arkadaşlar.
Canım biraz sıkıldı, sizinle paylaşmak istiyorum.Uzun oldu kusura bakmayın, elle tutulur şeyler değil ama birikince anlatmak istedim... Belki de ben fazla takılıyorum sadece gösterdiğim saygının, özenin aynısını bekliyorum başka da bir beklentim yok :KK43:
Ben kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyorum. Fakat kendisiyle olması gerektiği kadar samimiyim. Yüzgöz olma durumu yok. Kayınbabam olmadığı için ramazanda her akşam iftara davet ettim, rahatsızlandı elimden geldiğince ilgilendim vs. Bunun dışında yememiz içmemiz ayrıdır. Bir kaç hafta önce görümcem geldi , kendisi de şehirdışında yaşıyor. Almaya gittik sabah 7de kalktık 7.15 de oradaydık, tam 45 dk otogarda bekledik. Bu problem değil fakat otobüsten inince çok beklediniz mi diye sordu eşimde evet bekledik diyince kaba bir şekilde amaaaan canım nolmuş beklediyseniz dedi. Hiç tepki vermedik. İlk olay bu.

Sonra eve geldik neyse durup durup her konuda siz çift maaşsınız, çift maaşsınız diye sürekli söylendi. Yine tepki yok bizde. Ben biraz tutumluyumdur (cimri değil) parayı kolay kazanmadığım için harcarken de rastgele harcayamam bunu o da bilir. Neyse ben yemeğe davet ettim bir akşam masa örtümü gördü aa ne güzelmiş dedi kaça aldınız dedi 35 lira abla dedim. Aaa size göre ne kadar da pahalıymış dedi. Ben yine bir şey demedim. Bayramda akrabaları geziyoruz yine bunlar çift maaş diyip durdu. Sanki multi milyarderiz gibi bahsediyor...

Bir akşam misafir geldi. Kayınvalidem anlatıyor. İşte çok hastaydım ben kızım gelince yeni yeni iyileşmeye başladım diye. Ki ben o yokken elimden geldiğince ilgilendiğimi sanıyorum. Öbürküler de meraklı tipler gelinin bakmadı mı diye sordular hemen. O da yok yok o da baktı sağolsun dedi bunun üstüne.

Ertesi akşam onlar bizi yemeğe davet etti, gittik. Yemek yedim görümcem içeri gitti telefonla konuşmak için. Kayınvalidem söze başladı. Görümcemin 1 kızı var 5 yaşında. Biz ablanla hamama gidelim diyoruz kızı da sana bırakırız dedik diye. Ben çalışıyorum bu arada ve bana müsaitmisin diye sormak yok. Ben de şakayla karışık aa anne aşkolsun belki ben de gelmek isterim hamama diyip güldüm.

Tek başına önemsiz şeyler fakat hepsi bir kaç günde olunca ben de ister istemez çektim kendimi. Eşime sen git ben yorgun oluyorum zaten demeye başladım bozulduğumu anladı o da. Eşim de benden habersiz inip uyarmış ama ne dediğini bilmiyorum. Bunun üstüne görümcem dün gelen arkadaşlarına laf arasında -bana bakarak- alıngan insanla uğraşmak çok zor dedi. Yine sustum.

Bu sabah erken tatile çıkacağız diye akşam vedalaşalım dedik indik, kayınvalidem yine aldı sazı eline bana bakarak yanlış anlamayın ama hadi gidin evinize ama sakın bak yanlış anlamayın diye üstüne basa basa söyledi. Ben de aman anne niye yanlış anlayalım ki dedim, ee alışmanız lazım dedi filan off içim şişti yine sustum.

Zor çok zor...

Ya insanin canini sıkan insan cok caninizi sikmayin esinizin soylemesi iyi olmus huyunu bilsinler ona göre davransilar

Ya insanin canini sıkan insan cok caninizi sikmayin esinizin soylemesi iyi olmus huyunu bilsinler ona göre davransilar

Dediğim gibi ben kırmamaya had safhada özen gösterirken böyle olunca üzülyorum açıkçası. 1 yıllık evliyim henüz belki de tam tanıyamadık birbirimizi, belki de beni soğuk buluyorlar bilemiyorum.

kotu olan esini doldurup onlari gidip uyarmasina sebep olman olmus. Canin sikildiginda guzel lisanla kendini ifade edebilirdin. Ufak tefek anlasmazliklar kardesler arasinda bile oluyo. Buyutecek tek bi soz davranis yok. Kurgulayip kocana surat asip isleri buyutmussun. Boyle yaparsan araniz sogur git gide iliskiler bozulur. Beni de abim gelip yengeme davranmam konusunda uyarsa sogurum o kadindan. Ama kendi uyarsa bi nebze

Dediğim gibi ben kırmamaya had safhada özen gösterirken böyle olunca üzülyorum açıkçası. 1 yıllık evliyim henüz belki de tam tanıyamadık birbirimizi, belki de beni soğuk buluyorlar bilemiyorum.
Biraz soguk durmak iyidir cok samimi olnamak lazim sizde birsey deyin demezseniz daha cok derler

Sanki biraz fazla mı alıngansınız ? Sakın yanlış anlamayında ben öyle anladım lütfen yanlış anlamayın :KK45:
Şaka bir yana cidden çok alıngansınız.Her söze kılıf uydurmuşsunuz.Rahat oluunnn.Elle tutulur hiç bir sebep yok ki burda ne dertler okuyoruz.

kotu olan esini doldurup onlari gidip uyarmasina sebep olman olmus. Canin sikildiginda guzel lisanla kendini ifade edebilirdin. Ufak tefek anlasmazliklar kardesler arasinda bile oluyo. Buyutecek tek bi soz davranis yok. Kurgulayip kocana surat asip isleri buyutmussun. Boyle yaparsan araniz sogur git gide iliskiler bozulur. Beni de abim gelip yengeme davranmam konusunda uyarsa sogurum o kadindan. Ama kendi uyarsa bi nebze

İyi de ben eşimi dolurup git onlarla konuş demedim ki. Surat da asmadım. Sadece her gün ben inmesem de sen gitsen dedim. Bu yani.

Sanki biraz fazla mı alıngansınız ? Sakın yanlış anlamayında ben öyle anladım lütfen yanlış anlamayın :KK45:
Şaka bir yana cidden çok alıngansınız.Her söze kılıf uydurmuşsunuz.Rahat oluunnn.Elle tutulur hiç bir sebep yok ki burda ne dertler okuyoruz.
Herkesin derdi kendine zor :) Kılıf uydurup da ne yapıyorum lütfen söyleyin :)

İyi de ben eşimi dolurup git onlarla konuş demedim ki. Surat da asmadım. Sadece her gün ben inmesem de sen gitsen dedim. Bu yani.
Iyi de ben de esine git onlarla konus dedin demedim ki. Konusmasina sebep olmussun dedim. Surat asmasan adam niye gidip onlari uyarsin. Elestiriye hep boyle kapali misin?

Iyi de ben de esine git onlarla konus dedin demedim ki. Konusmasina sebep olmussun dedim. Surat asmasan adam niye gidip onlari uyarsin. Elestiriye hep boyle kapali misin?
Eleştiriye açığım da, sanırım siz olumsuz yanıta kapalısınız. Konuş demedim evet, surat da asmadım. Asmadım yani, sadece ben her gün uğramak istemiyorum dedim, bunlar olurken zaten kendisi de yanımdaydı.

Bular ufak sinyaller canım umarım bir daha olmaz :KK12:eşinin konuşmasın iyi olmuş bence:KK51:Bir keresinde görümcem bana KV evinde siz akşama kadar burdamı kalacaksınız dedi :KK57:ve KV hiçççç sesi çıkmadı ben hemen çocukları aldım gittim evime:KK34:şimdi bulsun bizide akşama kadar yanımızda otursun.

Eleştiriye açığım da, sanırım siz olumsuz yanıta kapalısınız. Konuş demedim evet, surat da asmadım. Asmadım yani, sadece ben her gün uğramak istemiyorum dedim, bunlar olurken zaten kendisi de yanımdaydı.
E tamam suratini asmamis ol velev ki tek mesele o mu ben sadece onu mu dedim yani? O zaman tekrar soyluyorum eften puften meseleleri kocan vasitasiyla hisim tarafina iletirsen iliskileri bozarsin. Soguk yapili oldugun belli, zaten yuzeysel iliskiniz var ok, ama bu nosyonla devam edersen daha buyuk sorunlar cikacaktir. Daha acayim mi?

Görümcemin 1 kızı var 5 yaşında. Biz ablanla hamama gidelim diyoruz kızı da sana bırakırız dedik diye. Ben çalışıyorum bu arada ve bana müsaitmisin diye sormak yok. Ben de şakayla karışık aa anne aşkolsun belki ben de gelmek isterim hamama diyip güldüm
Kesinlikle haklısınız herkesin derdi kendine zor ama demek istediğim can sıkmaya bile değmeyen şeyler.Mesela bu alıntıladığım kısım.Anne-kız başbaşa vakit geçirmek istemiş belli ki.Yakında güvenilir siz olduğunuz içinde size bırakmak istemişler çocuğu.Bana göre çok doğal bir mevzu.Ama siz alınmışsınız.Yapı meselesidir saygı duyarım fakat cidden çekilmez oluyor bazen.Benim de vardı yakın zamanda bir tanıdığım.İnanın bakışımdan bile alınır gider en yakın arkadaşıma şikayet ederdi.Sert mizaçlı bir insanım ve hiç çekemem çevremde sürekli mızmızlanan insanları.Siz öylesiniz demiyorum sakın yanlış anlamayım ama kayınvalidenizin sürekli yanlış anlama diye vurgulamasıda bu sebeptendir bence.İster istemez belli oluyordur alındığınız.Yüz ifadenizden bile anlaşılır. Çok kırılgan yapınız var demekki değişmez ki bu yapacak bir şey yok :)

E tamam suratini asmamis ol velev ki tek mesele o mu ben sadece onu mu dedim yani? O zaman tekrar soyluyorum eften puften meseleleri kocan vasitasiyla hisim tarafina iletirsen iliskileri bozarsin. Soguk yapili oldugun belli, zaten yuzeysel iliskiniz var ok, ama bu nosyonla devam edersen daha buyuk sorunlar cikacaktir. Daha acayim mi?

Ben eşime git onlarla konuş, hadlerini bildir, ağzının payını ver demedim. Demem de. Kendisi gidip uyarmış çok sonra haberim oldu. Karakter analizi için teşekkürleer :KK51:

Kesinlikle haklısınız herkesin derdi kendine zor ama demek istediğim can sıkmaya bile değmeyen şeyler.Mesela bu alıntıladığım kısım.Anne-kız başbaşa vakit geçirmek istemiş belli ki.Yakında güvenilir siz olduğunuz içinde size bırakmak istemişler çocuğu.Bana göre çok doğal bir mevzu.Ama siz alınmışsınız.Yapı meselesidir saygı duyarım fakat cidden çekilmez oluyor bazen.Benim de vardı yakın zamanda bir tanıdığım.İnanın bakışımdan bile alınır gider en yakın arkadaşıma şikayet ederdi.Sert mizaçlı bir insanım ve hiç çekemem çevremde sürekli mızmızlanan insanları.Siz öylesiniz demiyorum sakın yanlış anlamayım ama kayınvalidenizin sürekli yanlış anlama diye vurgulamasıda bu sebeptendir bence.İster istemez belli oluyordur alındığınız.Yüz ifadenizden bile anlaşılır. Çok kırılgan yapınız var demekki değişmez ki bu yapacak bir şey yok :)

Sanırım ben fazla sert mizaçlı değilim, büyütüyorum :)

X