- 10 Mart 2017
- 45
- 70
- 3
- 35
- Konu Sahibi bez__bebek
-
Kızlar komşumun aracılığıyla bir işyerine başvurdum, başvurduğum pozisyon komşum ve eski işyerinden bir çocuğa bağlıydı. Neyse işe alınmadım, ama ciddi bir açıklamada yapılmadı. Komşum dediysem o kadar samimi değiliz yeni geldi apartmana. Ama açıklama yapmaması baştan savma davranması beni çok sinirlendirdi. Şimdi kendisi ile köşe kapmaca oynuyorum, bugün denk geldik selamlaştık falan ama cinlerim yine tepeme çıktı. Ne var ne yok falan dedi, muhtemelen işe girip girmediğim hakkında ağzımı yokladı. Ben de iyilik güzellik dedim geçtim bir açıklama yapmadım. İşe girmedim ama kendi isteğimle, yüksek lisans yapıyorum. Ama zavallı hala işe girememiş konumuna mı düştüm acaba açıklama yapmayarak diye düşünüyorum şu an. Siz ne dersiniz?
Öylesine sormuş da olabilir, işle ilgili olduğunu sanmıyorum doğruca sorardı yoksa, niye ağız arasın?
Zaten ona bağlıymış biliyordur herhalde sonucunu. Açıklamanız saçma olurdu sormadan.
zaten biliyordur, öylesine hal hatır sormuş bence.
Başvurduğunuz iş komşunuza bağlıymış zaten neden alınmadığınızı biliyordur öylesine hal hatır sormak için konuşmuştur neden köşe bucak kaçtığınızı anlamadım aksine komşunuz şöyle düşünebilir iş yerine alınmadı diye mi benden köşe bucak kaçıyor diye düşünüp üzülebilir.Kızlar komşumun aracılığıyla bir işyerine başvurdum, başvurduğum pozisyon komşum ve eski işyerinden bir çocuğa bağlıydı. Neyse işe alınmadım, ama ciddi bir açıklamada yapılmadı. Komşum dediysem o kadar samimi değiliz yeni geldi apartmana. Ama açıklama yapmaması baştan savma davranması beni çok sinirlendirdi. Şimdi kendisi ile köşe kapmaca oynuyorum, bugün denk geldik selamlaştık falan ama cinlerim yine tepeme çıktı. Ne var ne yok falan dedi, muhtemelen işe girip girmediğim hakkında ağzımı yokladı. Ben de iyilik güzellik dedim geçtim bir açıklama yapmadım. İşe girmedim ama kendi isteğimle, yüksek lisans yapıyorum. Ama zavallı hala işe girememiş konumuna mı düştüm acaba açıklama yapmayarak diye düşünüyorum şu an. Siz ne dersiniz?
İş başka arkadaşlık başka demisler. Profesyonel düşünün bu konuda. Duygularınızı araya katmayın. Başkalarının ne düşündüğünü de umursamayin. :)
Başvurduğunuz iş komşunuza bağlıymış zaten neden alınmadığınızı biliyordur öylesine hal hatır sormak için konuşmuştur neden köşe bucak kaçtığınızı anlamadım aksine komşunuz şöyle düşünebilir iş yerine alınmadı diye mi benden köşe bucak kaçıyor diye düşünüp üzülebilir.
Dediğim gibi doğruca sorardı niyeti o olsa, durduk yerde sizin açıklamanız saçma olurdu. Siz sanırım takıntı yapmışsınız iş meselesini komşudan köşe bucak kaçmak, basit bir ne var ne yok sorusunu işe bağlamak bunu gösteriyor.İşin sonucunu elbette biliyor, aradan zaman geçti. Şu anda başka bir işe girip girmediğimi öğrenmek istemesini kastetmiştim ben. Çünkü ikimizde sabah çıktık, o işe gidiyordu ben üniversiteye
İşe mi alınmadınız, yoksa sizmi girmediniz?
Her halukarda, ne şirketin nede komşunuzun size basın açıklaması yapmasına gerek yok.
bence fazla abartmışsınız
komşunuz bi konuda yardım etmeye çalışmış olmamış
niye komşunuzu suçluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?