- 10 Mart 2017
- 45
- 70
- 3
- 35
- Konu Sahibi bez__bebek
Kızlar komşumun aracılığıyla bir işyerine başvurdum, başvurduğum pozisyon komşum ve eski işyerinden bir çocuğa bağlıydı. Neyse işe alınmadım, ama ciddi bir açıklamada yapılmadı. Komşum dediysem o kadar samimi değiliz yeni geldi apartmana. Ama açıklama yapmaması baştan savma davranması beni çok sinirlendirdi. Şimdi kendisi ile köşe kapmaca oynuyorum, bugün denk geldik selamlaştık falan ama cinlerim yine tepeme çıktı. Ne var ne yok falan dedi, muhtemelen işe girip girmediğim hakkında ağzımı yokladı. Ben de iyilik güzellik dedim geçtim bir açıklama yapmadım. İşe girmedim ama kendi isteğimle, yüksek lisans yapıyorum. Ama zavallı hala işe girememiş konumuna mı düştüm acaba açıklama yapmayarak diye düşünüyorum şu an. Siz ne dersiniz?
Not: Arkadaşlar komşuma işe alınmadığım için kızmıyorum, bir işe binlerce insan başvuruyor. Ve işe almada sadece elbette komşum sorumlu değil. Ben olumsuz cevabı insan kaynaklarından aldım ve akabinde bir telefon bile etmedi, neticede komşuyuz. Ama köşe kapmaca oynamamın nedeni ona bozulmamdan ziyade kişisel nedenlerle halen işe girmedim. Sorum da o yönde görüşmemizde hiç bir açıklama yapmayarak acınacak konuma mı düştüm acaba demiştim.
Not: Arkadaşlar komşuma işe alınmadığım için kızmıyorum, bir işe binlerce insan başvuruyor. Ve işe almada sadece elbette komşum sorumlu değil. Ben olumsuz cevabı insan kaynaklarından aldım ve akabinde bir telefon bile etmedi, neticede komşuyuz. Ama köşe kapmaca oynamamın nedeni ona bozulmamdan ziyade kişisel nedenlerle halen işe girmedim. Sorum da o yönde görüşmemizde hiç bir açıklama yapmayarak acınacak konuma mı düştüm acaba demiştim.
Son düzenleme: