• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım sıkılıyo

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
evet içimde bi sıkıntı var
havadanmı ne????
son zamanlar zaten sağlıklı bi uyku uyuyamiyorum.
hamilelikten her yerim ağrıyo sabaha kadar yatakla cebelleşiyorum.sabahları kalkmak zulüm gibi zaten..kendimi iyice hantal hissediyorum bi tane de cadoloz bi kızım var sağolsun hergün evi alt üst ediyor.kendime çay koymaya usanan ben hergün ev işi yapmaktan canım çıkıyor..

ve gün içinde doğru düzgün dinlenemiyorum.üstelik bugün gripte oldum dışarısı ana baba günü doktora gitmeye korkuyorum :(

kaç gündür evde oturmaktan
son zamanlarda iyice ağırlaşmış olmaktan ve birde hasta olup kendime bakamıyor olmaktan canım sıkılıyor :(

havadanmı ne????
hamilelikten her yerim ağrıyo sabaha kadar yatakla cebelleşiyorum.sabahları kalkmak zulüm gibi zaten..kendimi iyice hantal hissediyorum bi tane de cadoloz bi kızım var sağolsun hergün evi alt üst ediyor.kendime çay koymaya usanan ben hergün ev işi yapmaktan canım çıkıyor..

ve gün içinde doğru düzgün dinlenemiyorum.üstelik bugün gripte oldum dışarısı ana baba günü doktora gitmeye korkuyorum :KK43:

son zamanlarda iyice ağırlaşmış olmaktan ve birde hasta olup kendime bakamıyor olmaktan canım sıkılıyor :KK43:
benimde bebeğim olmadığı için canım sıkılıyor ve ayrıca yeni işe başladım ortama alışma gıcık insanlarla aynı ortamda çalışma ve işin bi o kadar da stresli olması durumunda kalmaktan nefret ediyorum. şuan ne güzel hamilesiniz bende hamile olsaydım şimdi keşke evimde bebeğimi büyütseydim. :KK51:

Tatlı dertmis boşver. Allah beterinden saklasin;)
SEVGİLER::)
amin sağolun
kuzenim de öyle diyor bugunlerin tadını çıkar sonuçta doğacak hep içinde kalacak değil ya :) ama inanın çok yoruldum

bende halsizim bu aralar ya havadanmı nedir bir agırlık çöktü üstüme atamıyorum kaç gündür havalardan falan galiba ya..

Hamileliktendir ,mutlu ol
mutluyum da uyku uyuyamamak stres yapiyo
benimde bebeğim olmadığı için canım sıkılıyor ve ayrıca yeni işe başladım ortama alışma gıcık insanlarla aynı ortamda çalışma ve işin bi o kadar da stresli olması durumunda kalmaktan nefret ediyorum. şuan ne güzel hamilesiniz bende hamile olsaydım şimdi keşke evimde bebeğimi büyütseydim. :KK51:
İnşallah rabbim sanada tattirir bu duyguyu

havadanmı ne????

ve gün içinde doğru düzgün dinlenemiyorum.üstelik bugün gripte oldum dışarısı ana baba günü doktora gitmeye korkuyorum :KK43:

son zamanlarda iyice ağırlaşmış olmaktan ve birde hasta olup kendime bakamıyor olmaktan canım sıkılıyor :KK43:
yeni bebek de kız mı?

Allah bagislasin cocuklarini.
Havalardan galiba bende grip oldum :(
tarcin limon ihlamur filan ic iyi gelir

yeni bebek de kız mı?
evet kız

Merkür retrosu diyorlar. Suçu Merkür'e atın geçin bence. :KK51:
:) öyle mi dersiniz

Allah bagislasin cocuklarini.
Havalardan galiba bende grip oldum :(
tarcin limon ihlamur filan ic iyi gelir

ya hasta oldugumu kendime bakamıyor olduğumu da geçtim kızım da hasta ikimize yetmiyorum zaten gece uykusu haram gündüz kızım için kalkıyorum
sadece yemeğini hazirlayabiliyorum iki gündür pijamalarını hiç çıkarmadı düşünün artık :(

havadanmı ne????

:)) valla üzüldüm kız yazık allah yardımcın olsun baska dert vermesin :D nerdesin söle gelip ben temizliim evii :)))

:KK57: ben gayet içten allah yardımcın olsun dedim ve espri yaptım canım sıkılıyo yazmıssın diye gayet iyi niyetliydim sen bilirsin gerçekten iyilik yaramıyomuş

Hayır alay etmedim..Sanırım gülücüklerden öyle düşündün..Zaten öyle bi tavırda olsam niye açıklama yapim ki şaşırdım birden..Neyse herkes yorumumu beğenicek diye de bi kural yok...

boncuk hayal dünyasındasın herhalde. o adamdan çocuk mu yapcaksın

Hayır alay etmedim..Sanırım gülücüklerden öyle düşündün..Zaten öyle bi tavırda olsam niye açıklama yapim ki şaşırdım birden..Neyse herkes yorumumu beğenicek diye de bi kural yok...
o zaman yanlış anlaşılma oldu sanırım
özür dilerim

Yazışmalarda böyle sıkıntı olabiliyo bazen smileyler fazla kaçıyo e ifademi nerden görüceksin :)önemli olan hemen saydırmamak rica ederim iyi geceler
ben saydirmadim benim yerimde kim olsa yanlış anlardı sizede iyi geceler

Back
X