- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
Tersini iste tersi olsun :) kilo Alcam de ver, namaz kılmıcam de kılhayatımda herşey istediğimin aksine gidiyor gibi yok düzenli kilo vercem tam tersi kilo alıyorum.DÜzenli spor aksine oturp kalıyorum namazlarımı aksatmadan kılacagım bir vakit bile kılmadıgım gün oluyor evlililğimi güzellştircem gititkçe agızlar bozuluyor bir hobi edinmek istiyorum birşeyler ypamak istiyorum miskinimmm çok miskinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalışıyorumÇalışıyormusun? Çalışmıyorsan bir işe girip çalışmayı denesen
Yap o zaman?
Bi ucundan tut en azından
Elin, kolun, nefesin yetiyorken yap
Yarın ilk günün olsun
Erken kalk
Kap bi çay, güneşin doğuşuna eşlik et balkondan
Güneş doğmadan evvel kalkarsan namazı da kılsan güzel olur
Olmadı diye koyverme öğleni kılarsın ?
Ondan sonracıma toprakla uğraşmak güzeldir
Saksı da bile olsa bir fidan ya da çiçek büyütmeye başla
Hergün gelişimini gözlemlersin
İşe gir
Ya da örgü ör
Yap bişeyler işte gönlünce
Parka git, yürü yürü yürü
Al sana spor
Hemde hava alırsın iyi gelir
Oldu, görüşürüz
Kan tahlili yaptır bikeşke bunları ypapsım gelse halsiz bitkin boş boş yaşıyorum 3 4 aydır geçmeyen mide bulantısı gibi insanı huzursuz eden bir durum
neden *Kan tahlili yaptır bi
Halsizim filan diyosunneden *
kilo alıyorum tüyleniyorum ve aşırı basen alt karın bölgeleri şiş durumda resmen başım hergün agrıyor hep agresif mutsuzumHalsizim filan diyosun
Kansızlık olabilir ya da başka bişey
Tahlilde çıkar yani bişey varsa
İnşallah yoktur da mesela tiroid bile olabilirkilo alıyorum tüyleniyorum ve aşırı basen alt karın bölgeleri şiş durumda resmen başım hergün agrıyor hep agresif mutsuzum
O zaman havalardandır. Mevsim geçişi ruh halini etkilerçalışıyorum
ama içim sıkılıyor inanılmaz huzurusuz cocouklar gibiyim böyle bi garp
Tiroid olunca ne oluyor ki,bende de var,ilaç kullanıyorum.İnşallah yoktur da mesela tiroid bile olabilir
Sen git bi dahiliyeye şikayetlerini söyle
Onlar direk kan tahlili isteyeceklerdir zaten
Önce bunlara bi baktır, belki ilaçla ve beslenmeyle daha enerjik olursun ve istediklerini yapmana vesile olur
oldukça haklsıın aslında ama böyle uyuyamazsın bacagını bi türlü rahat ettiremezsin ya öyleyim içim daralıyor kalbim nefes almamaı engelliyro gibiTiroid olunca ne oluyor ki,bende de var,ilaç kullanıyorum.
Doktor diyene kadar farketmemiştim bile.
Herkes gibi benim de yorgunluklarım,keyifsizliklerim olur ama hayatın genel akışı der,önüme bakarım.
Artı bendeki kansızlık ciddi seviyede,ondan burada hiç bahsetmeyeyim de onu da takmamaya çalışırım.
Allahım muhtaç etmesin inşallah. İnsanlar nelerle uğraşıyor,kendi başımızın çaresine bakabiliyorsak bizden zengini yok bence.
Şunu yapacağım bunu yapacağım diye düşmek yerine eyleme geç.Bir yerden tutup başla.Bir adım at,adımların yol olur.hayatımda herşey istediğimin aksine gidiyor gibi yok düzenli kilo vercem tam tersi kilo alıyorum.DÜzenli spor aksine oturp kalıyorum namazlarımı aksatmadan kılacagım bir vakit bile kılmadıgım gün oluyor evlililğimi güzellştircem gititkçe agızlar bozuluyor bir hobi edinmek istiyorum birşeyler ypamak istiyorum miskinimmm çok miskinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
O zaman arkadaşın dediği gibi gidip bir kan değerlerine baktır.oldukça haklsıın aslında ama böyle uyuyamazsın bacagını bi türlü rahat ettiremezsin ya öyleyim içim daralıyor kalbim nefes almamaı engelliyro gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?