canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))

izotonik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
49
21
38
Ağrı
sanırım bende anne olamayacağım çok acı bir şey bende ilkleri yaşayamayacağım her adet oluşumda sinirlerim bozuluyor :))))))ve ağlıyorum

olursun cnm üzülme.benimde olmuyodu bende öyle düşünüyordum ama oldu.dua ettim çookk dua ettim.tek dileğim o olmuştu.rabbim kabul etti.sende dua et ve asla isyan etme.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

inşallah canım ama zaman geçtikçe ümidimi kaybediyormuşum gibi geliyor bende hep dua ediyorum çok üzüüyorbenimde rabbimden tek istediğim ve dileğim hayırlı ve sağlıklı evlat benimle arkadaş ve akrabadan 10 kişi aynı ay evlendim şuan herkes hamile sadece bende bir şey yok herkes soruyor sen de yokmu diye bütün psikolojim alt üst oluyor hamile çocuklu kadınları kıskanmaya başladım herkes çocuğunun konuşmasını yüremesini bunun gibi şeyler çok sinirlerimi bozuyor istemeden çok üzülüyorum ama elimden gelen hıç bir şey yok sadece dua ve ağlamaktan başka::)))))))) bu halimi hiç kimseyle ne ailemle ne arkadaşlarımla herşeyi içimde yaşıyorum ama herşeye rağmen etrafa gülmek zorunda kalıyorum içim kan ağlıyor..........

üzülme Allah kerim şifalı kürleri kullanıyormusun sorunun ne bilimiyorum ama sen böyle üzüldükçe bebeğin sana daha geç gelecektir .okadar duydum ki tam ümidi kesip bebe fikrini kafasından silip hamile kalan....dünya mucizelerle dolu ...ve şunu düüşün sende hangi sağlık problemi olursa olsun insan yoktan vareol bol çevrendediliyor Allah ol diyor oluyor ....hormonlar kistler ilaçlar hepsi bahane ..sen gönlünü ferah tut bol bol hayr dua almaya çalış....bende çok istiyorum biliyormusun seni az çok anlayabiliyorum ...

inşallah canım beni sadece tesellim dua etmek ve her ay ümitle beklemek allahımdan rabbim herkese nasip eder bu güzel şeyi dualarım herkese.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…