canım sıkkın

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
mrb kızlar.ben üniversiteye gitcem diye kendimi o kadar hazırlamıstımki 1 tercihlerde bi yer gelmedi ve canım cok sıkkın.bi üniversite var ve ulasım imkanı zor gitmem için 2 saatimi alan biyer orayı yazmak istemiyorum bu yüzden açıköğretimde düsünüyorum ama üniversite ortamı olsun diye açıköğretimide pek istemiyorum bi okul olsun diye yazcam gibi bugün herkes okula gidiyo ve bu benim zoruma gidiyo.canım cok sıkkın.

mrb kızlar.ben üniversiteye gitcem diye kendimi o kadar hazırlamıstımki 1 tercihlerde bi yer gelmedi ve canım cok sıkkın.bi üniversite var ve ulasım imkanı zor gitmem için 2 saatimi alan biyer orayı yazmak istemiyorum bu yüzden açıköğretimde düsünüyorum ama üniversite ortamı olsun diye açıköğretimide pek istemiyorum bi okul olsun diye yazcam gibi bugün herkes okula gidiyo ve bu benim zoruma gidiyo.canım cok sıkkın.

2.tercih hakkınız var mı? varsa acele etme. haklısın üniv. ortamı farklı olur, yaşamak gerek ama olmuyorsa da çok takmanın manası yok. sonuçta aöf de de güzel bölümler var ve kendini geliştirmek istersen heryerde yaparsın bunu

açıköğretim okumak örgün eğitimi okumaktan çok çok daha zor
okulda en ağır dersleri bile bir şekilde geçiyorsun
hem üniversite okumanın tadı çok başka
harika bir duygu, bence yolu göze alıp gitmelisin
açıköğretim okuyarak hayata karşı bir pencere açamazsın kendine
ufkunu genişletmek, insanlar tanımak istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle üniv. okumalısın.

açıköğretim okumak örgün eğitimi okumaktan çok çok daha zor
okulda en ağır dersleri bile bir şekilde geçiyorsun
hem üniversite okumanın tadı çok başka
harika bir duygu, bence yolu göze alıp gitmelisin
açıköğretim okuyarak hayata karşı bir pencere açamazsın kendine
ufkunu genişletmek, insanlar tanımak istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle üniv. okumalısın.

gidip gelmek yol bakımından zor diye istemiyorum hem yol ücreti hem zaman kötü olcak kıışın zorlancam falan.açıköğretimide bi okul olsun diye yazıcam zaten.2.tercih yapıcam ama 1 tercihte gelmediyse istediğim yer 2.tercihtede gelmez kesin.

ben üniyi bitirdim ama bugn okullar açıldı içim eriyor o bahçede arkadaşlarımla oturup gülüştüğüm yıllar geldi aklıma
sınav öncesi ders çalışmalarımız beraber
sıraya kopya yazmalarımız
sınıfta parti bile vermiştik
offff offfffff o günlere geri dönmek istiyorum ben yaaaa :5: :5: :5:

İstediğin bölüm geliosa mesafeyi takma , git oku işine gücüne bak ;)

Sonuçta üniversite demek özgür bireyler demek, ayaklarının üstüne basmaya alış...

okulların açılması gelip gidenleri görmek dahada canmı skıyoya zaten.

Back
X