- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
Alisirsin canım. Bende buyuk sehirden ufacık bi sehre gitmiştim. Hic sevmemiştim. 10 kilo vermiştim sıkıntıdan. Iyi de oldu hani :)) ama sonra iyle bi sevdim ki orayı hala orayı düşününce gözüm doluyo. Bosuna heba etme günlerini orayı oyle bi seveceksin ki okul uzatmayı düşüneceksin :))Universiteye basladim hersey berbat.
Simdiden gitmeyi dusunuyorum duzenim altust uyku uyuyamiyor yemek yiyemiyor surekli gitmeyi dusunuyorum
Nolur bana akil verin
10 yıl önceki halim geldi aklıma. Gittim yurda yerleştim. Ertesi sabah çıkıp eve geldim, girmicem ben bi daha diye. Bir hafta sonra paşa paşa döndüm.Universiteye basladim hersey berbat.
Simdiden gitmeyi dusunuyorum duzenim altust uyku uyuyamiyor yemek yiyemiyor surekli gitmeyi dusunuyorum
Nolur bana akil verin
daha dun bir bugun iki.. alisacaksin Allah in izniyle, su an inandirici gelmese de.. ilk zamanlar o bosluk cok yogun sekilde hissedilir.. sonra ailenin yanina gdislerin seyreklesir :)İsteyerek girdim ama yasayamiyorum bogulcak gibi oluyorum
İsteyerek girdim ama yasayamiyorum bogulcak gibi oluyorum
Eve gidince ne olacak, aynı stresi tekrar çekmeyi göze alabiliyor musun?Universiteye basladim hersey berbat.
Nolur bana akil verin
Suan onlarin yerinde olmak icin neler vermezdim bi bilsenizKendi şehrinde üniversiteye gitmek zorunda kalanları düşün. Sanki liseye devam gibi çok kötü! Ordaki güzellikleri kesfet. Sonuçta isteyerek girmişin bölümüne ne güzel..
canimmmm bende sırf bunları düşündüğüm için yatay geçiş yapmadım bide yaklasık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım onunda etkisi var ve hiç cesaret edemediğim için yatay gecis yapamıyorum..ama çok arkadasım var alısan öyle demesi kolaydır yasaması zordur senin yerinde olsam arkadas cevresi edinmeye bakardım ortamını kur gerisini halledersin diye dusunuyorum :)Evet ilk kez ayriliyorum. Sanki bitek ben boyleymisim gibi herkes mutlu ben tekim bu canimi daha cok yakiyo galiba .
Ruh halim bozuldu resmen bi diyorum birak git hayatta yapamazsin bi diyorum dayan sabret bir sene gercekten cok kotuyum
onlar da sizin yerinizde olmayı çok isterler emin olun.Suan onlarin yerinde olmak icin neler vermezdim bi bilseniz
O kadar dayanabilecegimi sanmiyorumonlar da sizin yerinizde olmayı çok isterler emin olun.
uzakta okumak hayatı öğrenmektir.zamanla çok güzel arkadaşlıkların olacak.
okulun sonuna doğru oraya yerleşmeyi bile düşüneceksin.
hayatınızın en güzel dönemi başladı
tamam eğer okulu terketmezseniz mayısa doğru tekrar yazın buraya.O kadar dayanabilecegimi sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?