Canım yanıyo onu gördükçe..

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar daha önce çok kez anlatmıştım sevgilimle ayrılalı tam bir ay oluyor..Beni çok sevdiğini söyler herşeyime katlanırdı..Onu çok fazla sıkamlarıma grksiz triplerime herseye katlanırdı bi kaç defa ayrıldık ama sonra geri barıştık affetmiştim onu bana küfür etmesine ragmen .. Ona inanmıştım evlenceğimize çok inanmıştım annesiyle tanışmıstım falan.... Barıştıktan sonra buluşunca anneme yakalanmıştık bu ara verelim iki üç ay görüşmeyelim annenler beni unutana kdr diyordu.. Ben hep yok konusalım diyordum .. Sonra teyzemin kızıyla tanıştırdım bunu bizden 7 8 yaş büyük... Teyze kızı ona sen kübraya iyi bi hayat sunabilecek misin siz birbirinize göre değilsiniz olmuyorsa zorlamayın demişti bunu hep diyordu ama biz ayrılmıyorduk.. Sonra sevgilim o olaydan sonra yokum ben artık dedi.. Ben çok mesaj attım hiç birine cevap vermedi karsısına çıktım kovduu beni yüzünü bile görmek istemiyorum artık istemiyorum seni seviyorum ama istemiyorum dedi sonra eskittiklerimdensn falan dedi .. Bnde artık mesaj atmamaya başlamıitımAma bir hafta sonra tekrar ayrıldık.. Bu sfr o istemişti ayrılmayı bana küfürler falan etmişti yani sonra da yeni bi kızla cıkcam ama hep seni sevcem unutmuycam falan mesajlar.. Okuyanlar bilir... Şimdi sevgilisi var galiba.. Beni sevse gitmezdi ama başkalarına.. Tamam ben sevgiliyken çok üstüne gittim annemin yakalaması teyze kızının öyle şeyler demesi etkilemiştir ama beni sevse gitmezdi de mi kızlar... Ve ben ayrıldıktan sonra üstüne düştükçe uzaklastı benden .. Ben mesaj attıkça küfürler attı.. Umurunda olmadım mesaj attıkçça.. Sonra smsimizin biteceği gün unutmam sveicem ama başkasıyla cıkcam diye mesajlar attı bende seven adam bunu yapmaz dedim .. sevdigim kızın beni anlamaması kötü falan .. Kızlar bnm rüyama hergün sevgilisiyle konusmaları girioyr.. istesem face sifresini değiştirip okuyabilirim ama yapmamalıyım.. ve onu okulda girioyurm bi kaç gün önceye kdr bana bakıyordu gizli gizli ama bakmıyor ve artık kızlarla çok samimi... Gördükçe içim acıyo.. Nasıl davranmalıyım

yapabileceğin pek birşey yok.böyle birinden sana hayır geleceğine mutlu olacağına vs. inanıyor musun? :ssz: İnanıyorsan buyur üzül , ağla , geri döndür yada dönmesini bekle ne diyeyim.:ssz:

Yapacağın tek bir şey var : Onu görmezden gelmek :ssz:
Sevseydi kendini başka kollara bırakmazdı emin ol.
Demek ki sevgi bitmiş. O sevgi dolu mesajlarda bahane ..
Sen de artık yoluna bakacaksın canım.:ssz:

canım benim burada onun üstüne gittiğini söylüyorsun buda annenin sizi yakalaması ya da teyzenin kızının birbirinize uymadığınızı söylemesi mi üstüne gitmek. bak benim ailem sevgilimi istemiyor hatta çevremde hiç kimse istemiyor ama o bu yüzden beni bırakmadı başka sorunlarımız var oda başka bir konu. ama seven insan hemde erkek sevdiğini başkaları bu ilşkiyi onaylamıyor diye bırakmaz. yok ben seni sevecem ama başkasıyla çıkacam asla bunu demez. bunu demesi sırf bu ilişkinin bitmesinin senin suçunun olduğunu yansıtmaya çalışmasından başka birşey değil. seven insan ne olursa olsun sevgisini savunan kişidir. hemde sen onu bu kadar severken çabalarken bir başkasına gidiyorsa bu adam seni svmiyordur. emin ol unutursun ama zaman gerekiyor bunun için...

canın yanacak tabiiki yanacak ki onu tamamen unuttuğunda o dönmek isterse belki yaptıklarını unutacaksın ama hissettiğin acıyı hatırlayacaksın ve seni bu durduracak yanlış şeyler yapmaktan..
insanlar yapılanları söylenenleri unutuyor ama birinin sana nasıl hissettirdiğini unutmuyor.. bu kadar sevse oda senin acı çekmene razı olur muydu hiç.. ne olursa olsun senin elini bırakmazdı.. aynı okulda olmak çok zor bilirim o duyguyu ama görmezden geleceksin.. sevsende unutmuş gibi yapacaksın.. ona sakın unutamadığını belli etme bu sadece onun bi tarafını kaldırır ona gurur verir.. senden değerli kimse yok bu hayatta unutma.. acı çektiğin yeter uygulamaya geç bir an önce :34:

Haklısınız kızlar...Yeteri kadar kıçı kalktı zaten.. O şimdi ondan vazgeçemem sanıyor .. Bende formalite bi sevgili bulmayı düşünüyorum onun bizi beraber görmesi içinn.. Yapmalımıyım sizce ?

1- affetmiştim onu bana küfür etmesine ragmen ..
2- anneme yakalanmıştık bu ara verelim iki üç ay görüşmeyelim annenler beni unutana kdr diyordu..
3- Ben çok mesaj attım hiç birine cevap vermedi karsısına çıktım kovduu beni yüzünü bile görmek istemiyorum artık istemiyorum seni seviyorum ama istemiyorum dedi
4- eskittiklerimdensn falan dedi
5- bana küfürler falan etmişti
6-Ben mesaj attıkça küfürler attı..

Nasıl davranmalıyım

Nasıl davranmalısınız? Kendinize iyi davranmalısınız. Yukarıda yazdıklarınızı okusanız yeter. O üstüne gidildiği, teyzenizin kızının söyledikleri, annenize yakalanmanız yüzünden değil, ailenin içine girdikçe aranızdaki ilişkinin ileride ciddi boyut kazanacağı ve bunu istemediği için uzaklaşı sizden... Sizse tam tersi bunlar yüzünden ayrıldınız sanıyorsunuz. Gerçekten seven insan sevdiği kişinin ailesine kendini sevdirmek ister, sözlerinden rahatsız olmaz, engellerden yılmaz... Bunu ileride sağlam bir ilişkiniz olursa daha iyi anlayacaksınız.

O şimdi ondan vazgeçemem sanıyor .. Bende formalite bi sevgili bulmayı düşünüyorum onun bizi beraber görmesi içinn.. Yapmalımıyım sizce ?

Niye vazgeçemezsiniz sanıyor acaba? Gerçekten vazgeçemediğiniz için olmasın?

Yukarıdakiler sizin cümleleriniz. Böyle sığ hareketleri, küfürbaz, kırıcı, ciddiyetsizolduğu halde onu kendinize layık görüyorsunuz, ondan vazgeçemediğinizi açtığınız konularda ifade ediyorsunuz, doğal olarak onu gördüğünüzde de ona belli ediyorsunuzdur. Şu durumda formalite bir sevgili bularak ona kendini daha önemli hissettirmiş olursunuz sadece... Üstelik gereksiz bir zahmet... "Ne kadar sevsem de bana küfreden, hakaret eden birini hayatımda tutmam, onun beni terk etmesine fırsat vermeden ben tekmeyi basarım" diyebilene kadar hayatınızda kimse olmasın... Yoksa daha çok acı çeker, hak ettiğiniz değeri asla göremezsiniz.

Nasıl davranmalısınız? Kendinize iyi davranmalısınız. Yukarıda yazdıklarınızı okusanız yeter. O üstüne gidildiği, teyzenizin kızının söyledikleri, annenize yakalanmanız yüzünden değil, ailenin içine girdikçe aranızdaki ilişkinin ileride ciddi boyut kazanacağı ve bunu istemediği için uzaklaşı sizden... Sizse tam tersi bunlar yüzünden ayrıldınız sanıyorsunuz. Gerçekten seven insan sevdiği kişinin ailesine kendini sevdirmek ister, sözlerinden rahatsız olmaz, engellerden yılmaz... Bunu ileride sağlam bir ilişkiniz olursa daha iyi anlayacaksınız.

Niye vazgeçemezsiniz sanıyor acaba? Gerçekten vazgeçemediğiniz için olmasın?

Yukarıdakiler sizin cümleleriniz. Böyle sığ hareketleri, küfürbaz, kırıcı, ciddiyetsizolduğu halde onu kendinize layık görüyorsunuz, ondan vazgeçemediğinizi açtığınız konularda ifade ediyorsunuz, doğal olarak onu gördüğünüzde de ona belli ediyorsunuzdur. Şu durumda formalite bir sevgili bularak ona kendini daha önemli hissettirmiş olursunuz sadece... Üstelik gereksiz bir zahmet... "Ne kadar sevsem de bana küfreden, hakaret eden birini hayatımda tutmam, onun beni terk etmesine fırsat vermeden ben tekmeyi basarım" diyebilene kadar hayatınızda kimse olmasın... Yoksa daha çok acı çeker, hak ettiğiniz değeri asla göremezsiniz.

Haklısınız .. Ama işte böyle birini nasıl sevdim bende kendime anlam veremiyorum normalde bunları kaldıracak birisi değilim ama ah bi anlasam kendimi... Sürekli anılar geliyor aklıma ve ilk olduğu için unutması hayli zor oluyor..

Back
X