Merhabalar
Direk konuya giriyorum.
Kimsesiz gibi hissediyorum kızlar kimsesiz.
Evlenip başka şehire geldim.
Bir uçtan bir uça
En batıdan en doğuya
Adapte olamadım önceleri
Eş ailesiyle çok sorunlar yaşadım
Allah rahmet eğlesin kv m beni burda kuzudan kurttan insandan hayvandan börtü böceğe varana kadar kötüledi.
Aradan 6 yıldı geçti koca şehirde kimse konuşmuyor kimse gidip gelmiyor insan yerine konmuyor değer verilmiyorum
Hatasızmıyım hayır ama bu kadarını affetmedim kv batıdan geldin bildiklerini gördüklerini unut yeniden benim istediğim gibi olacaksın dayattı kabul etmedim. Ve bu haldeyim.
Önceler çok umrumda değildi ama artık umrumda
3 yaşımda kızım var böle mi büyücek annesine böle bakılması a mı şahit olacak.
Gecen eşimle de tartıştık tartışma anında gidecek bir yerim bile yok dedi gözleri doldu. İçime oturdu
Ben bu kadar kötü bi insan değildim neden bunlar bu muameleyi yapıyor çok üzülüyor ve nefret ediyorum onlardan.iç dökmek istedim belki varsa öneri almaya geldim
Ne hoş geldin derler ne yüzüme bakarlar çok kötü
Direk konuya giriyorum.
Kimsesiz gibi hissediyorum kızlar kimsesiz.
Evlenip başka şehire geldim.
Bir uçtan bir uça
En batıdan en doğuya
Adapte olamadım önceleri
Eş ailesiyle çok sorunlar yaşadım
Allah rahmet eğlesin kv m beni burda kuzudan kurttan insandan hayvandan börtü böceğe varana kadar kötüledi.
Aradan 6 yıldı geçti koca şehirde kimse konuşmuyor kimse gidip gelmiyor insan yerine konmuyor değer verilmiyorum
Hatasızmıyım hayır ama bu kadarını affetmedim kv batıdan geldin bildiklerini gördüklerini unut yeniden benim istediğim gibi olacaksın dayattı kabul etmedim. Ve bu haldeyim.
Önceler çok umrumda değildi ama artık umrumda
3 yaşımda kızım var böle mi büyücek annesine böle bakılması a mı şahit olacak.
Gecen eşimle de tartıştık tartışma anında gidecek bir yerim bile yok dedi gözleri doldu. İçime oturdu
Ben bu kadar kötü bi insan değildim neden bunlar bu muameleyi yapıyor çok üzülüyor ve nefret ediyorum onlardan.iç dökmek istedim belki varsa öneri almaya geldim
Ne hoş geldin derler ne yüzüme bakarlar çok kötü