- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
15gün önce uzun bir iişkim bitti. Ben hep döner barışırız diye kendimi kandırdım 15gün boyunca. İlk defa böyle oluyordu çünkü. O adım atmıcak dedim ben adım atıyım mesaj atıyım çünkü biz ayrılmak ikili gibiydik. Başka şehirde o buarada. Bana son mesajında bak bakalım bundan sonra yüzüm görüyomusun felan filan zırvalamıştı ben sinirle söylediğini düşündüm. Her neyse ona mesaj attım tabi mesajlarım gitmedi engel yemişim. Bende arkadaşımdan yazdım ve cevap bile vermedi. Anladımki karşı taraf hayatına devam ediyor ve aklına bile gelmiyorum. Ben barışmak için değil aslında başka bir neden mi var ayrılmamızda hani sevmiyorsan sevmiyorum de çünkü ben böyle umut ediyorum Gelirsin diye en azından bi mesaj yaz hani sogumuştım senden gibisinden diye yazdım mesajı.
Erkekler için gerçekten bukadar kolaymı bitirmek ben anlamıyorum. Hergün her an konuştuğun insanı pat diye hiç olmamış gbi davranmak. Biz kadınlar neden bukadar duygusalız. Bilmiyorum. Onun karşısına nasılsa cıkamam başka şehirde, sosyal medyadan telefondanda ulaşamıyorum. Resmen kendimi kullanılmış hissediyorum. Bukadar taş kalpli mş bu erkekler hep mi bişeyleri bahane edip giderler.
Erkekler için gerçekten bukadar kolaymı bitirmek ben anlamıyorum. Hergün her an konuştuğun insanı pat diye hiç olmamış gbi davranmak. Biz kadınlar neden bukadar duygusalız. Bilmiyorum. Onun karşısına nasılsa cıkamam başka şehirde, sosyal medyadan telefondanda ulaşamıyorum. Resmen kendimi kullanılmış hissediyorum. Bukadar taş kalpli mş bu erkekler hep mi bişeyleri bahane edip giderler.