Canım yanıyor.

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
15gün önce uzun bir iişkim bitti. Ben hep döner barışırız diye kendimi kandırdım 15gün boyunca. İlk defa böyle oluyordu çünkü. O adım atmıcak dedim ben adım atıyım mesaj atıyım çünkü biz ayrılmak ikili gibiydik. Başka şehirde o buarada. Bana son mesajında bak bakalım bundan sonra yüzüm görüyomusun felan filan zırvalamıştı ben sinirle söylediğini düşündüm. Her neyse ona mesaj attım tabi mesajlarım gitmedi engel yemişim. Bende arkadaşımdan yazdım ve cevap bile vermedi. Anladımki karşı taraf hayatına devam ediyor ve aklına bile gelmiyorum. Ben barışmak için değil aslında başka bir neden mi var ayrılmamızda hani sevmiyorsan sevmiyorum de çünkü ben böyle umut ediyorum Gelirsin diye en azından bi mesaj yaz hani sogumuştım senden gibisinden diye yazdım mesajı.
Erkekler için gerçekten bukadar kolaymı bitirmek ben anlamıyorum. Hergün her an konuştuğun insanı pat diye hiç olmamış gbi davranmak. Biz kadınlar neden bukadar duygusalız. Bilmiyorum. Onun karşısına nasılsa cıkamam başka şehirde, sosyal medyadan telefondanda ulaşamıyorum. Resmen kendimi kullanılmış hissediyorum. Bukadar taş kalpli mş bu erkekler hep mi bişeyleri bahane edip giderler.

15gün önce uzun bir iişkim bitti. Ben hep döner barışırız diye kendimi kandırdım 15gün boyunca. İlk defa böyle oluyordu çünkü. O adım atmıcak dedim ben adım atıyım mesaj atıyım çünkü biz ayrılmak ikili gibiydik. Başka şehirde o buarada. Bana son mesajında bak bakalım bundan sonra yüzüm görüyomusun felan filan zırvalamıştı ben sinirle söylediğini düşündüm. Her neyse ona mesaj attım tabi mesajlarım gitmedi engel yemişim. Bende arkadaşımdan yazdım ve cevap bile vermedi. Anladımki karşı taraf hayatına devam ediyor ve aklına bile gelmiyorum. Ben barışmak için değil aslında başka bir neden mi var ayrılmamızda hani sevmiyorsan sevmiyorum de çünkü ben böyle umut ediyorum Gelirsin diye en azından bi mesaj yaz hani sogumuştım senden gibisinden diye yazdım mesajı.
Erkekler için gerçekten bukadar kolaymı bitirmek ben anlamıyorum. Hergün her an konuştuğun insanı pat diye hiç olmamış gbi davranmak. Biz kadınlar neden bukadar duygusalız. Bilmiyorum. Onun karşısına nasılsa cıkamam başka şehirde, sosyal medyadan telefondanda ulaşamıyorum. Resmen kendimi kullanılmış hissediyorum. Bukadar taş kalpli mş bu erkekler hep mi bişeyleri bahane edip giderler.
Evet taş kalplisi var :) benim önceden görüştüğüm insanlar öyleydi ...

Allah'tan aşık olduğum adam çok düzgün çıktı .

Çok acımasız insanlar....unutma bunu....

Yarn canı ister yazar ama bugün başkası vardır o yüzden heryerden engellisindir

Belki de artık hayatında ya da kafasında başka biri var. Erkeklerin çok acı çektiğine falan inanmıyorum. Onlar için çoğu zaman bitince bitiyor

Erkekle kadınla alakası yok ki. Kafasında bitiren için, ayrılan için süreç çok daha kolay isliyor.
Benim geçmişteki çok ilişkim önce kafada bitirip emin olup sonra ayrılık konuşması yaparak bitti. Karşı taraf bitmemesi için çaba gösterdi,göz yaşı döktü,telafi etmeye çalışti. Ben o sırada kendi hayatıma bakiyordum,hatta kısa süre içinde yeni birileriyle tanisiyordum, çünkü kafamda bitmişti
Yani ayrilik bırakan kisi icin çok daha once başlamış bri süreç oluyor; önce emin olmaya calisiyorsun,kafanda ayrılığı bir yere oturtmaya çalışıyorsun, vazgeçiyorsun,tekrar yürütmeye çalışıyorsun, eşinle dostunla dertlesip akıl ve gaz alıyorsun, , en son emin oluyorsun, ayrilik konuşması yapmak için uygun an bekliyorsun... Bunların hepsi olurken senin icinde mesele artık bitmiş oluyor. Sen söyleyip rahatladıktan sonra da karşı tarafın ayrılığı hazmetme süreci basliyor.
Bence olay bundan ibaret.
Ben kafamda bitirdikten sonra her şeyi düzelteceğine dair senet imzalasa yine umursamam, ya da arasın etsin türk filmlerindeki gibi kapımin önüne beni affet yazsin, sadece onun adına üzülürüm. Bu ruhsuzluktan değil o defteri kapatmış olmaktan.

Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin. Bunu bilir bunu söylerim.. Allah kıymetini bileceği çıkarıyor karşına hiç takılıp kalma.

• Muhteşem
Reactions: 000
Evren bize hep sinyal gönderir
Mesela bu adam dönmüyorsa senin için hayırlı değildir
Misal bana da zamanında sinyal göndermiş evren
Ben inadına duymamışım
Şimdi diyorum ne aptalmışım illa olsun diye kendimi paralamışım
Yani boşver dönmüyorsa hayrınadır
İlerde anlarsın

Evet acı ama sizi artik istemiyor.
Gitmeyi tercih etmiş birini geri döndüremezsiniz.
Olmaz zorla güzellik olmuyor maalesef.
Sizi sevip sevmediğine çok takılmayın artik.
Şu an hayatına siz olmadan devam etmek istiyor.

Sizde hayatınıza o olmadan devam edin.
Sakin mesaj atmayın; aramayın, başkalarından ulaşmaya çalışmayın. Size geri dönmez sadece değerinizden gider.

Umarım sizi sevecek , el üstünde tutacak birini bulursunuz.:KK66:

Back
X