Canım yanıyor

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
578
554
33
Merhaba arkadaşlar iki gündür hiçbir yere sığamıyorum moralim çok bozuk çok. Benim 3 ablamın çocuğu olmuyor maalesef. Tüp bebek de denediler ama maalesef olmuyor. 34 yaşındaki ablam 2 hafta önce transfer yaptı süreci tam bilmiyorum uzaktayiz telefonla konuşuyoruz yalnızca. Bu ikinci tüp bebek denemesi. Yumurta sayısı düşük olanlar da kalitesiz ama yine de iki yumurta döllenmiş ve transfer yapılmış. Bu kez umutluyduk hatta ilk testte kanda çıktı 18'di değeri. Ancak ikinci testte maalesef düşmüş yani yine olmadı. Dün konuştuğumda doktor yumurtaların menopoza girmiş dedi. Ne demek bu? Bu durumu yaşayan var mı? Bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı? Umudunu kaybetti iyice tekrar yapmam diyor. O kadar da güzel anne olur ki eşi de çocukları çok seviyor

3 ablanizin da cocugu olmuyorsa, eger yaptirmadilarsa genetik test yaptirmalari iyi olur

Umutsuz konuşmuş doktor, evlat edinmeyi deneyebilir, hem bir çocuğun geleceği kurtulmuş olur böylesi hayırlıymış.

Bu hayata anlamadığım şey cocuğu haketmeyenlerin sürekli cocuğu olurken çocuğa çok iyi bakacak insanların çocuğunun olmaması

Evlat edinme için de başvurdular birkaç kez fakat çıkmadı maalesef. Ben de aynı şeyi düşünüyorum keşke bir denge olsaydı ya da bari bir ablamın çabası netice verse içimize umut ekseydi

Valla bence umudunu kaybetme Allah ol der ve olur. Menepozda olduğu hamile kalanları duydum okudum yani Rabbım hayırlısı neyse onu nasip etsin

Üzülmeyin.Allah nasip ederse olur.Vardir bir hayır.

Çok geçmiş olsun. Nolur nolur Mfk yöntemini bir araştırsın ablanız. Ben de tuo bebek sonrası o yöntemin desteği ile iki kere hamile kaldim . İlki dostinex + mfk idi, kürtaj olmamm gerekti . İkincisi 10 ay sonra yumurta takibi+ dostinex + Mfk ile oldu . Şu an 5.5 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin . Mfk sperm kalitesini ve miktarını müthiş etkiliyor. Bunu testlerle bariz gördük. Kadında da hücresel boyutta faydası olduğuna inanıyorum. Adetlerim bile düzene girmişti. Lütfen üzülmesin. Yumurtası varsa ümit her zaman vardır. 0,1 amh ile bile hamile kalan bir sürü insan var mfk ile

Söyledim mfk'yı duymuş ve ulaşmaya çalışmış ancak dönüş alamamış. Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Böyle olumlu durumlar içime umut serpiyor.

Çok üzüldüm benim arkadasimda tedavi görüyor ilkinde olmadı şimdi oda çok umutsuz 27 yaşında. Allah ablalariniza ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin rabbim isterse verir mucadeleden vazgecmemesini söyleyin ablaniza

Bir kaç kez denedikten sonra olmayınca yoruluyor insanlar. Nasip herşey. Tekrar evlatlık için başvuru yapsınlar. Kaynım yurttan evlatlık bebek evlat edindi. Bebek iki aylıktı ve çok iyiler şu an.

Yumurtaların menopoza girmiş ne demek? Bir kadın menopoza girer ve yumurta çıkmaz.
Ablanız önce genetik tarama yaptırsın. Ankara’da düzen labratuvarı yapıyordu diye hatırlıyorum. Rahmine ve yumurtalarına Prp yaptırabilir. Kaliteleştiriyor ve tutunmayı artırıyor. Yine rahmine çizik attırabilir, tutunmayı artırıyor. Oluşan embriyo kalitesiz ise eşinde de problem olabilir. Ankara’da Kaan Aydos var. Sperm kaynaklı ise ona da görünsün. Tüp bebeğin bir sürü prosedürü var. Ben 5 tüp bebek, 5 operasyon sonunda 42 yaşında evlat sahibi oldum. Maddi manevi imkanınız varsa iyi bir klinik ve doktor bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…