- Konu Sahibi gulengul22
-
üstelik uzaktayım ama ne biliyim genede ilk sevdigim adamdı bide beni her ayrıldıgımda tehdit ediyordu son zamanlarda seni öldürürüm ederim şöyle böyle filan diye iyice soğumuştum nasıl böyle değişebilir bir insan diyebiliyorum bana kıyamaz kuru laf ama insanın genede morali bozuluyor naptımda ben bunu hakediyorum diye.ben birdaha aşık olabilirmiyim daldan dala atlayan biride degilim üstelik
önceden hiç küfür etmezdi bana saygılıydı son bikaç ayda böyle oldu zaten ona üzülüyorumyahepinize teşekkr ederm inşallah herşey dediğiniz gibi olacak ama dönecek diyede korkuyorum hayır diyemiyorum çünki neyse bakalım hayırlısı düşünceleriniz için teşekkür ederm gerçekten ihtiyacım vardı yorumlara.ama şunu anladımki hiç bi erkek için kişiliğinden taviz vermiceksin ozman kıymetlisin çünki..... (((((
önceden hiç küfür etmezdi bana saygılıydı son bikaç ayda böyle oldu zaten ona üzülüyorumyahepinize teşekkr ederm inşallah herşey dediğiniz gibi olacak ama dönecek diyede korkuyorum hayır diyemiyorum çünki neyse bakalım hayırlısı düşünceleriniz için teşekkür ederm gerçekten ihtiyacım vardı yorumlara.ama şunu anladımki hiç bi erkek için kişiliğinden taviz vermiceksin ozman kıymetlisin çünki..... (((((
hayır tehditinin lafta oldugunu biliorum ama nekadar sacmalıkta olsa bi elmanın iki yarısı gibi olduk bunca sene alıştık birbirimize zaten cok samimiyetten yüzgöz olduk mahvettik herşeyi yoksa ikimizde sevioruz birbirimzi ama işte bazen sevgi yetmiyor hayatta saygı daha öncelikli oluyor biyerden snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?