Canıma taak etttiii.

bicantabiayakkabi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
1
0
1
32
Önce kızlar merhaba,yeniyim burda.Yani artık son raddeye geldim,yardımınız lazım çünkü yakın arkadaşlarıma anlatmak gelmiyo artık içimden eminimki bıktılar. :)
10 yıldır kesik kesik de olsa bi ilişkim var. Bolca ayrılık da görsem ilk aşkım,yerine kimseye koyamadığım biri yada benim psikolojim bozuk bilmiyorum. anlatmaya başlıyorum;
araya başkaları vs girsede kopamadım bi türlü türlü türlü gidişlerimin hepsi yine onun yanında son buldu. bi bakmışım yine ondayım tabi 2 sene benden tek bir haber alamadığını bilirim ya neyse.
Seviyo muyum evet,seviyo mu seviyo ama yeter mi bilemem. velhasıl ayrı şehirlerde olmamıza rağmen yeniden başladık. ilk 3-4 ay harika sonra ne laflar ne kavgalar, ne saygı ne başka bişey kaldı. yuttum yeri geldi açtım ağzımı yumdum gözümü. her kavganın sonunda bi daha olmayacak dedik ama yine oldu olduu olduuu şimdi 12. ayımızdayız bi kaç gün oldu dolduralı. adam 9998887 derece değişti. biz hep şakalaşırız, hep yaptığımz şeydir yani. benim okuduğum bölüm 4 yıllık onunki 2 yıllık. HER ZAMAN yaptığım veya onun yaptığı espiriler gibi bi espiri yaptım. hee ezik falan diye, amenna bakın kabulümdür bi erkeğe söylenmemesi gereken bişey ama kendide başka konularda yapıyo , ben bişey dedim mi? velhasıl bu benden ayrıldı. bi de biliyo muyum haksız yere ayrılıyo yanlış anladı acayip bi vicdan ama gereksizmiş, ayrılmayalım diye uğraşıyorum bu arada salya sümüğüm neyse bu ayrılmadı ama ayrılsa iyiymiş. Zaten gururumu ayaklar altına almışım sana yalvarmışım sende gitmeyip kalıyosan ney senin bu halin git bee yeter diyecem olmayacak gitme desem e yeter daha abartma diyorum kendime. Ne mi oluyo,sabah çok iyiysek dediğim şeyi yanlış anlıyo hayda kavga 5 saat. sonra bişey yokmuş gibi davran. bu benim için tam bi eziyet,zaten kafasında bolca kuran biriyim. biri mi var, sıkıldı mı, napmaya çalışıyo vs derken çöktüm 4 günde. uzağızda konuşamıyoruj yüzyeze. mesela demin yine kavga ettik yaklaşık 2 saat kadar önce şimdi bunu yazarken mesaj atmış azcık bi sırıttım, sonra hadi grş dedi tlfnu fırlattım o derece. geliyolar sağdan sağdan. düşme üstüne bırak diyorum kafamda kuruyorum bu sefer çocuğa patlıyorum. ilacı yine kendi haberi yok. ayrıca bi insan nasıl sevdiği birinden ayrılabiliyo ben anlamıyorum. gerçi sinirle yaparım bende ama o ayrı.

neyse kızlar yardımınız lazım. yaşı 22, yengeç erkeği. tüm önerilere açığım.
bi de şey acayip kafamda kuruyom nolur sizde kurdurmayın teşekkür ederimm :)

10 sene kesik kesik de olsa bi ilişki için uzun süre, kesik kesik ayrıl barışlar zaten başlı başına sıkıntı. saygınız bitmiş geçmiş olsun.

Sizin karsılıklı saygınız kalmamış ki.Kendimden biliyorum bence daha fazla uzatıp üzmeyin kendinizi bosuna daha rahat edersiniz.

Şöyle düşün istersen ilişkinin ne ile sonuçlanmasını istiyorsun? Evlenmeyi düşünüyorsundur diyelim mesela, evlilik o kadar başka ki... Arada bu kadar mesafe varken kavga etmeyi başaran bir çift olarak aynı evin içinde ne yapardınız... Şimdi eften püften sıkıntılar bu kadar yormuş, tüketmiş seni ya sonrası... Kendin bilirsin tabi ki ama boşa kürek çekmek gibi geldi bana...

Önce bi nefes al,bi dur Şimdi düşün bakalım sorunları kim çıkartıyor,benim okuduğuma göre her zamanki esprinize bile alınganlık göstermiş,neden bu kadar sorun yaratıyor son derece sakince konuş,onu anlamaya çalış,neden bu kadar tartışmaya hevesli.

10 yildir ayril baris lackalastirmissiniz iliskinizi.
Hergunde kusup, barisilmazki...
Boyle devam etmeyi dusunurseniz pek sonu yok gibi geldi bana.
Ya da konusup, kavgalari, kusmeleri bir kenara birakip dogru durust bir iliski yasayacaksiniz.
Ikinizde sizi bu denli yormayan insanlar gordugunuzde birbirinizden vazgecebilirsiniz..

Hem 10 12 yaşlarında başlamış bir ilişki. Hem yıllarca eskitilmiş.
Şimdi bunun adı sevgililik değil artık.
Toparlanın. Arkanıza bile bakmadan hayatınıza devam edin.
Nr bekliyorsunuz ki bu ilişkiden anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…