canıma tak etti

sedaa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
57
0
0
Ankara
kızlar daha önceden konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili. benle çıkmak için baya uğraştı 3 yıl bekldi ve çıkmaya başladık...ama çok tuhaf mı davranışları ben mi yanlış anlıyorum bilemiyorum...msjda yanlış anlamış bi yazdığımı tam 2 saat tartıştı benle ve ben sürekli doğrusunu sölediğim halde kendini savundu 2 saat sonra anladı doğrusunu bu gibi küçük şeylerden sürekli tartışıyoruz ve hep 2 saat tartışıp öyle aklı başına geliyo aklı başına gelincede neden aşkım demiyosunlar başlıyo artık soğudum bıktım napcam bilmiyorum...mesela sigaraı bırakacağına yada azaltacağına söz vermişti ama söz verdikten sonraki gün içmiş...bende hiç sabredemedin falan dedim sadece 2 tane içtim diyo ya önemli olan içmiş olman sözünü hemen bıraktın diyorum yok 2 taneden ne olcak diyo...beni hiç anlamıyo yada çok geç anlıyo sonra özürler falan...kızlar yol gösterin napıyım ben:18:

biraz geç anlıyo sanırım...ama beni çok sevdiğini biliyorum..benimle çokta ilgileniyo bunlardan dolayı kafam çok karışık

Ben anlayamıyorum..
Kızlar 3 yıl pesımden kostu cok sevıyo falan dıyolar ya
ııde pesınden 3 sene kosan adamın bı saplantııs olabılecegını dusunmuyomusunuz.
Sorunsuz bırısı olsa zaten ya sızı ıkna eder yada 3 yıl ıcınde degısır kendıne yenı bır yol cızer.
Aıle hayatını ınceleryın belkı sordugunuz sorunun cevabı ordadır..

canım soğudum,bıktım demişsin ve cevabını kendin vermişsin. ben şahsen aranızda pek de büyük bir problem göremedim. senin soğumandan kaynaklı olarak herşey gözüne batıyor olabilir. aşık olsan bunları dert etmezdin. bir de sigara içtiği için çok kızmıssın. sen içmediğin için bilemiyor olabilirsin ama ben ablalarımdan biliyorum sigarayı bırakmak çok zor. öyle ha deyince olmuyor. senin destek olup cesaret vermen lazım. mutlu değilsen devam etme :7:

bu tamamen karater meselesi...
3 yıl peşinizde koştu diye melek gibi olmasını beklemeyin...
diyelimki,tam sizin istedğiniz gibi davranıyor...e zamanla zaten çıkacak gene bu huylar ortaya....
tek fark arkadaşın başında göstermiş nasıl bi karakteri olduğunu..
aslında bunun sein için yol çizici olması lazım..
yol yakınken vazgeçmen için ya da onu böyle kabullenip alışmak için bi ipucu sana.. :34:

çok mantıklı bir cevap olmuş.. benimde peşimi 2 sene boyunca bırakmayan bir çocuk vardı. istemediğimi anlamıyordu artık olayı tehdit boyutuna taşımıştı. Yani takıntılı ruh hastasının tekiydi.. zorla güzellik olmaz...​
:20:
Ben anlayamıyorum..
Sorunsuz bırısı olsa zaten ya sızı ıkna eder yada 3 yıl ıcınde degısır kendıne yenı bır yol cızer.

Ben anlayamıyorum..

aile hayatı iç açıcı değil ailesi sorunlu malesef

kızlar hepiniz sağolun yorumlarınız için... wenars sanırım biraz haklısın ben ona onun bana aşık olduğu gibi aşık değilim bı yüzden mi abartıyorum acaba.... o beni görmeden bi gün duramaz ama ben öyle değilim...seviyorum onu ama aşk yok yani gördüğümde heyecan falan olmuyo

çok mantıklı bir cevap olmuş.. benimde peşimi 2 sene boyunca bırakmayan bir çocuk vardı. istemediğimi anlamıyordu artık olayı tehdit boyutuna taşımıştı. Yani takıntılı ruh hastasının tekiydi.. zorla güzellik olmaz...​
:20:

canm ama bu 3 yıl içinde hiç rahatsız etmedi beni ben istemiyom dediğimde mesaj atmadı aramadı zaten aynı bölümdeyiz sık sık karşılaştık ama onla konuşmam için ters bi davranışı olmadı her fırsatta beni sevdiğini falan söyledi bu şekilde sonunda çıkmaya başladık...

Son düzenleme:
zaten su anda birbirinizi daha yakından tanımak istemiyormusunuz
sigara dan hemen vazgeçemez, yavaş yavaş sabırla bıraktırabilirsin canım..
10 gün, 1 ay, 3 ay içmese sonra başlasa daha mı iyi?
sorun ona karşı hosgörünün olmaması galiba..
biraz daha rahat olmaya çalış zamanla hislerin seni yönlendirecektir..

benim de aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusunda bi baslıgım var okuyp yorum yapabilirmisiniz?
herkesin fikrine cok ihtiyacım var..

zaten su anda birbirinizi daha yakından tanımak istemiyormusunuz
sigara dan hemen vazgeçemez, yavaş yavaş sabırla bıraktırabilirsin canım..
10 gün, 1 ay, 3 ay içmese sonra başlasa daha mı iyi?
sorun ona karşı hosgörünün olmaması galiba..
biraz daha rahat olmaya çalış zamanla hislerin seni yönlendirecektir..

benim de aşk hikayelerimiz dertlerimiz konusunda bi baslıgım var okuyp yorum yapabilirmisiniz?
herkesin fikrine cok ihtiyacım var..

tabiki canm...mutlaka bakacağım

Son düzenleme:
insanlar aile icinde anne babasinda gördügüklerini kendi davranislarina da tasirlar
ama bu illa kötü bir sevgili yada koca olcak anlaminada gelmez önemli olan farkindalik:34:
simdiden yorulduysan iliskinizden iyi düsün

karar veremiyorum işte beni bu kadar sevdiğini bilmesem çoktan bitmişti..daha önce çok zor bi ilişkim oldu aşık olduğum insan evlendi beni sürekli arayan hayatında hep olacağım diyen insan bi duydum ki evlenmiş..ondan sonraki sevgiliminde tek derdi benden para koparmaktı..ama şimdiki bunlara bakarak o kadar iyiki elim kolum bağlandı

canımm..
hemen karar vermek zorunda değilsin ki..
rahat ol birazcık, sen hiç sevmiyorum demiosun ki onun kadar sevmiorum diosun..
öyle olsa ztn siz en bastan beri bi ilişki yasıyor olurdunuz, senin onu onun kdr sevmediğini oda biliyor bence..
birazcık zaman..

Arkadaş olmayı beceremiyorsanız ilerisi çok tartışmalı bir evlilik ahenk içinde olmalısın sen onun annesi değilsin

Back
X