- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.334
- 823
karakter bozuk derken anlmadım pardon kimin karakteri bozuk?
sürekli tartıştığın erkek arkadaşın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakter bozuk derken anlmadım pardon kimin karakteri bozuk?
buna nasıl karar verebiliyosunuz ? psikolog musunuz kaldı ki psikologta olsa bu kadar anlattığım şeyden karakter analizi yapamaz...
haklısın canm msjda yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama yüz yüze hiç tartışmadık nerdeysehep tlfnda yaşıyoruz sorunu:26:
Sigarayı bırak dedim bırakmadı..!
Olabilir kaç yaşında adam bırka dedin diye dksında bırakacak değil ya..??
Yani ilişkinin güzel ilerlemesi için sizin dileklerinizi anında yerine getirmesi kafii mi..??
birde lütfen hoşunuza gitmeyen bir yorum olduğunda sen psikog musun sen şu musun bu musun uzaktan tahlil yapıyorsun demeyin.Madem uzaktan yorum yazılmıyor,o zaman bu konuyu açmasaydınız.
Herkes uzaktan yorum yapıyor,yanılabiliriz,ne seni ne sevgilini tanımıyoruz ki..??bir de şu bilmem kaç yıl peşimdne koştu diye gurur duyan hatunlara hayranım.. eşim peşimden koşmadı öyle gönül rızasıyla evlendim saftirik gibi.. nasıl koşturuyorsunuz ben bir tüyo rica ediyorum..
haklısın canm msjda yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama yüz yüze hiç tartışmadık nerdeysehep tlfnda yaşıyoruz sorunu:26:
evet canm erkekler çocuk gibi oluyo bazen anlamamakta direniyolar sanki alttan alıp düzgün anlatınca bencede tartışmada olmaz çok teşekkür ederim yorumun için... böle küçük şeylerde olsa insanın canını sıkıyo tahminedebilirsin.... olumsuz yorumlarla karşılaştım ama senin yorumun kendimi iyi hissttirdi :116::89: