teşekkür ederim beğendiysen ne mutlu bana,aşk işte nelere kadiryerimsenibensevgilerimlea.s.ne aşk be,hiçbi aşk bana bunları söyletemez,o yetenek yok bende çünkü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim beğendiysen ne mutlu bana,aşk işte nelere kadiryerimsenibensevgilerimlea.s.ne aşk be,hiçbi aşk bana bunları söyletemez,o yetenek yok bende çünkü..
canım benim teşekkür ederim yorumun için:asigim:a.s.Eline sağlık boşuna dememişim aşkına nazar değmesin diye :)
çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için,yorumun için çok mutlu oldum...yerimseniben:asigim:herşey gönlünce olsun...sevgilerimle...a.s.nekadar gusel yazmıssın canım benım masallah ya Allah tamamına erdırsın ınsallah hayırlısıyla
bılkı cok degerlı bısey yasadıgın herkes boyle bukadar derınden sevemıyor masallah tekrar Şeniz
kabul edildi fıstıkyerimsenibeninşallah bvende çok isterim tanışmayı kocaman öptümŞeniz:dance::sm_cool: canım beni arkadaşlığa davet etmiştin ama ben beceremedim bir türlü kabul ettim ama seninle tanışmayı çok isterim canım benim Şeniz :sm_cool:
kabul edildi fıstıkyerimsenibeninşallah bvende çok isterim tanışmayı kocaman öptümŞeniz
:asigim:çok çok teşekkür ederim beğendiğin için çok mutlu oldum,sevgilerimlea.s.ÇÜNKÜ ANLATABİLDİĞİM BU AŞKA YETMİYOR... demişsin
o kadar doğru ki
çoğu zaman kelimeler yetemiyor aşkı anlatmaya...
anlatmaya çalışmak da gereksiz aslında
yaşamak lazım,yaşayarak anlatmak lazım....
çok anlamlıydı canım
hep ama hep sevgiyle kala.s.
Canım çok sağol,yorumun için çok çok teşekkürler...Sende hep mutlu ol inşallaha.s.çok güzel yazmışsın canım..safça ve duygu dolu ...
çok teşekkür ederim ablacığım beğenmene çok sevindim...saygılara.s.güzelim çok güzel yazmışsın çok beğendimmmmmm eline kalbine yüreğine sağlık
amin canımmm benim beğenmene çok sevindimmm:asigim:Allah sizide nazarlardan korusun inşallahŞeniz:asigim:güzel yürekli arkadaşımın benim döktürmüşsün ersinine valla..yüreğine sağlık aşkınınz hiç bitmesin :asigim:
sağol tatlı kuşum amin inşallah...ömrün boyunca hep mutlu ol sende emiŞenizsny ömür boyu aşkınız hiç bitmesin emi bacım...doya doya,dolu dolu yaşarsınzı inş... süper olmuşş kalbine saglık