Canimdan bezdim :((

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Uzun sure sonrasi tekrar merhabalar hanimlar..

Eski konularimi hatirlayan var mi bilemiyorum ama soyle ozetliyeyim; madde alkol sorunlu eski es ve iki ergen sorunlu cocuk annesiyim.. dertlerim hala ayni aslinda ama azalacagina cogalarak devam etmekte... maddi sikintilar katlanarak artarken simdi eski koca olacak karaktersizin hakkimda anlattigi yalan yanlis seyler yuzunden canim cok sikiliyor... soyle ki ; ne eskortlugum kaldi soylemedigi, ne namussuzlugum, ne nankorlugum... etrafimizdaki tum insanlar -ki beni cok eskiden beri taniyanlar da dahil - bu adamin soylediklerine itibar ediyorlar gibi... hic dostum kalmadi desem yeridir... kucuk bir semtte yasiyoruz kendimi aciklamaya cabalamaktan imalardan o kadar sikildim ki simdi ben ne yapayim ?? Cocuklarimin yaninda onlari kalabalikta kucuk dusurme pahasina ulu orta bos bos konusan bir karaktersiz ve laf aramaya yer ariyan kendini bilmez tiplerin icinde caresiz kaldim.. olan iki evladima oluyor psikolojileri iyice bozuldu... bana bir akil verin ne olur.. suan icin tasinmak durumum da yok.. nasil yapmali bu isin icinden nasil cikmali..
Okuyan derdime ortak olan herkese tesekkurler dua edin bana lutfen inanin nefes alamiyorum

Yani en iyisi taşınmak
Yada kulak tıkamak.
Çocukları bu duruma kim düşürüyorsa bu mubarek gün Rabbim bildiği gibi yapsın!
En hassas noktam.

Savcılığa suç duyurusunda bulun gözü korkar kolaymı öyle iftira atmak. hemde insanlar iftira demekki şikayetçi olduğuna göre diye de düşünürler. Sen tepkisiz kaldıkça doğru olduğunu düşüncekler bizim insanımızda yargısız infaz çok fazla malum.

Yani en iyisi taşınmak
Yada kulak tıkamak.
Çocukları bu duruma kim düşürüyorsa bu mubarek gün Rabbim bildiği gibi yapsın!
En hassas noktam.
Maddi destek olmadigi icin tasinmak suanda pek mumkun degil.. zaten zor bir hayat mucadelem var birde bu pisliklerle ugrasiyorum..

Maddi destek olmadigi icin tasinmak suanda pek mumkun degil.. zaten zor bir hayat mucadelem var birde bu pisliklerle ugrasiyorum..

Şuanda nasıl geçiniyorsunuz.
Eşinizden ayrımısınız
Aileniz bu çevrenin neresinde .
Nasıl insan bunlar ya.

Daha once bana attigi mesajlarla tehdit ve hakaret davasi actim.. denetimli serbestlik verildi suan yazili kanitli birsey yok ama konusuyor duyuyorum inanin tek bir insan bile gelip sahitlik yapmaz milletin isi yok laf donup duruyo ne yapacagimi sasirdim

İftira davası açın. Maddi manevi tazminat isteyin. Eski eşinizin hakkınızdaki ithamlarının toplum içindeki saygınlığınızı ve itibarınızı zedelediğini bu nedenle maddi manevi mağdur olduğunuzu bildirin. Mahkeme celbi geldiği an tırsar bir daha ağzını açamaz zaten. Yine de yaparsa, bırakın ithamlarını mahkemede kanıtlasın. Kanıtlayamazsa donuna kadar alırsınız, insanlar da anlarlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu.

Ne kadar karaktersizmiş eski eşiniz. İnsan kaç yıl aynı yastığa baş koyduğu iki çocuğunun annesine bunları nasıl söyler ya . Kendi zavallı halini Size iftira atarak kapatmaya çalışıyor. Allah yardımcınız olsun. Görmezden duymazdan gelmek en iyisi şu aşamada.

Denetimli serbestlik varsa eğer yeniden suç işliyor şu anda. Avukatınız ile görüşüp suç duyurusunda bulunun.

Ailem zamaninda sen buldun senin tercihin inadinda hala.. olaylara disardan bakiyirlar ve bu tutumlari degisecek gibi degil

Ben bu aile zihniyetini anlamıyorum ya!
Allahım bu doğuran ana ya ne olursa olsun sahip çıkmalı
Allah onlarıda islah etsin kalp gözlerini açsın.
Birazcık mantıklı düşünseler şuan bu halde çaresiz olmazdınız.
Ama Rabbim var elbet size kolaylıklar sunacaktır.
Allah yolunuzu açıketsin yavrularınız ile mutlu oulursunuz inşallah.

İyi
İyi ya işte denetimli serbestlik varsa bi dahaki suçunda hapse gircek demektir sen kanıtlayamasanda aç davanı bak nası tırsıyo. En sağlıklı yorumu avukat arkadaşlar yapabilir tabi ama genede insan onurunu zedeleyecek söylemler varsa ortada dava açabiliyosun diye biliyorum

Canım benim cok geçmis olsun tam bir pislikten kurtulmuşsun diycem ama henuz tam kurtulamamişsın. Evin dışına atmişsın ama o pisligini yaymaya devam ediyor.

Insanoglu boyle maalesef dedikoduyu seviyor. Oysa onu sustursalar, kapa çeneni ayiptır, terbiyesizlik yapma insan olan eski karısı hakkında konusmaz deseler konu kapanır. Kimse dinlemese kime anlatabilir ki. Senin çevrenin onu dışlaması lazımdı ama maalesef o yürekte insanlar nerde?

Taşınmak tabii ki en güzeli ama para olmayinca ha deyince taşınılmaz bilirim.

Iki evladı var pislik onların da huzurunu kaçırıyor. Inan toplumdaki en adi insan tipi bu, eski karisı hakkında konusan erkek.

Sen cidden bundan bosandıgin icin sukür duaları yap. Hayır anlamadiğim adam madde kullanan falan bi tip yani nasıl ona inanıyorlar ki?

Valla bacım ne yapabilirsin ki sen dogru duzgün hayatına devam et. Onun da Allah cezasını mutlaka verir. Yok mu ya şoyle akli basında bir aile buyüğü onunla bir konuşsa nasihat etse ya da olmadi yüzune tükürse.

Ya da sen git savciliğa sikayet et. Dilekceye yaz burada anlattıklarinı bakarsın gözü korkar.

Gercekten durumuna uzuldüm. Iki cocukla yasam mucadelesi veriyorsun bi de namusuna dil uzatıliyor bi de cevren buna inaniyor.

Zamanında koca dedigin o kişi maalesef şeytanmış dilerim cocuklarını ona benzemeyecek sekilde yetistirmeyi başarırsın Rabbim yardimcın olsun.

Ek: simdi okudum denetimli serbestlikuygulanıyorsa siz hukuki sureclere mutlaka devam edin bence de arkadasların dediği gibi...

Son düzenleme:
öyle bi lafı söyleyebilen herif.... küfür etmek istemiyorum.... ............ ifade yanlış olur ama bi kere böyle iftiraları hakaretleri sayan birine, onun dilinden cevap verecek biri yok mu, sen karına sahip çıksaydın diyen yok mu. yok mu o herifi benzetecek biri?

Sen kendinden eminsin,o zaman it urur kervan yürür. Tabii ki kulak tıkamak çok zordur ama kendini ispata çalışma,Allah a havale et,helal dahilinde yasa O ayarlar. İntikam alıcıların en hayırlısı Allah tır unutma.

En iyisi taşınmak bu durumda biraz tasınmayi zorlamaniz lazim..

Allah yardımcınız olsun.
nasıl bir mahlukat masum bir insana artı çocuklarının annesine böyle bir iftira atar...
siz güçlü olun, elbet geçecek bu günler.

Teşekkürler tüm yorumlar ve iyi Dilekleriniz için.. maalesef bugün işten çıkarıldım hayat iyiye gider mi bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…