• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımdan çok sevdiğim adam beni bıraktı :(

geri dönmekmi birbirlerini çok seviyor onlar, hatta 14 temmuzda bebekleri oldu duyduğumda çok kötü olmuştum. Hatta bende hamileydim düşük yaptım maalesef çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasın..

kendinizi neden hala bu kadar üzüyosunuz size eşinize bebeğinize yazık değil mi :50: düşünmeyin artık görmeyin onu bırakın bosver bebekleri mi olmus nolmus ilgilenmeyin :50:

en cokta baskasina tercih edilmek, vazgecilmek koyuyor insana.. bu duyguyu cok iyi bilirim..

baska birisini hissettigimde, savas onun icin dedim, senin o, baskasina verme..

sonra gördümki degmiyor, adamin gözü beni görmüyor.. o olmazsa baskasi olacak..ama beni gözü görmüyor..

sonra gitti.. gece yalniz yatagimda yatarken, hep bu düsüncelerden kurtulmaya calistim, simdi onunla mi uyuyor, ona mi sariliyor simski.. sevisiyorlarmi.. sonra dedim ne yaparsa yapsin, artik senin degil o..

Elemana bak ya, ne utanmaz adamlar var..
Benimle opustun, başkasıyla da opusursun demek...
Bir de turk kızı vermiyo diye ağlıyor yurdum erkegi. Sen böyle adi, leş kargasiyken turk kizindan ne bekliyosun i.ne??
Not: Vermiyor tabiri bana ait degil bu arada. Onlar ağlarken boyle derler sinirden..

Elemana bak ya, ne utanmaz adamlar var..
Benimle opustun, başkasıyla da opusursun demek...
Bir de turk kızı vermiyo diye ağlıyor yurdum erkegi. Sen böyle adi, leş kargasiyken turk kizindan ne bekliyosun i.ne??
Not: Vermiyor tabiri bana ait degil bu arada. Onlar ağlarken boyle derler sinirden..

aynen öyle. bi de herkes versin ama karım bakire olsun cular var. bunların hepsi böyle. ve evet maalesef bu tabir böyle. bunu da onlar bulmuştur

Son düzenleme:
kendinizi neden hala bu kadar üzüyosunuz size eşinize bebeğinize yazık değil mi :50: düşünmeyin artık görmeyin onu bırakın bosver bebekleri mi olmus nolmus ilgilenmeyin :50:

ben düşük yaptım canım bebeğimi kaybettim ben kimse için üzmüyorum kendimi valla hayatıma bakarım

Onun gidesi warmis bahanesi yokmuş firsat arıyormuss boswer cok gencsin karsina seni hakeden biri cikcaktr emin ol sabret

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dengesiz değil diğer kız için umutlanmıs o olmamıs gene sana dönmeyi denemiş sen yok deyincce baskasını gözüne kestirmiş o yuzden sen mesaj atınca yok demiş :47: ama karaktersiz oldugu kesin :47: evet baslarda sevmmiş ama su an sevmedğiğ kesin :37:

Buna katıldım...

YOK YOK ben bitirdim ona dair ne varsa içimde sadece şunu demek istiyorum unutulmuyor..
ben Allaha bıraktım herşeyi görüyor.. cezalarını elbet birgün verecektir

ben düşük yaptım canım bebeğimi kaybettim ben kimse için üzmüyorum kendimi valla hayatıma bakarım

Senin duruma cok üzüldüm...Sen o kadar zamanını ver, en kötü sekilde bırakıl...Dedigin laf da cok dogru..

Yere göge sıgdıramadgın ask gün geliyor bir hosca kala sıgıveriyor...Sonumuz hayrolsun...

Buna katıldım...

Senin duruma cok üzüldüm...Sen o kadar zamanını ver, en kötü sekilde bırakıl...Dedigin laf da cok dogru..

Yere göge sıgdıramadgın ask gün geliyor bir hosca kala sıgıveriyor...Sonumuz hayrolsun...

Bir gün gelecek onlar bize yaşatıklarının daha beterini yaşayacaklar kimdenmi o çok seviyorum aşığım dediği insandan en büyük darbeyi yiyecek

Bir gün gelecek onlar bize yaşatıklarının daha beterini yaşayacaklar kimdenmi o çok seviyorum aşığım dediği insandan en büyük darbeyi yiyecek

Kimsenin ahı kimsede kalmaz...Sen icini ferah tut...Üzen, hayatımızı zehir eden kim varsa gözyasımızda bogulsun...

kızcaksınız biliyorum ama birkaç saat önce yine konuştum onunla, kendimi çok yalnız hissdiyorum konuşalım dedi hadi bb cnm dedim, engelleme beni gitme fln dedi, sonra geldi ayrıldığımız gün beni bıraktığı kızla konuşmuş kız da buna istemiyorum demiş içim bi rahatladı var ya :D sen hala beni çok seviyosun dedi, yağmurlu günde su yok derler ya öyle nefret ettim senden dedim,birkaç hadis vardı onları yazdım nolur hakkını helal et ne istersen yaparımlar falan filan.. konuştum içim rahatladı valla bende baya baya bitirmişim içimde. ama nasıl sinir oldum ya yalnız kalmış da konuşcakmışım da gerizekalı ne sanıyosa kendine, oldu ben konuşuyum başkasını bulunca hadi git sen. ha bi de fotoğraflarımı silmemiş hala kıyamıyomuş bakıyomuş silmesi için çok rica ettim, salak benim fotogrflrmn olduğu telefonlda elin kızıyla konuşmuş. bana eşşek gibi geri gelcek o zaman aynı acıyı o da yaşayacak.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz...Sen icini ferah tut...Üzen, hayatımızı zehir eden kim varsa gözyasımızda bogulsun...

çok katılıyorum, şu an çok mutlu görünebilirler ama bi gün gelcek ikisi de çok acı çekecek. valla ben bi kızın ahını alıp da mutlu olan adam görmedim mukakkak bedelini ödeyecek, Allah'ın adaleti var ;)

bi de geldi benim acil birini bulup seneye evlenmem gerekiyor dedi güler misin ağlar mısın :D manyak evlilikle bozmuş kafayı, bizim ilişkimiz çok uzamışmış...

Yorumları okumadım ama acımı hatırlattın bana :(
sana tavsiyem koş yoksa düşersin..hiç arkana bile bakmadan koş daima önüne bak
sen geçmişe dönüp baktıkça geçmiş seninle beraber gelecek :(

Back
X