Canımı cok sıkıyor...

sen neden çocuk sana açıklama yapmışlen çocugu umrumda deilsin die tersledn ki :53:

bence sakin ol, bi şekilde onun gönlünü yapmaya çalış ama bunu sakince yap :34:

cok acelecı davranmışs olmandan biraz galiba..Agırdan sat kendını :9: Birde sanırım en yakın arkadasının eskı sevgılısıymışsin..Bu eskı sevgılıne gore ihanet,size gore garip tesaduf.. Hele askerde olan birine karsı :41: Muhtemelen kendını suclu hıssedebılıyor olabilir.. Yani bende yasadım buna benzer bısı. Böle bı tesadufle karsılasınca ıkımızde arayıp musadesını ıstemiştik..Tabı eskı erkek arkadasın her ne kadar buna saygı gostermek zorunda olsada Sonra yanlış algılanabılırsın..Yani Turk erkegınde mantık aranmaz..

Çok sabırsızsın be canım :) anlıyorum için kıpır kıpır ama bu kadar üstüne gitme zaman ver birazcık :) yoksa hepten kaybediceksin.

Kaybettim zaten artik ya. Hic umudum yok.

:53: yahuuu baştan beri neden artık eskisi gibi değil diye üzülmüşsünüz. gün gelmiş çocuk size açıklama yapmış. bir kaç gün de idare et demiş, sizin verdiğiniz tepki gerçekten şaşılası...:30:

daha sevgili bile olamamanız bundan.. şimdiden ne tribi bu böyle... :27:

Karakter boyle napalim :52:

sen neden çocuk sana açıklama yapmışlen çocugu umrumda deilsin die tersledn ki :53:

bence sakin ol, bi şekilde onun gönlünü yapmaya çalış ama bunu sakince yap :34:
Cunku o an icin gercekten umrumda degildi. Hic inandiri gelmemisti bahanesi.

cok acelecı davranmışs olmandan biraz galiba..Agırdan sat kendını :9: Birde sanırım en yakın arkadasının eskı sevgılısıymışsin..Bu eskı sevgılıne gore ihanet,size gore garip tesaduf.. Hele askerde olan birine karsı :41: Muhtemelen kendını suclu hıssedebılıyor olabilir.. Yani bende yasadım buna benzer bısı. Böle bı tesadufle karsılasınca ıkımızde arayıp musadesını ıstemiştik..Tabı eskı erkek arkadasın her ne kadar buna saygı gostermek zorunda olsada Sonra yanlış algılanabılırsın..Yani Turk erkegınde mantık aranmaz..

Ama ben askerdekiyle birlikte olmadim ki aramizda hic bisey gecmedi, 2 hafta kadar konustuk okadar. Bence bu cocugun bana boyle davranmasinin baska bi aciklamasi var.

Bence hıc üstüne düşme hatta uzun sureler aralıgında gıt ıs yerıne fakat msj atma.
Kotu zaman gecırıyor olabılır.Arkadasına gercekten deger verıyorda ona ne derım dıye dusunuyor olabılır.
Sana gercek ılgısı varsa telefon elınde msjını atar zaten sıkma tatlı canını :)

aferın cocuga bence karakterlı cocukmus ıkı haftada olsa arkadasıyla bırlıkte olmussunuz baskası olsa atlardı hemen bence durust davranıo korkmuo kendıne yakıstıramıo bravo bu zamanda sende nıe anlamayıp ustune gıdıosunkı cocuk haklı bı de askerdekı adama yapılırmı dıe dusunuodur bazen erkekler kadınlardan dahamı ınce dusunuo yada dusunebılıo guzel bısey sevındım valla bazı degerler olmemıs demekkı

bence mesaj falan atma boşver :51::51:
sana erkek mi kalmadı kuzum
o da seni böyle senin onu istediğin gibi isteseydi mesaj atar gönlünü alırdı

Tavırların hoş değil. Hemen annenin telefonundan nosunu alıp mesaj atmalar, ilk buluşmada bu kadar açılmalar vs.
Yangından mal kaçırır gibi sabırsız hareket etmek karşındaki insanı ürkütür ve itici gelir.

Çocukça olmuş.

Bir daha bu şekilde davranmazsın umarım.

Ve bundan sonra da hiçbir şey yapma.

Ama başka ilişkiler yaşayacak olursan sabırlı olmayı, her şeyi oluruna bırakmayı dene.
Çıkalım, sevgili olalım meselesine girmek nedir yaa...
Kim sana neyin sözünü verecek ? Yavaş yavaş gelişir bu işler.

Son düzenleme:
Tavırların hoş değil. Hemen annenin telefonundan nosunu alıp mesaj atmalar, ilk buluşmada bu kadar açılmalar vs.
Yangından mal kaçırır gibi sabırsız hareket etmek karşındaki insanı ürkütür ve itici gelir.

Çocukça olmuş.

Bir daha bu şekilde davranmazsın umarım.

Ve bundan sonra da hiçbir şey yapma.

Ama başka ilişkiler yaşayacak olursan sabırlı olmayı, her şeyi oluruna bırakmayı dene.
Çıkalım, sevgili olalım meselesine girmek nedir yaa...
Kim sana neyin sözünü verecek ? Yavaş yavaş gelişir bu işler.

Tamam ya niye bu kadar ters konusyosun :18:

Bence çocuk senin bu cesaretli ve aceleci tavrından korkmuştur.Erkekler genelde böyle şeyleri sevmez.Kızın daha ağır daha nazlı davranmasını severler.Sen çocuğa msj atmışsın, üstüne sevgili olma konusunuda sn açmışsın.Çok yanlış yapmışsın bence cnm

Bence çocuk senin bu cesaretli ve aceleci tavrından korkmuştur.Erkekler genelde böyle şeyleri sevmez.Kızın daha ağır daha nazlı davranmasını severler.Sen çocuğa msj atmışsın, üstüne sevgili olma konusunuda sn açmışsın.Çok yanlış yapmışsın bence cnm

Ama artik duzeldi her sey ve kendimi olabildigince geri cekiyorum :)

sen o 2 hafta konustugun cocukla bir birliktelik yasamamissin sonucta, kendini kötü hissetmesini gerektirecek birsey yok diye düsünüyorum.
Kendini hint kumasi saniyorda nazmi yapmis oluyor acaba ..

Back
X