canımı çok sıktıııııııı kızlaaaar nolur yardımmmm :((((((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
ya kızlar sevgilim böyle asker daveti gibi eğlenceye gitti msj attım 1 2 saatte anca cevap atıyodu ve ben kız var mı diye sordummm en hassas oldugum konudurr o da evet var noldu aşkım dedii bende çok sinirlendmmm şuan çok sinirliyim napcammmm trip yaptm bnde bn uyuyorm ii gecler diye o da ne bu tavır dedi ii geceler dedm hala cvpta yokk deli oldummmm yardımm edin lütfenn

Üstüne gitme normal şeyler bunlar biraz güven sevgiline. En azından yalan söylememiş dürüst davranmış sende böyle bir davete gitsen erkekler muhakkak olacak bunun önüne geçemezsinki

Üstüne gitme normal şeyler bunlar biraz güven sevgiline. En azından yalan söylememiş dürüst davranmış sende böyle bir davete gitsen erkekler muhakkak olacak bunun önüne geçemezsinki

biliyorum doğruu ama ben çok kıskancımmmmm ve en azından ben gittğm eğlenceli ortamlarda deli gibi oynamıyorumm ve bana msj atmıyor (((((

Tekrar mesaj atsan sevgiline ? Ama yoğundur yani o yüzdendir. Tam eğlence zamanı asker daveti için saat olarak

Ortam müsait değildir cevap veremiyordur senin yerinde olsam ne msj atarım ne de ararım bırak o arasın seni sabırlı ol azıcık

gitsin ne var ki?... bir de oynuyormuş demişsiniz orda sevgilileri olmayanlar oynar gerisi oturur diye bir kural mı var arkadaşım eğlenmeye gitmiş bırakın da burnundan gelmesin.

0nlar da oynayacak ne olmuş yani
O kadar kıskanıyorsan sende gitseydin
Adamı erkekler kampında yaşatacak halin yok canım.
Her girdiği ortamda kız olabilir gitmesin mi bir yere

Son düzenleme:
Güvenmediğin adamla neden berabersin ki?

İlişkiniz ne kadar süredir var yada yaşlarınız kaç bilemiyorum ama bilmiyorum bana mı saçma geliyor bitek.
Arkadaşım güvenmeyi dene, bekle üstüne gitme sonra zararlı sen çıkarsın söyleyeyim.

Ben ortada canının sıkılacağı birşey göremedim..sevdiğiniz yanınızda onca ayrılık acısı çeken var biride benim, niye kendinizi,sevdiğiniz insanı boşyere üzüyorsunuz..

bunu benmi yazdım
canım düşünme kızları falan o mesaj atar sana zaten .
o kızlar ne yapacak en fazla bakacaklar oda göz yani ne yapalım bağlayamayız ya sakinleş kötü şeyler yaptığını düşünme

Şu olayı "amaaa ben çoook kıskancıııııımmmmm" diye açıklayanlar genelde yalnız kalıyor dikkat
Kızlar heryerde eee erkeklerde heryerde başımız bağlı diye kapı dışarı çıkmayalım mı? Oynamayalım mı? Eğlenmeyelim mi?
Biraz kendine ve sevgiline güven. Dünya sonuç itibariyle sadece sizden ibaret değil tek tekte özel hayatlarınız olsun.
Bırak arkadaşlarıyla eğlensin bi'gün mutlu olsun, çok mu bu kadar mı güvenmiyorsun Ona?

Bu konunun kiskanclikla degil, zihniyetle alakasi var.
uzuldum, bu zamanda boyle dusunceler..

Bende biraz şaşırdım tavrına.. Tamam kıskanabilirsin anlıyorum da bu kızlar her yerde var .:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…