canımı sıkan kiz

Evet hep biz empati yapalim, kimse bize yapmasin.herkes isini yapsin ama duzgun yapsin lutfen.Hizmet sektorunde calisiyorlar gerektigi gibi calismalilar. Gergin ve mutsuzlar diye musterilere haksizlik yapmayacaklar.
Reyoncunun Haksızlık yapmasını tasvif etmedimki ben
Girdigi polemik gereksiz olmus bunu söylemek istedim
Müsterim haklıyım psikolojiyle kölesi varmıs karsısında gibi kimsenin diyolaga girmesinide tasvif etmem dogrusu...

bakarmisin şundan renk ve beden istiyorum dedim.

Şu cümleniz bile yeterince sinir bozucu bence.
Bu samimiyet değil çok başka bir şey.
Ses tonunuz ve buyurganlığınız cümleyi kuruş şeklinizden bile tahmin edilebiliyor.

Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız şikayet hakkınız var tabii ama önce bir kendinize bakın bence.

Belki benim gibi günü berbat geçmiştir. Belki berbat Başka bir müşteriyle karsilasmistir öncesinde , belki yakınınız onu bu hale getirmiştir belki dersten ayrılmak üzeredir.

Hayat çok acımasız sadece bunu biliyorum. Adaletli bir dağılım yok, insanın insanı yediği bir dönemdeyiz.
...

Bak işte orada diyen tek bir temsilciyle karşılaşmadım. Suratları düşük oluyor yorgunluktan ama susuyorlat genelde.

Görmeden yargılamak zor şu anda.

bende sinir olurum kaba çalışana ama sizde madem öyle diyor alıp karıştırsaydınız.sonra kendi uğraşacak tekrar.şikayet etseydiniz gereken yapılırdı.ismine bakın bir dahaki sefere sarı çizmeli mehmet ağa olmasın.işini güzel yapmayanları şikayet edinki başkası aynı şeyle karşılaşmasın.

Bende arkasını birakmiyacam haksızlık yapıldı yarın oranın sahibi geli

Hicbiriniz

Arkadaşlar anlamadınız mi arada hiçbir lafım yokken birilerini görünce beni asagilayamazsin diyor.ortada asla öyle birşey yokken mağdur rolü oynuyor..

Calisanlarla neden senli benli konusuyorsunuz? Bakar misin sundan istiyorum diyeceginize daha kibar olmaliydiniz. Bakar misiniz bundan rica ediyorum denilir. Yeni baslayanlar icin adab_i muaseret
Çok güzel demişsiniz. Bana da biri bakar mısın diye başlasa rahatsız olurum. Babasının uşağı değil askerlik arkadaşı değil. Şunu da söyleyim ikinci kez yprum yapmayım. Sayın konu sahibi morel değil o moral. O kadar çok görüyorum ki morel morel yazanları. Sanırım burda görünce tavan yaptı

Bugün sınavım bu çalışan bayanmış de sinirini yatıştır. Bukadar içselleştirme. Şimdi işini özveriyle sevgiyle yapan insan bulmak zor. İnsanların çoğu stresli atarlı takılmayın karıştırın karıştırabildiğiniz kadar.

Bu zincir mağaza mı?
Bana kimse uğraştırma beni demedi bilmiyorum olay nasıl gelişti
Sen baksaydın artık mağazalarda hep kendin bakıyorsun zaten

Başıma geldi büyük bir mağaza da iki kere ikisinde aynı hatun ilkinde ters gününde herhalde dedim iplemedim ikincisinde bu sizin işiniz dedim ama onun ki şu var mı diye soruyorum yok diyor arkamı dönüyorum orada herşetçye yok kalmadı diyor ben gidip bakıyorum orda yetkiliye söyledim herşeye yok diyor hiç bir şey satamazsınız dedim daha öncede şikayet gitmiş ama iştende çıkarmamışlardı sonraki gitmelerim de oradaydı

Ben genelde münakaşaya girmem anında gerekli yere şikayet ederim ki yapmışlığım var 3 gün sonra ya işten çıkarıldı ya başka şubesine gönderildi ama sonuç olarak bir ceza aldı

Bakın arkadaşlar anlamadınız mı kendini mağdur göstermek için insanların geldiğini görünce asagilayamazsin dedi ortada kesinlikle öyle bir şey yok .kendisi sesini yükselterek konuştu ben yine alttan aldım diyorum ortada iftira var siz daha güzel konuşun diyorsunuz.

Ben olsam mağazanın altını üstüne getirirdim pisliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…