Canımı yakan abla(ne yapmalıyım yol gösterin)

Vallahi billahi arkadaşlar olay bu ne eksik ne fazla burdan çıktı işte sayfalarca yazmış benim geçmişten bugüne ne serefimi ne adiligimi ne ahlaksızlığın koymamış iki çocuk annesi bir kadınım utanmadan neler atmış sesli senden tiksiniyorum sen hep böyle basitti kendini yine belli ettin sende utanma yok ona ne hakla yazdın sen ekmek bulamıyorsun ne oldu şimdi azdinmi.neler neler ben ne yaptım arkadaşlar ben gerçekten AHLAKSİZMİYİM YASAMAYİ HAK ETMEYECEK KADAR KOTUMUYUM SİZCE
ONA HADDİNİ BİLDİRMEKLE NANKOR KİZA EVDE KALMİS YASİ GECMİSTİ BİZLERDEN BUYUKLER EVLENMESİNE VESİLE OLDUM ESİNİN İSİYLE BANA HAVA ATIYOR Kİ BENİM EŞİM LE AYNİ SEKTORDE CALİSİYOR.ALACAK YAGCİ BİR ADAM UZİN YİL AYNİ FİRMADA BENİM ESİMDEN KENDİNİ USTUNMU GORUYOR NE YAPİYOR ANLAMİYORUM.
SUREKLİ TRİPLERDE HASBAM BENDE HADDİNİ BİLDİRDİM.OTURSUGU SEMT TOKİ EVİ YANLİS ANLMAYİN .KUCUMSEMİYİRUM
ESİN O KADAR İYİ MAAS ALİYORSA NE SİYE ORDA OTURUYON İSE OLDUKCA UZAK VİT İYİ EVE OTİR İSTUNDE UST YOK BAS YOK DAHA YENİ KOTU ARABA ALDİLAR YİLLARDİR.artik hak etti cevabini verdim bende

Sizin abla kardes dilinizin kemiği yok.

E tamam zaten sizin normaliniz buysa niye sorun edip bunalıma giriyosunuz? Karşılıklı saydirmissiniz işte ağzınıza geleni.
Bence bu normal değil onu biliyorum normal kabul etsem zaten sorun yok neden buraya yazayım.fakat benim merak ettiğim şu herkez bal baklavami cokmu iyi ler biz gerçekten cokmu tuhafiz yada irenk duymak istiyorum bizimde şu vra aramızda bak sizi tek değilsiniz gibisinden

Bence bu normal değil onu biliyorum normal kabul etsem zaten sorun yok neden buraya yazayım.fakat benim merak ettiğim şu herkez bal baklavami cokmu iyi ler biz gerçekten cokmu tuhafiz yada irenk duymak istiyorum bizimde şu vra aramızda bak sizi tek değilsiniz gibisinden

Normal asla değil ben de ablayim ve kardesimi eşinden vurmayi bırakın bı başkası için asla laf söylemem. Yanlis bişey görürsem uyaririm yine onu korumak için. Yarın öbür gün barisirsiniz ama nasıl unutup yeniden guveneceksiniz ki birbirinize

Normal asla değil ben de ablayim ve kardesimi eşinden vurmayi bırakın bı başkası için asla laf söylemem. Yanlis bişey görürsem uyaririm yine onu korumak için. Yarın öbür gün barisirsiniz ama nasıl unutup yeniden guveneceksiniz ki birbirinize
Kesinlikle güven olmayacak işte herşey bu yüzden bitti birdaha ona hayatımda olan hiçbir şeyi anlatmam.ayni kırk yabamci gibi davranirim.bunun için yemin ictim zaten kendime asla ve asla hayatımdaki en önemsiz şeyi bile anlatmam ASLA

Şimdi onu konustursaniz derki b n onun için hep çabaladım onun iyiliğini düşünüyorum der
Herşeyi benim için yapmış
SORUYORUM hangi abla kardeşinin herşeyini yüzüne vurur sırlarını.bu nasil ablalık kardeslik

Konudan bağımsız yazıyorum.
Sonra diyorlar ki ikinci cocuk şart kardeşsiz kalmamalı kimse.. insanin ablası böyle yaptıktan sonra düşmana ne gerek var

O kadar şey anlatmışsınız ama ben hiç bişey anlamadım.
KUCUMSEMİYİRUM
ESİN O KADAR İYİ MAAS ALİYORSA NE SİYE ORDA OTURUYON İSE OLDUKCA UZAK VİT İYİ EVE OTİR İSTUNDE UST YOK BAS YOK DAHA YENİ KOTU ARABA ALDİLAR YİLLARDİR.artik hak etti cevabini verdim bende
Yanlış kelimeleri, noktasız virgülsüz karmaşık duyguları çözmeye çalışırken kendimi Orhun Abidelerine bakıyor gibi hissettim.

Ben arimla namusumla evlendim.bu kadın bana niye böyle diyor inanın anlamıyorum.benim konuştuğum kişiler oldu sevgilim oldu evet.hic ileri gitmedim.evlendim eşimle iki tane pırıl pırıl dünya güzeli evladım var.benle sürekli gecmisten alıp veremediği bir hırsı var.o hep çalışması bana yedirmis bana bir telefon aldı bir iki üst baş dışında saniyorki dünyada en olağanüstü şeyi bana yaptı ben hayatımı buna borçluyum.inanin beni canımdan bezdirdi nefret ettim
İleri gitsen ne olacak ki ? Bu namus ölçüsü değil. Sizi kötü hissettiren insanla da görüsmeyin zofunda değilsiniz

İnsan bazen en büyük darbeyi kardeşinden yiyor değil mi? Ve en kötüsü de beklemediğin için canın daha çok yanıyor. Ee ne yapacaksın atsan atamazsın sevgili konu sahibi, tavsiyem mümkün olduğunca uzak dur görünce, arayınca nasılsın, iyi misin o kadar olsun. Eşine, kardeşine bile zayıf noktanı göstermemeni tavsiye ederim. Gün geliyor kullanılıyor.

İnsan bazen en büyük darbeyi kardeşinden yiyor değil mi? Ve en kötüsü de beklemediğin için canın daha çok yanıyor. Ee ne yapacaksın atsan atamazsın sevgili konu sahibi, tavsiyem mümkün olduğunca uzak dur görünce, arayınca nasılsın, iyi misin o kadar olsun. Eşine, kardeşine bile zayıf noktanı göstermemeni tavsiye ederim. Gün geliyor kullanılıyor.
Tşk ederim yaptığınız yorum için
Ben bunu zaten yasaya yasaya gordum.hayat bunu gerektiriyor.sizdemi aynı şeyleri yaşadınız

Bayanlar mrb
Sizlere dün yasadigim canımı çok yakan ateş gibi bir konudan bahsedecevgim.icimin yangını nasıl diner ne yapmalıyım bana sizler bir dost gibi yol gösterin çok ihtiyacım var desteklerinizi.
Dün ablamla(öz)ortak bir arkadaşımız var ona kırıldım ve artık haddini bilmesi gerekiyordu watsuptan yazdım bütün yanlisini oda kırılmış oda kendini haklı görüyor tutmuş ablamı aramış bizim aileleerimiz görüşüyor bana bunlari dedi kardeşin diye
Hepsini yumurtlamis
ablamda bunun üzerine bana watuptan ağzına ne geldiyse geçmişten bugüne
_benim bekarliktan adımı çıkardığım
_ben eşimle maddi çok sıkıntı çektim ve eşimle çok zor günler yaşadım eskiden konularımdanda bilirsniz(borsa iddaa)sürekli borç onu cektim ve hep bu süreçte ablama anneme anlattım kimsem yok kime anlatayım dedim bunları hep yüzüme vurdu BASİMA KALKTİ Sİin anlayacağınız neler yazmış.ama ben eşimle şu an Allah'a şükür iyiyim çoğu şey duzeldi hayatımda bosanmadim evliyim.butun imkanların değişti velhasıl para konusunda ondan dahada rahatım çok dua ettim çoğu şey nerdeyse düzeldi bitti bin şükür iki çocuğumla mutlu yasiyim.
BENİM KALDİRAMDİGİM BUNALRİ BASİMA KALKMASİ bana iftira atması ve kendini haklı görmesi ne yapmalıyım psikolojimi zaten bozdu.ablami hayatımdan çıkardım ömür boyu yüzünü görmek istemiyorum nasıl bir tutum sergileyip kendimi nasıl teslim edeyim
Psikolik yardımcı alayım uesiremedim yazdıklarını psiman oldum keşke onun gibi fırsatçı alcaga soylemeseydim eşimle yasadikalrimi ama mümkün değildi o dönem caresizdim☹😭
Malesf kardeşler arasında maddi manevi çıkarlar girince bu tarz olaylar yaşanıyor ..
Üzme kendini senle alakası yok yani

Back
X