Canımı yakan abla(ne yapmalıyım yol gösterin)

Evet ablanız yaptığı çok büyük bir ayıp , konuşup konuşmamak sizin tercihiniz ama artık her derdinizi anlatmayacağinızı anlamışsınızdır. Ama benim takıldığım bir arkadaşın hakkinda ,evde kalmıştı , toki de oturuyor , daha yeni araba aldılar , üstünde başında yok tarzı imaların. Ne kadar kötü de olsa ben hayat tarzı kiyaslaması yapmam karakterini eleştiririm sadece. Sizde zor süreçlerden geçmişsiniz ve bir başkası için bu tarz aşağılayıcı şekilde konuşabiliyorsunuz ama ablanız sizin hakkında bu tarz konuştuğunda kırılıyorsunuz. Sizde kırıcı olmadınız mı , hiç düşünmediniz mi? . Hayat bu yarınımızın bir garantisi yok , bundan sonraki tartışmalarınizda da bunu göz önünde bulundurun lütfen .

Bu yuzden hic bir derdimi ne arkadasima ne aileden birini anlatmam ben yataga girince butun olanlaro unuturum ama onlar unutmazlar en yakının olsa bile asla anlatmam bir derdim olsa saatlerce ağlarım kendimle konusurum deftere yazarim ama kimseye anlatmam bidakine sizde uygulayin esler arasindaki.seyler anlatılmaz bunuda ogrenmis oldunuz buraya yazanlara bile ayar oluyorum
Bunu basarabiliyorsaniz ne güzel bu kolay bsiey değil
İnsanoglu konusmazsa durumiyorki illaki anlatmak rahatlamak istiyoruz.ama şunu gerçekten iyi biliyorumki hayatta yaptığım hata
Ne yasarsam yasayim böyle kardeşe anlatmam oldu.fakat dediğim gibi çok zor durumlarim oldu çok caresizdim ☹️ anlatıp rahatlamak istiyordum.keske sizin gibi herşeyi içime atabilsem ama bunu yapmak dediğim gibi çok zor

Back