- 10 Ağustos 2017
- 9
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi yellowbear
-
3-5 aylık mevzu, bir ayda toparlanırsınız. " Ben seni haketmiyorum sen çok iyisin " dediğine bakmayın " benim ciddi ilişkiye g.tm yemedi'nin" kibarcasını söylemis size... Anlamadığım tek bişey var. Siz neyin acelesini ettiniz de size çok "acelecisin " dedi ?
[QUOTE="Cilekli sakiz, post
Ozel sektörde çalışıyorsunuz diye olmasın?
Esimden buna benzer çok olay duydum. Memur arayan erkekler. Ataması yapılmadı diye terkediler kızlar falan. Herkesten şüpheleniyor oldum bu konuda.
Anladım, gezmiş tozmuz eğlenmiş hevesi geçmiş işte. Yapacak bişey yok. 3 aylık mevzu bu kadar arabesk olmayın. Dik durun, erkeklerin bir kısmı böyledir. Önce kaçarsınız kovalar, yakalayınca, avuca alınca da " bunaldım, sıkıldım, acelecisin, ben seni haketmiyorum" gibi cümleler ile kadını kendinden soğutmaya baslar. Ben olsam böyle bir adamın dönmesini beklemem. Çantada keklik miyim ben onu bekleyeceğim ? Kendinize gelin ve kendinize değer verinBaşta beni ilgiye boğduğu için devamında da bekledim tabii doğal olarak ilgi bekleme konusunda aceleci davranıyosun dedi.
Anladım, gezmiş tozmuz eğlenmiş hevesi geçmiş işte. Yapacak bişey yok. 3 aylık mevzu bu kadar arabesk olmayın. Dik durun, erkeklerin bir kısmı böyledir. Önce kaçarsınız kovalar, yakalayınca, avuca alınca da " bunaldım, sıkıldım, acelecisin, ben seni haketmiyorum" gibi cümleler ile kadını kendinden soğutmaya baslar. Ben olsam böyle bir adamın dönmesini beklemem. Çantada keklik miyim ben onu bekleyeceğim ? Kendinize gelin ve kendinize değer verin
Tamam sözünüzü yediniz ama artık ayaklanın... Elin oğlu için bu kadar üzülmeye değmez. O gününü gün Edip hayatını yaşarken siz niye üzülüyorsunuz ki ? Bir de üç aylık bir ilişki yani...İnanın bende sizin gibi düşünürdüm hep çantada keklik değilim biri için asla üzülmem diye ama büyük konuşmuşum sanırım.
Tamam sözünüzü yediniz ama artık ayaklanın... Elin oğlu için bu kadar üzülmeye değmez. O gününü gün Edip hayatını yaşarken siz niye üzülüyorsunuz ki ? Bir de üç aylık bir ilişki yani...
Çıkın dolaşın. Sürekli düşünmeye devam ederseniz zaten unutamazsınız. Film izleyin, sevdiğiniz şeylerle ilgilenin, arkadaşlarınızla sohbet edin buluşun..Haklısınız ama bunu nasıl başarıdan bilmiyorum çok tecrübeli değilim açıkcası bu konularda
en son en yakın arkadaşıma sevgilisi benzer şeyleri söylemişti. Arkadaşım da tıpkı sizin gibi bir umut bekliyordu adamın kendisine geri dönmesini. Çünkü giderken açık kapı bırakmıştı.
Ama ne oldu adam eski kız arkadaşıyla barıştı ve evlendi. Anladık ki aslında o ben seni haketmiyorum ama senden de kopamıyorum tripleri hep arkadaşımı cepte tutmak içinmiş.. o yüzden sizi bu kadar çabuk bulutların üstüne çıkarıp aynı hızla da değişen bir adama çokta güvenmeyin derim ben.
Ben seni haketmiyorumlu laflar, bana sacma geliyor artik..
Bu lafin arkasi, bos degil gibi gelir her duydugumda..
Saklanan bir seylerin vicdani rahatsiz etmesi gibi bir sey olsa gerek..
Bilemedim..
Tekrar donmenin sinyallerini vermis adam, bekleyip beklememek sana kalmis..
Merhabalar öncelikle herkese. Yıllardır takip ederim burayı ancak üye olup konu açmak bugüne kısmet oldu. Hem de bdv kısmınauzatmadan beni bu kadar çok üzen derdime geçeyim. 3-4 aylık bir ilişkim vardı henüz çok yeni. Ama çok tuhaftır ki biz hiç öyle çok yeni gibi değildik. Kendisi memur bende özel bir firmada çalışıyorum, aramızda 6 yaş var ikimizde çocuk yaşta değiliz yani neyin ne olduğunu biliyoruz. İlk görüşte aşka inanmayan biri olarak tam da ilk görüşte aşık oldum kendisine. Evren'in büyük konuşma demesi gibi bişeydi sanırım bu olay. Daha çöl yeni olmasına rağmen sevdiğim bir kaç yakınım ile tanıştı kendisi. Daha sonra ilgisi alakası ile beni bulutların üzerine çıkardı. Gecenin bi vakti arayıp sesimi duymak ister, kalkıp evime beni görmeye gelirdi. Ama daha sonra ben ilişki adamı değilim şu an sağlıklı düşünemiyorum(ailevi sebeplerden ve işten dolayı olduğunu düşünüyorum) sen çok iyi birisin çok kalitelisin ama ben seni haketmiyorum gibi şeyler söyledi. Hayatımdan da hiç gitmek istemedi ancak ben bu duruma sıcak bakmadım tabii. Neyse gel gelelim 3 aylık ilişkinin bitişi ile benim de nefes alışlarım durdu sanki kendisini o kadar çok seviyor ve özlüyorum ki hayatımda herşey yolunda olmasına rağmen sırf bu yüzden çok mutsuzum. Kendisi bana hep aceleci olduğumu kendisinin benden çok hoşlandığını hislerime önem verdiğini ama biraz sabretmem gerektiğini söyleyip durdu. Bu durumu nasıl atlatırım nasıl baş ederim bilmiyorum. Ve nedense zamanını bilmesemde bir gün bana tekrar geleceğini hissediyorum. Derdimi anlatabileceğim kimse olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiden okuyup yorum yapan herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?