Cok cabuk birinden hoslanip cok cabuk soguyorum daha once bununla ilgili konu acmistim...
En son birinden hoslandigimi da yazmisim, cok kufurlu konusan arkadaslariyla bayanli buyuklu ortamda bagira bagira yatak muhabbeti yapabilen hic utanmasi olmayan ama yinede cok okuyan kulturlu bir beyefendiydi evet celiskili bir beyefendi...
Genelde hoslandigim insanlar bana yuz verdikleri icin(cok abartili insanlardan hoslanmadim, kendimi övmuyorum burda) icimde kalan biseyler olmazdi sogurdum hemen. Ama bu... imkansiziz biz sanirim, sanirim o bana hicbir zaman bakmayacak ve bende bi takıntı olarak kalacak..
Bu insanla belkide bidaha hicbir zaman karsilasmayacagim okulum da bitiyor... uzun zamandir gormedin onu surekli sosyal medyadan takip ettim kizlarla konusmalarini okudum durdum..
Aramiz ilk basta fena sayilmazken simdi birden benle olan iletisimini kesti, neden bende bilmiyorum en son yazdigim seylere cevap vermeyince bende daha yazmadim ama coook kirildim cook.
Zaten o istese bile duzelmedikce olmayacak bi iliskiydi ama ben bi umut onu düzeltebilecegimi düşünmüştüm, birsuru guzel hayaller kurmustum cok yanilmisim.. suan sadece canim yaniyor hemde belkide hic degmeyen birisi icin..
Ne yapabilirim ben nasil kafamdan atip kendi yoluma devam edebilirim.. tavsiye istiyorum
(Evet allah baska dert vermesin)