• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canimi yakiyor

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Okulum bitiyor ve muhtemelen bidaha onu hic goremycem, zaten okuluda hic sevmezdi 1 senedir toplasam ya 10 ya 15 kere gormusumdur onu...
hayatimda kimden hoslandiysam genelde yuz buldum(kendimi övmuyorum, cok abartili insanlardan hoslanmadim sadcee) ama onun ilgisini bi turlu çekemedim buyuzden cok icimde kaldi, belki bana yuz verseydi bu denli baglanmaz, sevmezdim..
boyle olacagimi hic tahmin etmemistim , ilk basta ondan nefret ediyodum cunku kufurlu konusan kadinlari cinsel objeden ibaret goren fazla rahat yetistirilmis istediği zaman okula gelen istemedigi zaman gelmeyen sorumsuz bi tipti.. hatta onu gorunce yolumu degistirirdim tiksinirdim konuşmalarindan, ama sonra neoldu bilmiyorum birden kendimi onu düşünürken buldum sonrada onu düşünmeden edemezken...
Unutmak istemiyorum unutmak icin dua edemiyorum, cunku unutmak degil onunda beni sevmesini istiyorum, hayatani degistirmeyi onun icin milat olmayi...
ama sanirim bu bana nasip degil cok uzgunum, bi erkek icin hemde aramda hicbir ozel ani paylasim olmayan bi erkek icin aglayacagimi hic tahmin etmezdim...
(Evet allah baska dert vermesinl)

Son düzenleme:
Cok cabuk birinden hoslanip cok cabuk soguyorum daha once bununla ilgili konu acmistim...
En son birinden hoslandigimi da yazmisim, cok kufurlu konusan arkadaslariyla bayanli buyuklu ortamda bagira bagira yatak muhabbeti yapabilen hic utanmasi olmayan ama yinede cok okuyan kulturlu bir beyefendiydi evet celiskili bir beyefendi...
Genelde hoslandigim insanlar bana yuz verdikleri icin(cok abartili insanlardan hoslanmadim, kendimi övmuyorum burda) icimde kalan biseyler olmazdi sogurdum hemen. Ama bu... imkansiziz biz sanirim, sanirim o bana hicbir zaman bakmayacak ve bende bi takıntı olarak kalacak..
Bu insanla belkide bidaha hicbir zaman karsilasmayacagim okulum da bitiyor... uzun zamandir gormedin onu surekli sosyal medyadan takip ettim kizlarla konusmalarini okudum durdum..
Aramiz ilk basta fena sayilmazken simdi birden benle olan iletisimini kesti, neden bende bilmiyorum en son yazdigim seylere cevap vermeyince bende daha yazmadim ama coook kirildim cook.
Zaten o istese bile duzelmedikce olmayacak bi iliskiydi ama ben bi umut onu düzeltebilecegimi düşünmüştüm, birsuru guzel hayaller kurmustum cok yanilmisim.. suan sadece canim yaniyor hemde belkide hic degmeyen birisi icin..
Ne yapabilirim ben nasil kafamdan atip kendi yoluma devam edebilirim.. tavsiye istiyorum
(Evet allah baska dert vermesin)

tek çözüm zaman.. bu süreçte de sosyal ağdan falan takibi kesmelisin. son konuşmalara yanıt vermedi demişsin. yoksa git konuş açıkça olmayacaksa da en azından içinde kalmaz netleşir derdim ama yanıt vermiyorsa en iyisi tamamen ilgini başka birşeylere yönlendirmek.. spor olur hobi olur.. boş zamanında düşünmek yerine film izle eğlenceli olsun romantik değil... bu şekilde zamanla gidecektir içinden.

tek çözüm zaman.. bu süreçte de sosyal ağdan falan takibi kesmelisin. son konuşmalara yanıt vermedi demişsin. yoksa git konuş açıkça olmayacaksa da en azından içinde kalmaz netleşir derdim ama yanıt vermiyorsa en iyisi tamamen ilgini başka birşeylere yönlendirmek.. spor olur hobi olur.. boş zamanında düşünmek yerine film izle eğlenceli olsun romantik değil... bu şekilde zamanla gidecektir içinden.
Okadar kötu bi dönemdeyimki (lysye hazırlanıyorum) sinemaya gidecek spor yapacak yani kafami dagitacak hic vaktim yok.. derste calisamiyorum cunku ders calismaktansa onu düşünmek daha cok ilgimi cekiyor.. bende hic icimde tutamayan biriyim ama bana karsi ufacik bi hoslantisinin olmadigini bilyorum o beni okuldan bi kiz olarak goruyo buyuzden soylersem daha cok canim yanabilir, hem ilerde arkadas olma ihtimalimiz varsa onuda yok etmis olurum.. bende zamana birakiyorum ama okul bittikten sonra onu hic goremeyecegimi bildigim icin canim cok yaniyo hani hep gorsem benden hoslanmasa hic buraya konusunu bile acmazdim ama bidaha hic goremycem, disarda gorusecek kadar yakin da değiliz cok uzuluyorum...
Tesekkur ederim yorumunuz için...

Okadar kötu bi dönemdeyimki (lysye hazırlanıyorum) sinemaya gidecek spor yapacak yani kafami dagitacak hic vaktim yok.. derste calisamiyorum cunku ders calismaktansa onu düşünmek daha cok ilgimi cekiyor.. bende hic icimde tutamayan biriyim ama bana karsi ufacik bi hoslantisinin olmadigini bilyorum o beni okuldan bi kiz olarak goruyo buyuzden soylersem daha cok canim yanabilir, hem ilerde arkadas olma ihtimalimiz varsa onuda yok etmis olurum.. bende zamana birakiyorum ama okul bittikten sonra onu hic goremeyecegimi bildigim icin canim cok yaniyo hani hep gorsem benden hoslanmasa hic buraya konusunu bile acmazdim ama bidaha hic goremycem, disarda gorusecek kadar yakin da değiliz cok uzuluyorum...
Tesekkur ederim yorumunuz için...

canım severken zaten arkadaş olamazsın ki:50::50: onu görmek için herşeyi göze alıyorsun arkadaşlık da dahil anladığım kadarıyla. ama kendnle de çelişiyorsun. okul bitince göremiycem zaten o kadar samimi değilim diyorsun. demekki arkadaşlık durumunda yok.. eğer gerçekten eminsen onun birşey hissetmediğine en iyisi uzak durmak... en mantıklısı bu sende düşünürsen.. bi an kendi lise zamanımı hatırladım .benimde vardı öyle hiç birlikte olamadık ççok üzülmüştüm o dönem. bi de uzak da duramıyordum bizim sınıftaydı.. sonra zaman geçtikçe unuttum üni de sevgililerim oldu zaten... sonra bir gün yolda karşılaştık..hiç bişi hissetmedim. o an bende şaşırdım ama tek çare zaman tatlım

canım severken zaten arkadaş olamazsın ki:50::50: onu görmek için herşeyi göze alıyorsun arkadaşlık da dahil anladığım kadarıyla. ama kendnle de çelişiyorsun. okul bitince göremiycem zaten o kadar samimi değilim diyorsun. demekki arkadaşlık durumunda yok.. eğer gerçekten eminsen onun birşey hissetmediğine en iyisi uzak durmak... en mantıklısı bu sende düşünürsen.. bi an kendi lise zamanımı hatırladım .benimde vardı öyle hiç birlikte olamadık ççok üzülmüştüm o dönem. bi de uzak da duramıyordum bizim sınıftaydı.. sonra zaman geçtikçe unuttum üni de sevgililerim oldu zaten... sonra bir gün yolda karşılaştık..hiç bişi hissetmedim. o an bende şaşırdım ama tek çare zaman tatlım

Yani soyle arkadasiz karsilasinca ufak muhabbetler ediyoruz oyle ama yakin degiliz :( ki ben cok adim attim...
Zamana birakmaya calisiyorum ama insan hic yuz bulamayinca daha bi saplanti haline getiriyor, karsidaki daha bi cekici oluyor..
Umarim bende unuturum, yani elbet unuturumda hep icimde acisi kalir biliyorum kendimi :(

Back
X