- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
cevap yazsanız
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben seni anlayabiliyorum ben de kardeşimi kaybettim 6 ay olmak üzere ben de sevgilimden çok ilgi bekledim aynı senin gibi ben de çok üstüne gittim ve ben de senin gibi ya onu da kaybedersem diye çok korktum biz ne kadar üstlerine gitsek de bence biz haklıyız bizim acılarımız tarif edilemez ki bir yandan annelerimizin acılarını görüyoruz kahroluyoruz ailelerimiz mahfoluyo düzenimiz bozuluyor mutluluğumuz kalmıyor bence biz çok da haksız değiliz bizim yerimizde kim olsa böyle yapar bizim psikolojimiz bozuk çünkü.. Başın sağolsun canım Allah babanın mekanını cennet eylesin
çok teşekkür ederim seninde başın sağolsun kardeşim ..
ama çok üzerine gittim hep ilgi bekledim.. inan başka anlamlarda bir talebim olmadı ..
hep onu düşündüm biliyormusun ..
babam vefat etti sırf beni merak etmesin uzaktayız diye ağlaya ağlaya onu aradım onunla konuştum ...
ben onun hiçbir zaman kötülüğünü istemedm.. sömürmedim etmedim , aldatmadım .. hep gözlerinin içine aşkla baktım..
istediğim sıcacık bir el sıcacık bir dokunuşş..
onunda sıkıntıları vardı ve benim üstüne gitmemle bunaldı.. ama onun dünyalıktı sorunları illa ki iyi kötü çözülürdü..
benim sorunum dünyalık değildi ki .. istesem babamı getiremem bir dk sesini duyamam ..
çaresizlik benimkisi.
sanırım sorunlarımızı aynı gördü..
ve ben her ne kadar sırf üzülmesin diye .. yastığa baş koyduğumda hıçkıra hıçkıra ağladım onun yanında güldüm ..
onun bana attığı mesaj sen çok güzel üstesinden geldin bu durumun dayandın.. bundan sonra hayatına bensiz devam edeceksin..
birde aynı sınıftayız.. ciğerim yanıyor .. başka birşey değil
Canım bir de şöyle düşün. Ateş düştüüğü yeri yakarmış. Herkes hayatına devam eder ama biz artık eskisi gibi devam edemeyiz ve bunu bizden başka kimse anlayamaz. Sevgilin de dahil kimse seni anlayamaz acının büyüklüğünü göremez bilemez.. Bu dünyada acını da tek başına yaşamak zorundasın malesef her şeyin üstünden tek başına gelmek zorundasın başkları da sana ne kadar yardım eder az biraz da olsun senle ilgilenirse bununla da mutluluk duymalısın kimseden malesef çok şey beklememelisin.. Ama erkek arkadaşın ayrılmakla haklı mı onu bilemedim.. Sen güçlü davranmaya çalış erkek arkadaşın pişman olabilir bence
canım erkek arkadaşım aslında çok iyi biri .. ciddiym öyle erkek yok..
ama biraz sığ düşünüyor.. önceden çıktığıda olmamış.. romantiklik felan nedir bilmez..
ama ben duygunun dibine vurmş insanım.. yoldan bi dal çiçek koparsınn mutluluktan ağlarım ...
onunla çıktığımız süre içerisinde babamı kaybettim ki baba sonuçta hayattaki en kötü durum..
ilgi bekliyordum zaten, daha fazla bekledim ..onu çok aradım .. çünkü bir boşluk vardı.. ve ben üniversiteyi dışarda okuyorum burada sevgilimden başka kimsem yoktu ki
gidip yoldaki adamdan mı ilgi bekleyeceğim ..
onunda kendine göre sıkıntıları vardı..
ben üstüne gittim ettm ama psikolojimin normal olmadığını bilmesi lazımdı...
soğudum dedi. yıprandım dedi.. ve ben en son ayrılalım demiştmm çünkü 15 gün memleketime falan geldim.. normal arkadaşı gibi konuşuyor en fazla 5 dakika orada işleri güçleri var ama işinin arkasına sığınması mantıklı gelmedi çünkü ilerde evlilik vs. derken çok fazla sorumluluğumuz olacak ve şimdi böyle yapan bir insanla demekki aynı evde iki yabancı olacağız.. dünya yansada bitti artık dedi.. çünkü o kelimeyi dememi sevmiyordu..
ama düşünüyorum zaman versek birbirimize deseydi başka birşey deseydi..
sonuçta ilişkiyi bitiren sebepler nedir aldatma ihanet vs. ama ben onun eşi gibi oldum ya ötesi yok 1 seneye neler sığdırdım . Rabbm biliyor
Siz neler yaşadınız da bu noktaya geldiniiz bilemiyorum canım biraz daha anlatmak ister misin? Erkek arkadaşım çoğu zaman benim yanımda oldu bana destek oldu diyebiliyor musun? Benim sevgilim kardeşimin cenazesine geldi sürekli elimi tuttu yanımdaydı hep ona sarılıp ağladım hep..
Canım öncelikle başın saolsun..okuduğum cevaplarında bakıyorumda sürekli kendini suçluyorsun..şuan boşluktasın babanının vefatından sonra tutunduğun tek dalınının kırıldığını hissediyorsun sevgilinden ayrılarak..bu yüzdende bütün hatayı kendine yüklüyorsun,sevgilini kendi kalbinde aklamak istiyorsun..şimdi bence duygularını bir kenara itip mantığınla yaklaşmalısın,bu kişi sana o dönemde istediğin ve vermesi gereken desteği verdi mi??cevabın evetse tamam o kişiye güvenebilirsin ama hayırsa iyi gün dostu her yerde var canım.bunu unutma..ve emin ol zaman bütün acıları hafifletiyor..sana daha cok değer veren ve seni daha cok sevicek biri emin ol biyerlerde vardır...
canım ben üniversiteye başladığımda onu tanıdım.. ikimizde farklı yerlerden geldik .. memleketimiz arasında 10 saat falan fark var..
bir sene oldu çıkalı .. fakat nasıl desem .. ben seviyorum o seviyor bitti tamam anlayış bu .. mesela yaz tatili dönemi oluyor.. babasının yanında çalışıyor..
aşkım konuşcaz akşam diyor. tamam diyorum ama 5 dk geçmeden uyuyor ediyor.. tamam yorgundur haklıdır.. ama bir gün değil iki gün değil..
inan bazen öyle özlüyorum ki konuşmayı etmeyi .. burda dipdibe olmamıza rağmen bile böyledir.. güzellikle söylyüyorum ağlayarak söylüyorum bu sefer çok konuşuyorsun oluyor.. eğer sevgiliysek ki yaşlarımız 20 civarı.. beraber gezelim birlkte birçok şeyi paylaşalım ailemizdende uzağız .. yani evden dışarı çıkamıyorum gibi bir sorun da yok ..
ben üsteledikçe o kaçıyor ilgi konusunda ya üstelemesemde olmuyor.. normal arkadaşını arar gibi napıon ne ediyon hadi görüşürüz.. ya ben bunu arkadaşımla da konuşuyorum.. Allah aşkına senin ne farkın kaldı bu durumda ... ya ben onun sadece sevgilisi olmadım eşi oldum yeri geldi anne babası oldum hala da der çok iyi bir insansın diye.. babama yapmadığım hizmeti yaptım yemekmiş çamaşır bulaşık .. ya onsuz boğazımdan lokma geçmiyor . hemen ona götürüyorm ediyorum.. inan öyle durumlarda bile onu düşünüyorum ki .. babam vefat etti ben daha kötü oldum .. ya ölüm bu ölüm .. insan sevdiğini bırakır mı ? ben bitsin dedm ama ölüyorum ya sevgisini göstersin istiyorum yok . bu sefer bitsn dedm artık ne diyim bütün yolları denedim . eğer ona ihanet etseydm arkasından iş çevirseydim başını öne eğecek birşey yapsaydım .. tamam ayrıldık haklı dicektim de..
zaten ben ölmüşüm.. elimden tutması gerekmez mi ? .. onun başına öyle birşey gelecek bana ne yaparsa yapsın onu sarıp sarmalarım ya varmı böyle birşey ..
sen şimdi ''babamdan çok ona değer verdim onun yaptığına bak ayrıldık'' diye üzülüyorsun di mi canım
evet canım .. babam gibi gördüm resmen ..
hani şunu dese bana :
sensiz_asla sen sıkıntılısın ben sıkıntılıyım .. biraz ara versek toparlasak zaman tanısak birbirimize tamam dicem..
ama beni bu zor durumda bırakıyorsa en çok ona ihtiyacım olduğu halde o benim tuhafıma gidiyor
Bir de ayrılmak için ila aldatmak aldatılmak şart değil ki hayatımız boyunca acılar yaşayacağız bu acıları yaşarken yanında olmayacaksa beraberliğinizin ne anlamı var?
Canım dediğim gibi zor anlarında yanında olmayacaksa sana ilgi göstermeyecekse sana destek verip seni alttan almayacaksa sevmenin ne manası var? Hayat boyu acılar yaşayacağız secdiklerimizi kaybedeceğiz başka problemler de yaşayacağız bence insan evlenirken ''hayatın zorluklarına karşı omuzunda ağlayabileceği birisiyle'' evlenmeli..çok bağladım kendimi ona .. keşke hiç tanımasaydım diyorum.. yazık acımın üstüne acı ekledi