- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
Arkadaşlar şuan bir durumum görüldü oldu.Numaramı silmemiş yani☺![]()
aslında kısa ayrılıklar iyi gelir. belki bu süreçte birbirinizi özleyip kıymetinizi anlarsınız. hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şuan bir durumum görüldü oldu.Numaramı silmemiş yani☺![]()
neden silsin zatenArkadaşlar şuan bir durumum görüldü oldu.Numaramı silmemiş yani☺![]()
Dramatize ettiğim bir durum yok aslında.Yanlış bir üslupla anlatmış olabilirim bilemiyorum.2-3 ayda bir Yüzyüze gelen insanlarız.Virüsten ötürü evden dışarı çıkmıyorum,çıkmayı da düşünmüyorum.Ondan ötürü yüzyüze konuşacak durumda değiliz maalesefayrılık mesajı yazmanız yerinde olmamış. o kadar geçen senelerin harına, yüzyüze görüşüp medenice ayrılmanız gerekirdi.
size zeytin dalı niteliğinde bir mesaj göndermiş durum olarak. ama sırf ilgi çekmek ya da kovalanmak adına onu daha da uzaklaştıracak bir durum paylaşmışsınız.
üzgünüm ama ben sizi hatalı buldum. belki de psikolojik durumunuzla alakalı fazla atarlı giderli davranmışsınız. ve ipler de kopmuş haliyle. barışmak istiyorsanız eğer, sizin adım atmanız gerekir. çocuk bişey yapmamış. dramatize etmenize gerek yok
Umarım bana mesaj atar kendimi açıklama fırsatım olur.Eğer mesaj atmazsa da ilerleyen günlerde ben atacağım.Sevgi kolay bulunmuyor,hiçten bir sebep uğruna çöpe atmak istemiyorunneden silsin zaten
kolay mı 6 yıl?
hatalarınızın farkında olduğunuzu ve kendinizi toplarlamaya çalışacağınızı bildirin ona eğer görüşürüseniz
Haklısınız.Ama 9 sene de neler biriktiriyor insan.Aslında biterse üzüldüğüm nokta bitmesi değil geçen zamanım olacak.Bilinçli insanlarız elhamdüllillah.Bu olay bir arkadaşımın başına geldiğinde gayet mantıklı bir analizde bulunuyorum ama insan kendisi yaşayınca pek mantıklı bakamıyormuş onu anladım.Peki özel değilse neden ayrıldınız,9 yılı nasıl unutabildiniz taktik alabilir miyim her ihtimale karşı?Biraz kendini dinlerse düzelir belki. Özlem girsin araya. Ben 9 senelik beraberliğimden ayrıldım. İnsan ölmüyor yani, hani biterse diye belirteyim dedim.
Ben bitmesi gerektiğini anladığımda 8 sene geçmişti. Son 1 seneyi de nasıl söylerim diye geçirdim. Aslında vasıfları ortalamanın üzerindeydi. Eğitimi, maddi durumu, kusursuz görüntüsü. Karakteri de çok düzgündü. Evlenmek isteseydim ayrılmazdım. Ben tutkulu biriyim, o öyle değildi. Bir de çevresine çok bağlıydı. Kendimi değersiz hissettim ve bunu kendine yakıştıramadım. Yani birlikteyken kendimi soğuttum. O nedenle kolay oldu. Ancak 9 sene çok uzun bir zaman. Aşk asla kalmadı tabi ama insan olarak özlüyorum tabi acı duymadan. Hatta ayrıldıktan sonra çok kez beni görmeye geldi. Dedim ki, neden bu kadar sevmişim ki. Yani cidden o hisler ölüyor. Evlenmeyi çok istemişti. Dediğim sebeplerden ve evliliği gerçekten istemediğim için ayrıldım. Çok da doğru bir karar almışım. Zamanıma ben de üzülüyorum ancak o süreçte çok olgunlaştım. Sebebi buydu belki de.Haklısınız.Ama 9 sene de neler biriktiriyor insan.Aslında biterse üzüldüğüm nokta bitmesi değil geçen zamanım olacak.Bilinçli insanlarız elhamdüllillah.Bu olay bir arkadaşımın başına geldiğinde gayet mantıklı bir analizde bulunuyorum ama insan kendisi yaşayınca pek mantıklı bakamıyormuş onu anladım.Peki özel değilse neden ayrıldınız,9 yılı nasıl unutabildiniz taktik alabilir miyim her ihtimale karşı?
Takdir ediyorum sizi.9 seneden sonra böyle bir karar vermek hiç kolay değil.Değer görmediyseniz ayrılmanız isabet olmuş.Mutlu olmanıza kendi adıma çok sevindim.Bizim üzüldüklerimiz,yıprandıklarımız bizi olgunlaştırıyor aslında.Biz sizin kadar benzemiyoruz.Yani farklıyız.Ancak evlendikten sonra her şeyin çok güzel olacağını söylüyor.Bana çok değer verdi hatta bazen sevgisi,beni herkesin önüne koyuşu beni korkutuyordu.Evlenmeyi isterim.Mesleğini eline almasını bekliyordum şimdiye kadar.Ama nasip.Sizinle tanıştığıma çok memnun oldumBen bitmesi gerektiğini anladığımda 8 sene geçmişti. Son 1 seneyi de nasıl söylerim diye geçirdim. Aslında vasıfları ortalamanın üzerindeydi. Eğitimi, maddi durumu, kusursuz görüntüsü. Karakteri de çok düzgündü. Evlenmek isteseydim ayrılmazdım. Ben tutkulu biriyim, o öyle değildi. Bir de çevresine çok bağlıydı. Kendimi değersiz hissettim ve bunu kendine yakıştıramadım. Yani birlikteyken kendimi soğuttum. O nedenle kolay oldu. Ancak 9 sene çok uzun bir zaman. Aşk asla kalmadı tabi ama insan olarak özlüyorum tabi acı duymadan. Hatta ayrıldıktan sonra çok kez beni görmeye geldi. Dedim ki, neden bu kadar sevmişim ki. Yani cidden o hisler ölüyor. Evlenmeyi çok istemişti. Dediğim sebeplerden ve evliliği gerçekten istemediğim için ayrıldım. Çok da doğru bir karar almışım. Zamanıma ben de üzülüyorum ancak o süreçte çok olgunlaştım. Sebebi buydu belki de.
Merhaba hepinize.Beni eski konularımdan tanıyorsunuz bir çoğunuz.Lafı uzatmadan konuyu girmek istiyorum.6 senelik bir birlikteliğim vardı.Beni gerçekten sevdiğine hep inandım.Ancak son 4 aydır sağlık açısından ve psikolojik açıdan zor zamanlardan geçiyordum.Erkek arkadaşıma çok fazla yüklenmeye başladım.Ben senin yanındayım dedi ve hiç bırakmadı.Ancak 2 hafta önce sebepsiz yere tartışmaya başladık.Bana beni tükettin artık deyince ayrılık mesajı yazdım kendisine.Bana sadece hakkım helal olsun dedi ayrılık mesajıma cevap dahi vermedi.Kırıcı bir konuşma geçti aramızda.Biteceğini düşünmüyordum beni çok kırdığından gönlümü alır diye düşünüyordum.2 haftadır konuşmuyoruz.Geçen gün whatsapp durumu yapmıştı Gül yüzlü sevdiğim ecel kapımı çalmadan ayrılmam senden diye bunun üzerine Allah yolumuzu güzel insanlarla karşılaştırsın adında bir durum yaptım.Göndermeleri hiç sevmem normalde biliyorum yaptığımız olgun bir hareket değil.Kendime yakıştıramadım ama susamıyorum kendimi tutamıyorum hiçbir zaman.Ben bu durumu paylaştıktan sonra kendi durumları kayboldu.Numaramı sildi galiba.Numaramı silip silmediğini anlamak iÇin 3-4 adet durum yaptım ancak saatlerce çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı.Bana seni asla bırakmam derdi hep.Gururumu hiçe sayıp mesaj atamıyorum hala çok kırgınım beyfendi beni hatalı buluyor tabi.6 yılı ardımızda bırakmak öyle kolay mı sizce?Yada bittiyse unutmak iÇin ne yapabilirim?Canım çok acıyor yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen kırmadan yorum yapın.Yazım yanlışları,yanlış ithamlar yapmışsam affola kafam yerinde değil zira.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Kendisini aradım bugün ölümlü dünya yasmiy seviyorsan elini taşın altına koyacaksın dedim.Bir şeyleri konuştuk.Oda benden yazmamı beklemiş.Halloldu her şey.Dualarınızda beni unutmayın lğtfen.Özellikle sağlık sorunlarım iÇin duanızı bekliyorum.Hepinizi seviyorum bana çok yardımcı oldunuz.Ayağınız taşa değmesin ❣
valla bitmesi için elinizden gelen herşeyi yapmışsınız.. uzaklaştırmışsınız kendinizden iyice.. keşke bunları yapmadan önce durup bi düşünseydiniz..Merhaba hepinize.Beni eski konularımdan tanıyorsunuz bir çoğunuz.Lafı uzatmadan konuyu girmek istiyorum.6 senelik bir birlikteliğim vardı.Beni gerçekten sevdiğine hep inandım.Ancak son 4 aydır sağlık açısından ve psikolojik açıdan zor zamanlardan geçiyordum.Erkek arkadaşıma çok fazla yüklenmeye başladım.Ben senin yanındayım dedi ve hiç bırakmadı.Ancak 2 hafta önce sebepsiz yere tartışmaya başladık.Bana beni tükettin artık deyince ayrılık mesajı yazdım kendisine.Bana sadece hakkım helal olsun dedi ayrılık mesajıma cevap dahi vermedi.Kırıcı bir konuşma geçti aramızda.Biteceğini düşünmüyordum beni çok kırdığından gönlümü alır diye düşünüyordum.2 haftadır konuşmuyoruz.Geçen gün whatsapp durumu yapmıştı Gül yüzlü sevdiğim ecel kapımı çalmadan ayrılmam senden diye bunun üzerine Allah yolumuzu güzel insanlarla karşılaştırsın adında bir durum yaptım.Göndermeleri hiç sevmem normalde biliyorum yaptığımız olgun bir hareket değil.Kendime yakıştıramadım ama susamıyorum kendimi tutamıyorum hiçbir zaman.Ben bu durumu paylaştıktan sonra kendi durumları kayboldu.Numaramı sildi galiba.Numaramı silip silmediğini anlamak iÇin 3-4 adet durum yaptım ancak saatlerce çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı.Bana seni asla bırakmam derdi hep.Gururumu hiçe sayıp mesaj atamıyorum hala çok kırgınım beyfendi beni hatalı buluyor tabi.6 yılı ardımızda bırakmak öyle kolay mı sizce?Yada bittiyse unutmak iÇin ne yapabilirim?Canım çok acıyor yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen kırmadan yorum yapın.Yazım yanlışları,yanlış ithamlar yapmışsam affola kafam yerinde değil zira.