• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımın canı bebeğim gitti

Rabbim sabır, güç kuvvet versin. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda yüzünüzü güldürsün.

canım once bı topralan.............eger yaptırdığın yerde memnunsan oraya devam et.............yoksa ınş ıçıne daha cok sınen bı yer ara............rabbım ınş bu kez sıkıntısız versın

merkezden memnunumda dıger yerlere gore cok pahalı maddı gucumuz yetmez bu sefer

Çok çok geçmiş olsun allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın.

canım çok geçmiş olsun.inanki senin için çok üzüldüm..bende hamile kaldım fakat rahimde tutunamadığı için düştü....tabi seninki ile aynı değil fakat takdir ilahi....herşey allahtann....allah sabır versinn.....inş diğer denemen de evladına kavuşursun....

geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum, ben de ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldırdım. çok yıkıcı bir durum. anlıyorum ama elden bir şey gelmiyor. ümidini kaybetme biraz dinlen sonra tekrar başlarsın tedavine allah yardımcın olsun canım.

geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inş en yakın zamnda rabbim kucagına almayıda nasip eder sağlıklı şekilde

canım çok geçmiş olsun sen benim içinde ümittin dondurulmuşla hamile kalmıştın;Rabbim inş böyle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın çok zor bir durum ALLAH ım sabır ver inş kardeşimizeee(AMıN)

saolun tsk ederim okadar kotuyumkı
4 sene sonunda kavusmustum bebegıme tup bebekle ne acı bırseymıs gıttı bebegım yok artık

uzun uğraşlar sonunda olması ve daha sevince doyamadan kaybetmek çok zor allahım bidaha yaşatmasın geçmiş olsun

şöyle düşünün siz sonuçta hamile kalabildiniz inşallah devamı gelecektir eşiniz ve siz sağlıklı olduğunuz sürece belki bu defa doğal yolla kendiliğinden hamile kalacaksınız belli mi olur örnekler çok

rabbim kısa zaman acınızı azaltacak bir evlat daha gönderir inşallah :Saruboceq:

canım benim ya.
senin ismini ve başlığı görünce inan çok üzüldüm.
2010 nisan annelerinde ne güzel şeyler paylaşıyorduk..
allah sabır versin canım.umarım en kısa zamanda yeni bebeğin ile bu çektiğin acıyı unutursun..
kendini yıpratma canım benim.herşeyin hayırlısı
....:gitme::teselli:

allah sabır versin melissera....çooooooook üzüldüm bitanem....bende ilk bebeğimi kalbi atmadığı için kürtajla aldımak zorunda kaldım...oysa ne kadar çabuk alışıyor insan onun minicik varlığına...mafoldumben

canımsın yaaa mafoldumben Allah sabır versin.. o seni öteki dünyada kurtaracak bir melek olmuş artık.dilerim Allah tan kucağına tekrar bir beebk verir. sakın üzülme. sen göz yaşı döktükçe, o çok üzülür.. Allah sabırlık versin cnm :teselli:

Back
X