melis sen benden daha tecrübelisin bu konuda canım, daha önce tüp bebek denemen olmuş ama bende sana fikrimi söylemek istiyorum :)) doktorun ne söylerse onu yap bence canım... çünkü bu tedavilere vücut zamanla alışıyor ve belli aşamalardan sonra cevap veriyor. yani ilk aşılamada şans %25 ise ikincide oran fazlalaşıyor. zaten sen bir defa tüp bebekle hamile kalabilmişsin. yani zor u başarabilmişsin...demekki doktorun aşılamadan umutlu oyüzden bunu öneriyor. senide çok iyi anlıyorum bir an önce olsun istiyorsun... ama şunu unutma önce sen sağlıklı olucaksin ki bebişinde sağlıklı olsun canım benim. bu yazdıklarım sadece benim düşüncem amacım asla işine karışmak değil beni yanlış anlamazsın umarım.
bende bugün 17:30 da gidicem kontrole... umarım yumurtalarım düzenlidir ve rahim duvarı kalınlaşmıştır...
şu an ezan okunuyor... bugün cuma... hepimiz dua edelim Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın, bize sabır versin, hayırlı evlatlar versin ...
bende bugün 17:30 da gidicem kontrole... umarım yumurtalarım düzenlidir ve rahim duvarı kalınlaşmıştır...
şu an ezan okunuyor... bugün cuma... hepimiz dua edelim Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın, bize sabır versin, hayırlı evlatlar versin ...