Canımın içi hastalandı

Sizin adiniza sevindim atlatmis olmaniz guzel. Dinlenemiyor hic cunku doktorlar agiz birligi yapmis gibi rapor vermek istemiyorlar. Toplamda 2+3 5 gun rapor verildi ama duzelmesi icin en az bi 10 gun daha dinlenmesi gerek. Canımın ici meselesine gelince sanirim haklisiniz herkes oyle sanmis cunku. Herkes en sevdigine oyle diyorsa demek anneler icin bebegi benim icin sevgilim :)
Anne olana kadar benim için de aynıydı bu kelime ama annelik değiştiriyor öncelikleri :)
Yıllık izin alsın baskı yapın. Dinlenme ve bakım hastalığı bunlar hep. Dinlenmeye ihtiyacı var

Sizin adiniza sevindim atlatmis olmaniz guzel. Dinlenemiyor hic cunku doktorlar agiz birligi yapmis gibi rapor vermek istemiyorlar. Toplamda 2+3 5 gun rapor verildi ama duzelmesi icin en az bi 10 gun daha dinlenmesi gerek. Canımın ici meselesine gelince sanirim haklisiniz herkes oyle sanmis cunku. Herkes en sevdigine oyle diyorsa demek anneler icin bebegi benim icin sevgilim :)
Geçen sene birçok tanıdığım bu sebeple hastaneye yattı.
Hastanese 15 gün kalanı da oldu, 3 günde çıkanı da.
Benim bu durumdan anladığım, dinlenme ve iyi bakımın şart olduğu bir hastalık.
Doktorlar neden rapor vermez acaba?
Bir özel hastaneye gitse?
Malum hemen 2 gün yatırırlar zaten, elini veren kolunu alamıyor oradan.

Anne olana kadar benim için de aynıydı bu kelime ama annelik değiştiriyor öncelikleri :)
Yıllık izin alsın baskı yapın. Dinlenme ve bakım hastalığı bunlar hep. Dinlenmeye ihtiyacı var
Haklisiniz kesinlikle dinlenmeden gecmiyor. Annelik konusunda da herkes oyle diyor ama henuz tatmadigim icin bu duyguyu bilemiyorum :)

Geçen sene birçok tanıdığım bu sebeple hastaneye yattı.
Hastanese 15 gün kalanı da oldu, 3 günde çıkanı da.
Benim bu durumdan anladığım, dinlenme ve iyi bakımın şart olduğu bir hastalık.
Doktorlar neden rapor vermez acaba?
Bir özel hastaneye gitse?
Malum hemen 2 gün yatırırlar zaten, elini veren kolunu alamıyor oradan.
Bende son care olarak bunu dusundum ozelden randevu aldim rapor vermeyeceklerse bari yatirsinlar da dinlensin diye. Neden rapor vermiyolar inanin bende bilmiyorum. Bu karda kista disarilarda calisiyor olacak is degil yani

Haklisiniz kesinlikle dinlenmeden gecmiyor. Annelik konusunda da herkes oyle diyor ama henuz tatmadigim icin bu duyguyu bilemiyorum :)
Anne olmadan önce bal börekle beslenen sevgililer, anne olduktan sonra aç mı geziyor, hasta mıymış tınnn.
‘Aha ilaçlar orada karnını doyur, iç ilacını da çocuklara bulaştırma’ ya dönüyor mesele:KK70:

Cok tesekkurler cevabiniz icin. Bende oyle umuyorum tedavisi var en azindan gececek bir sekilde diyorum. Ama bazende kalbim mantigimin onune geciyor basliyorum aglamaya. Keske biraz rapor alabilse ama inanin vermek istemiyorlar sanki grip olmus gibi doktorlari tepkileri neden verilmiyor rapor anlamiyorum
Iste dinlenemedigi icin atamiyor hastaligi cok normal, onemli bisi yok sevgilinizde gecer bi kac haftaya sıkmayin caninizi. Bu tarz seylerde iyilesmenin en iyi yani dinlenme uyku. Isyerinde terler ustunde kurur gecicekse bile gecmez.daha uzun surer. Yarin belli olunca yazarsin gene buraya belki guzel.haberlerle :)

Bende son care olarak bunu dusundum ozelden randevu aldim rapor vermeyeceklerse bari yatirsinlar da dinlensin diye. Neden rapor vermiyolar inanin bende bilmiyorum. Bu karda kista disarilarda calisiyor olacak is degil yani
Ablam geçen hafta hastaydı, özel bir hastaneye gitti 3 gün rapor verdiler.
Sadece bu sebepten bile gidip, muayene olsun.
3+2 ve haftasonu da dahil olur, bir hafta güzelce dinlenir.
Ne şanslı sevgiliniz, umarım sizi ve güzel yüreğinizi hakediyordur.

Anne olmadan önce bal börekle beslenen sevgililer, anne olduktan sonra aç mı geziyor, hasta mımıkmuş tınnn.
‘Aha ilaçlar orada karnını doyur, iç ilacını da çocuklara bulaştırma’ ya dönüyor mesele:KK70:
Ben cok asıgım ama ya, dediginiz suan bana cooooook uzak geldi ama buyukte konusmamak lazim tabi

Benimde abim olmus zaturre 4 5 yasindayken. Suan gayet saglikli 33 yasinda :-)
Ilactan ziyade igne tedavisi daha iyi geliyor diye biliyorum..
Cok gecmisolsun bu arada..

Ablam geçen hafta hastaydı, özel bir hastaneye gitti 3 gün rapor verdiler.
Sadece bu sebepten bile gidip, muayene olsun.
3+2 ve haftasonu da dahil olur, bir hafta güzelce dinlenir.
Ne şanslı sevgiliniz, umarım sizi ve güzel yüreğinizi hakediyordur.
Tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin. Biz senelerdir birlikteyiz beni kirdigini uzdugunu hic hatirlamiyorum. Hep sukretme sebebim oldu. Masallah diyeyim :)
Rapor icinde israrci olmasini soyleyecegim bu kez mutlaka. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim

Ben cok asıgım ama ya, dediginiz suan bana cooooook uzak geldi ama buyukte konusmamak lazim tabi
E bizler de duvağı açınca adamı görüp evet demedik.:KK45:
Ama oluyor işte, size her şeyiyle muhtaç bir melek ortadayken, kazulet gibi adamların peşine düşmüyorsunuz.
Açsa aç, susuz sa susuz, hastaysa hasta bize ne canım bebek varken?:anne:
Şaka bir yana, koca bir :nazar:

Benimde abim olmus zaturre 4 5 yasindayken. Suan gayet saglikli 33 yasinda :-)
Ilactan ziyade igne tedavisi daha iyi geliyor diye biliyorum..
Cok gecmisolsun bu arada..
Cok tesekkurler. Aynen bende ignenin daha etkili oldugunu duymustum belkide tedaviyi degistirirler artik yarinki duruma gore hersey netlesecek

E bizler de duvağı açınca adamı görüp evet demedik.:KK45:
Ama oluyor işte, size her şeyiyle muhtaç bir melek ortadayken, kazulet gibi adamların peşine düşmüyorsunuz.
Açsa aç, susuz sa susuz, hastaysa hasta bize ne canım bebek varken?:anne:
Şaka bir yana, koca bir :nazar:
Yanlis anlamayin oyle demek istemedim :) ama haklisiniz insanin bebegi olunca gozunun baska bisey gormemesi normal sanirim

O kadar üzgünüm ki suan hislerimi anlatacak kelime bulamiyorum.Bir iki hafta öncesinde siradan bi grip gibi baslayan hastalik doktorlarin yanlis teshis koymasi durumun ciddiyetini anlayamamasi yuzunden ilerleyerek zatürreye dönüştü. Hastalanan kişi sevgilim. Oyle kotu gunler yasadi ki dusmeyen atesi bitmeyen terlemeleri gecmeyen oksuruk. Siradan bi grip olmadigini anlamistim ama bu kadar agir bi hastaliga donusecegini aklimin ucundan bile gecirmemistim. Tüm gün internetten hastaligin seyri ile ilgili bilgiler okuyup ağlıyorum. Belli etmemeye calisiyorum guclu duruyorum ona karsi ama o kadar caresizim ki suan. Aklima hep en kotusu geliyor ya duzelmezse ya iyilesemezse diye dusunmekten aklimi kaybetmek uzereyim. Uzuntuden yemeden icmeden kesildim tansiyonum yerlerde yataktan kalkamaz oldum dagildim resmen. Ona birsey olursa diye dusundugumde kalbime binlerce bicak saplaniyor. Bu illetten nasil kurtulunur bilen varsa nolur bana iyi birseyler soylesin. Hep kendimi sucluyorum ben nasil anlayamadim nasil bu kadar ilerledi bu hastalik diye dusunmekten perisan oldum. Cok korkuyorum guzel seyler duymaya gercekten cok ihtiyacim var lutfen bana sunu yesin iyi gelir su kadar surede duzelir gibi birseyler soyleyin cok caresizim. Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin. Onlara birsey olmasin

EKLEME: 2 hafta gecti ilac tedavisine ragmen gece terlemelerinde azalma yok. Doktor eger duzelme olmazsa verem olabilir demisti. Yarina tekrar randevu aldik ama ben korkudan ölmek üzereyim. Lütfen bilgisi olanlar söylesin zaturrenin ilaca ragmen duzelmemesi olagan birsey mi ates titreme bitti ama gece terlemesi gecmiyor. Bu gece bana sabah olmayacak gibi:KK43:

Bu ne dram gören de adam amansız hastalığa yakalandı, üç gün sonra cenazesi var sanacak.

9 kez zatürre oldum. Hala yaşıyorum. Korkmayın bir şey olmaz. İlaçlarını düzenli kullansın, terledikçe üstünü değiştirsin, zencefilli ballı çaylar yapın geçer. Bir ay kadar sürer panik yapmayın.

Bu ne dram gören de adam amansız hastalığa yakalandı, üç gün sonra cenazesi var sanacak.

9 kez zatürre oldum. Hala yaşıyorum. Korkmayın bir şey olmaz. İlaçlarını düzenli kullansın, terledikçe üstünü değiştirsin, zencefilli ballı çaylar yapın geçer. Bir ay kadar sürer panik yapmayın.
Tesekkurler cevabiniz icin ben biraz fazla panikledim gercekten. Korktugum kadar kotu birsey cikmadi cok sükür zaturre duzelmis rontgene gore yarinda kan sonucuna bakilacak muhtemelen bu terleme kandaki enfeksiyonla ilgiliymis

Eylül sonunda zatürre oldum ve maalesef işimin yoğunluğundan dolayı zatürreyi çalışarak atlattım. Doktorum hayretler içinde tebrik etti beni.
Böyle devam et sana madalya takarlar diye dalga geçti. Canımın kıymetini bilmiyormuşum. Ama gene de sonuçlarım temiz çıktı.
Panik yok yani.

Eylül sonunda zatürre oldum ve maalesef işimin yoğunluğundan dolayı zatürreyi çalışarak atlattım. Doktorum hayretler içinde tebrik etti beni.
Böyle devam et sana madalya takarlar diye dalga geçti. Canımın kıymetini bilmiyormuşum. Ama gene de sonuçlarım temiz çıktı.
Panik yok yani.
Cok gecmis olsun sizede. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz tekrarlamamasi icin. Saglik herseyden onemli

Back
X