canımız çok acıyor..

svmlll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
130
21
Bir kaç gün önce kuzenimi çok kötü bir kaza sonucunda kaybettik , aynı evde birlikte büyüdüğüm kuzenimin 2 tane çocuğu yetim kaldı , gencecikti daha , 1,5 yaşında bir oğlu 6 yaşında bir kızı var. ailecek çok berbat durumdayız allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın. içimdeki acı sığmıyor delireceğim

Allah rahmet eylesin. Başta çocukları olmak üzere dayanma gücü ve sabır versin. Evlatlarının bahtları açık kaderleri güzel olsun:KK43:

:KK43: offff ne denir ki...
Rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun inş.
hiçbir şey denmiyor ki , dilimiz lal oldu tek kelime kalmadı , kafayı yememek için direnmeye çalışıyorum öz ablam gibiydi canımın canıydı

çok uzuldum
Allah rahmet eylesin, o yarrucaklarada yardim etsin rabbim
annesinin yuzunu ble hatirlamuiycak yavrum :KK43:(

Acınız büyük gerçekten. Allah dayanma gücü versin.
Kaybınıza Allah'tan rahmet diliyorum. :KK61:

:KK43: :KK43: :KK43:
Çok acı çok. 2 çocuk daha annesiz kaldı.
:KK43: :KK43:
iki çocuk annesiz bir anne baba evlatsız bir eş ortada kaldı , allahım bu nasıl bir acı . daha 27 sinde daha yaşayacak çok şey vardı , inanın içimdeki acıyı atamadığımdan buraya yazdım artık dayanılacak ne hal nede güç kaldı:KK43:

çok uzuldum
Allah rahmet eylesin, o yarrucaklarada yardim etsin rabbim
annesinin yuzunu ble hatirlamuiycak yavrum :KK43:(
annesine çok benzediğim için küçüğü benden ayrılmıyor , daha evlerine sokamadık giremedik o eve , uykudan uyanınca annem diye ağlayışı var , nasıl dayanılır ki bu acıya

Ah çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah'ım sabır versin çocuklarının yardımcısı olsun o_O

iki çocuk annesiz bir anne baba evlatsız bir eş ortada kaldı , allahım bu nasıl bir acı . daha 27 sinde daha yaşayacak çok şey vardı , inanın içimdeki acıyı atamadığımdan buraya yazdım artık dayanılacak ne hal nede güç kaldı:KK43:

ben yabancıyken okudugumda gözlerımden yaslar geldı....çok çok uzuluyorum annesız kalan yavrulara...babada çok zorda anne baska......helede bebekken...ALLAHım sabırlar versın hepınıze çok çok uzucu

Acınız çok taze canım. Rabbim dağlar kadar sabır versin.
Sözün bittiği yer... :KK43:

ben yabancıyken okudugumda gözlerımden yaslar geldı....çok çok uzuluyorum annesız kalan yavrulara...babada çok zorda anne baska......helede bebekken...ALLAHım sabırlar versın hepınıze çok çok uzucu
trafikte bulunanlar , araba kullananlar , her kim olursa olsun herkes dikkat etsin kendisine evet Allahın emri ama sevdiklerinizi düşünün sözüm herkese giden geri gelmiyor..

X