Canımmm çook yanıyor :( :(

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
Biliyorum içimde umut olmamalı yok da ama yine de bunu haketmedim ki :( eski kız arkadaşıyla buluşmuş cafede fotografını gördüm sırf ona bakmak için açtığımda face gördüm boğazıma düğümlendi her şey :( biliyorum beni artık sevmiyordu ama bunu yapmış olamaz bu kadar çabuk mu gerçekten ben bunu hakettim mi yılların paylaştıklarımızın mutluluklarımızın gözyaşlarımızın o sevgi sözcüklerinin hiç mi değeri yokmuş.. of Allahım canım yanıyorrr

Son düzenleme:
Zamanimiz biten iliskilere harcayabilecek kadar uzun degil. Tamam belki aciyor ama acin dinecek Gun gectikce. Biran önce toparla kendini ve önune bak. Madem sevgilisi var bile hic uzulmene degmez. Hakkinda hayirlisi...

Keşke bu kadar olsa ben de istiyorum unutmayı çalan her şarkıda onu hatırlamamayı yeniden sevmeyi ya da insanlara güvenmeyi ama yapamıyorum işte 1.5 ay sonra üniversitedeki son senemiz onunla aynı sınıfta aynı şehirde son yılım her köşesinde izlerimiz varken o şehrin şimdi iki yabancı bile değiliz ve ben döndüğümde umrumda değilmiş gibi yapmak zorundayım...

inan bana seni çok iyi anlıyorum benimki bi de eski sevgilisiyle aldattı beni ben de dün ikisine ağzima geleni saydim kıza sevgiline dikkat et bana dönmesin yine dedim benimde canım yaniyo ama gecicek

Back
X