Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya gec kalmısım caya ama bi kahve içerim
işte o benim ya.. sıkıntıdan patlıycammm.. banada çay warmı ??
aman dur yapmaa:) her gece aynı işkence uyuyamak gibi bi sorunum var.kahvede cayda baya açar beni iyice uyuyamam ama neyse
aman dur yapmaa:) her gece aynı işkence uyuyamak gibi bi sorunum var.kahvede cayda baya açar beni iyice uyuyamam ama neyse
yaş 21 en güzel cagımı en kötü sekilde gecirenlerdenim:) bunalıma girmiş ev kızıyım:) calısmıyorum acıköğretm okuyorum yarısmaya antalyadan katılıyorum en büyük hedefim ankaraya gitme:)
yaş 21 en güzel cagımı en kötü sekilde gecirenlerdenim:) bunalıma girmiş ev kızıyım:) calısmıyorum acıköğretm okuyorum yarısmaya antalyadan katılıyorum en büyük hedefim ankaraya gitme:)
aaa ben 23 yasındaym sana göre biraz kartım. ablan sayılıyım artık ve seni dövebilirmiyim. bu yasta ne bu kucuk emrah modu. en guzel yasındasın valahi.. bende bursadaym . öğrenciyimm. son sınıfım. eğer mutsuzsan kendin için kariyerin için bişeyler yap kendini geliştir. güzel bir iş bul. antalya sevilmez mi ya oh mis gibi denizi havası var![]()
sana bir sır veriyim mi en güvendiğin erkek bile hayatının bir kısmında bir şekilde pişman olmanı sağlar cok takılmıcaksın![]()
bunu cok iyi biliyorum:) ya ankaraya gtmek istememi herkes erkek arkadasıma baglıyo zaten annemde böyle düşündüğü için göndermiyo ama gercekten alakası yok..ben bi erkek ugruna bi kere fedakarlık yaptım 3 yılımı aldı bi daha aynı hatayı yapmam bunu kmseye anlatamıyorum ki:)
kendine ugraş bulmuşsun işte daha ne.. konuyu acan ablamız bizi dövecek birazdan. bunalımdan cık benımde basımı yakıcan![]()
kendine ugraş bulmuşsun işte daha ne.. konuyu acan ablamız bizi dövecek birazdan. bunalımdan cık benımde basımı yakıcan![]()
ankarayı bukadar cekıcı yapan peki senin için ne, aksine ben ankarayı pek sevmem soğuk sevimsiz şehir![]()