Merhaba kk kızlari. bu siteyi hep takip ediyorum.kendi dertlerimdende anlatmısdım. O kadar üzülüyorumki buradaki kv kp yüzünden yıkılan yuvalara.oysaki ne umutlarla ne sevinclerle kuruluyor bu yuvalar.ne aşklarda ne sevgilerle yürekler carpiyor.ahh o kadar canim yaniyorki.dogru benim evliliyimdede siddet vardi.bunu asla kabul etmediyim icin artik bosaniyorum bende.ama ne cok sevmisdim.ne deyer vermisdim. Cok canimi yaktı benim manavi ve fiziki olarak.ama nisanlılık ve ya evliliyimizin güzel geçen günlerini düşündükce hayatın nasil garib oldugunu anliyorum. "Iyiki varsın"larla baslayan cümleler "senden nefret ediyorum"larla bitiyor.ahh nedir bu ailelerin ogullarını dolduruşa getirmekleri.nedir bu yeni evlenmiş hala evlenmek psikolojisini atlatmamis kızlardan gelinlik bekleyen kv lar.ayrıldıgıma asla pişman diyilimde ama onu bu kadar cok sevmeyime pismanim.onun baskasi ile evlenmesini ona dokunmasini hayal etmek bile öldürüyor beni.nasil geçecek.atlata bilenler oldumu yoksa hep kalbimizin bi köşesinde yakacakmi bu aci bizi.yazı hatalarimdan dolayı özür dilerim.yabancı uyruklu ve telde yazdigim icindir
Son düzenleme: