Canlar adet belirtisi gibi kasık ağrısı olup hamile kalan var mı?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.660
473
73
Bugün yarın adet olmam gerekiyor. Bebek istiyoruz. Adet belirtim var yani kasıklarımda bı hareketlilik var. Ama ümitsizliğe kapılmak da istemiyorum. Böyle adet olacak gibi hissedip hamile kalan var mı? :)

Bugün yarın adet olmam gerekiyor. Bebek istiyoruz. Adet belirtim var yani kasıklarımda bı hareketlilik var. Ama ümitsizliğe kapılmak da istemiyorum. Böyle adet olacak gibi hissedip hamile kalan var mı? :)
Zaten hamileliğin en belirgin özelliği adet ağrısına benzer agrilardir bizzat yaşadım birebir aynı bile diyebilirim.

Ben de 2 gündür adet ağrıları yaşıyorum ama henüz olmadım, reglime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatifti. Tekrarlasam mı diyorum ama ağrılar adet ağrısı gibi diye heveslenmek istemiyorum.

Bende de aynı şekilde sancı vardı adet olacakmışım gibi hatta gecikince fazla önemsemedim bugün yarın olurum herhalde dedim sancıya güvenerek, 1 hafta gecikince aklıma kurt düştü test yaptım.. pozitif

Ben adet oldum kızlar 3 günlük gecikmeyle. 😞 İnşallah önümüzdeki ay olur. Dua edin bana da.

Back
X