Canlar bişi sorcaktım

Sedasahin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
90
24
3
28
Kızlar hormonu düsük cıkan olup hamile kalan varmı bugun doktora gttim yumurtalıgım ne zaman catlar diye adet gunumde gelmem lazımdı gecikmiş diger ay gel dedi ben genede bu ay degerlendirimmi adetim biteli 3 gün oldu bide bu horman yukselirmi ne yapmam lazım korunmayı bırakalı ocagın sonunda basladık ilk defa

İhtimal hep vardır her an her şey olabilir. Gebelik istiyorsanız gün aşırı ilişki olsun. Bu sıklıkta yapamam diyorsanız ovulasyon testleri var kullananlar çok memnun. Bu sekilde gebe kalan çok.

İhtimal hep vardır her an her şey olabilir. Gebelik istiyorsanız gün aşırı ilişki olsun. Bu sıklıkta yapamam diyorsanız ovulasyon testleri var kullananlar çok memnun. Bu sekilde gebe kalan çok.
Saol canm benm esime alım dedim de bosver dedi gun asırı yapsam bır ay boyunca gene denk gellir demi eger yumurtam catlarsa benim canm sadece hormon dusuklügune sıkıldı

Saol canm benm esime alım dedim de bosver dedi gun asırı yapsam bır ay boyunca gene denk gellir demi eger yumurtam catlarsa benim canm sadece hormon dusuklügune sıkıldı
İnsallah denk gelir. Hormon konusunda bir şey diyemem ama bir problem olsaydı hormon ilacına başlardı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…