• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar lütfen bakar mısınız

tuuucee66

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
13
Ya kızlar asılama dpo 9. Gün asılama oldum bu ay bi test yapayım dedim , ama içimde hiç umut yok çünkü ne göğüs hassasiyeti ne baska bişey. Asırı bi adet sancısı gelip gidiyor arada yaptım sabah ilk idrarla bakın çift çizgi bariz çıktı sonradan öğlen yaptım asırı silik cıktı gece bidaha yapıyım dedim hiç cıkmadı ben artık delircem keşke gebelik testlerini yasaklasalar çünkü elimde değil kocamdan gizli test alıp yapıyorum kendimi durduramıyorum ama bakın bariz belli (test markası days dr.) Lütfen bakın bunu yasayan varmı

Eklentiler

• 1000045754.webp
    1000045754.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 160
  • 1000045753.webp
    1000045753.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba bu direkt pozitif bir test olarak görünüyor, muhtemelen dhaa yeni döllendiği için bazılarında net çıkarken bazılarında silik çıkmış olabilir. Bence en kısa zamanda kan verin🙏

Akşama kadar idrar seyreliyor gündüz ilk idrarla yapılan daha mantıklı olur

Merhaba bu direkt pozitif bir test olarak görünüyor, muhtemelen dhaa yeni döllendiği için bazılarında net çıkarken bazılarında silik çıkmış olabilir. Bence en kısa zamanda kan verin🙏
Test markasına güvenemedim ondan dolayı yalancı pozitifim cok oldu :(

Ama nasıl umutlanmayasın ki bariz çift çizgi çıkmış hemde silik de değil. Yarın bir daha yap ilk idrarla yine
İnşallah vardır cok yoruldum rabbime teslim oldum artık zaten öyleydim ama umutlanmaktan bıktım esime olumsuz dedim umutlanmasın diye kan verirken de söylemicem problem ondan kaynaklı oldugu için daha cok kahrolmasın

İnşallah vardır cok yoruldum rabbime teslim oldum artık zaten öyleydim ama umutlanmaktan bıktım esime olumsuz dedim umutlanmasın diye kan verirken de söylemicem problem ondan kaynaklı oldugu için daha cok kahrolmasın
İnşallah hamilesindir canım. Rabbim isteyen herkesin senin de benim de kucağını boş bırakmasın🙏❤️

Benimde bu güne kadar yaptığım hiçbir test bu şekilde silik pembe çıkmamıştı bel ağrısı 2 gündür ve baş ağrım var var mı sizce bakar mısınız bakınca net görülüyor silik pembe olduğu

Benimde bu güne kadar yaptığım hiçbir test bu şekilde silik pembe çıkmamıştı bel ağrısı 2 gündür ve baş ağrım var var mı sizce bakar mısınız bakınca net görülüyor silik pembe olduğu
Days dr güvenilir değil adet gecikmen varmı

Ben bu yalancı pozitifi cok yasadım ve ck üzüldüm lütfen hemen umutlanma gecikme yoksa gecikmeyi bekle hemen kan verme

Ben bu yalancı pozitifi cok yasadım ve ck üzüldüm lütfen hemen umutlanma gecikme yoksa gecikmeyi bekle hemen kan verme
Önceden bende yalancı pozitif aldım ama onlarda gri idi şerit bu pembe silik bilemedim 7 gün önce aynı testle yaptım tertemiz negatifti bir anda yapasım geldi test sonuç böyle oldu ilk 1 dkda bakınca net görülebiliyor buharlaşma veya şerit izi gibi değil

Önceden bende yalancı pozitif aldım ama onlarda gri idi şerit bu pembe silik bilemedim 7 gün önce aynı testle yaptım tertemiz negatifti bir anda yapasım geldi test sonuç böyle oldu ilk 1 dkda bakınca net görülebiliyor buharlaşma veya şerit izi gibi değil
Benimki de öyle pembe

Bence Awox veya prodector testle tekrar deneyin yada kan verin isterseniz hem daha kesin sonuç alırsınız

Back
X