slm taze annecik.benimde 7 aylik bir kizim var ismide RUVEYDA. bilmiyorum daha once duydunmu ama benim cok
hosuma gitmisdi esimde onayladi koyduk. kurani kerimde geciyor tarik suresinde ve iyi, hos, guzel anlamina geliyor.
hmm cevremdeki bildigim kiz isimleri: buğlem ela, ceylin, derin, ömür, asia, erva, lamia, yaren, eslem, azra....
aklima gelince yazcam tekrar sana: Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bir nefesde kurtarsin onemli olan saglik sihhat o saglikli eli ayaga duzgun akli dengesi yerinde anne babaya hayirli evlat olsun ve vatana millete hayirli insan olsun gerisi onemli degil bunlaron hepsi tatli telas....
kızlar 29 haftalık hamıleyım.allahım nasıp ederse bır kızım olacak.ama ısım konusunda cok kararsızız esımle.lutfen aklınıza gelen guzel,anlamlı,kulaga hos gelen her yaşa hıtap edecek ısımlerı yazarmısınız..öztürkçe olsa daha guzel olur.belkı benım bebısımın ısım annesı olursunuz söyledıgınız ısmi koyarımlutfen yardım edın ne olurrrr canlarrr
eşinizin ve sizin isminiz nedir? mesela benim bir arkadaşımın ablasının adı tuğba eşinin adı serkandı sertuğ koydular adını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?