Doğuma Hazırlık canlar lütfen yardım edin kızıma isim bulamadım bir türlü :(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yldz_yldz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
252
1
116
Manisa
kızlar 29 haftalık hamıleyım.allahım nasıp ederse bır kızım olacak.ama ısım konusunda cok kararsızız esımle.lutfen aklınıza gelen guzel,anlamlı,kulaga hos gelen her yaşa hıtap edecek ısımlerı yazarmısınız..öztürkçe olsa daha guzel olur.belkı benım bebısımın ısım annesı olursunuz söyledıgınız ısmi koyarım lutfen yardım edın ne olurrrr canlarrr

slm taze annecik. benimde 7 aylik bir kizim var ismide RUVEYDA. bilmiyorum daha once duydunmu ama benim cok
hosuma gitmisdi esimde onayladi koyduk. kurani kerimde geciyor tarik suresinde ve iyi, hos, guzel anlamina geliyor.

hmm cevremdeki bildigim kiz isimleri: buğlem ela, ceylin, derin, ömür, asia, erva, lamia, yaren, eslem, azra....

aklima gelince yazcam tekrar sana: Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bir nefesde kurtarsin onemli olan saglik sihhat o saglikli eli ayaga duzgun akli dengesi yerinde anne babaya hayirli evlat olsun ve vatana millete hayirli insan olsun gerisi onemli degil bunlaron hepsi tatli telas....

canım benım rabbım razı olsun cok guzel seyler yazmıssın ınsallah hepımızn evladını allah bagslar saolasın

Duru....
Hem minik bir kız bebeğine, hem genç bir kıza, hem de bir kadına nasıl yakışan bir isimdir...

eşinizin ve sizin isminiz nedir? mesela benim bir arkadaşımın ablasının adı tuğba eşinin adı serkandı sertuğ koydular adını :)

sertuğ hiç olmamis bence. o cocuk öbür dünyada o isimle sirat koprusunden gecicek. ama herkesin kendi tercihi tabiikii. herkes farkli dusunuyor.

ha bide HİFA ismi varmis benim pek hosuma gitmiyor ama belki sen begersin. anlamina bakabilirsin cokda guzel.
ins hayirli haberlerini aliriz...

öykü, hayal, günce isimleri çok hoşuma gidiyor.
söz de güzel

İlkim güzel isim. Ben kızım olursa Nehar koymayı düşünüyorum. Bunun dışında bir arkadaşımın 2 kızı var. İismleri şöyle: Büyüğü Alya Derin, küçüğü Lara Alin. Ayrıca Özleyiş ismini de çok severim. Kendi ismi mi de severim : Gaye

Rana, Zeynep, Eylül, Nehir, Gökçe ve Defne aklıma gelenler
Ben mesela 2 isim koymayı düşünüyorum
biri Kuranda geçen biri de istediğim ve iki ismi birlikte kullanmak isterim

leyla ısmının anlamı cok karanlık gece imiş :S aslında severım leylayı ama anlamı ıyı degıl.

Mevsim, Gülce, Lila, Ecenaz, Begüm, Duru benim aklımda olanlar.. İnşallah Rabbim bize de isim düşünmeyi nasip etsin..

Öykü, Naz, Zeynep, Nehir, Tuana.. Benim favorim Zeynep.. ya da Öykü Naz ikilemesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…