Canlarım Bir Bakın ?

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Nette bir arkadaş vardı ben onu arkadaş olarak görüyorum sürekli konuşuyorduk bu benim hayırsızın yaptıklaıyla ilgili, 29 yaşında gıda müh.miş.Bugün telini yazıp mesajlaşabiliriz yazmış....ne diyim ben bu çocuğa konuşuyorduk iyi biri nasıl ne desem bilemedim =(

sevgilin varken mi konuşuyodun tanımadığın biriyle?
bence numaranı falan verme sevgilin öğrenirse olay olur hiç görmediğin tanımadığın biri ne kadar güvenebilirsin ki..

sevgilin varken mi konuşuyodun tanımadığın biriyle?
bence numaranı falan verme sevgilin öğrenirse olay olur hiç görmediğin tanımadığın biri ne kadar güvenebilirsin ki..

Yok anlaşıldı galiba...Ben sevgilim varken konuşuyordum dostttuk sonuçta arkadaşça ayrılınca da konuşuyoruz niye neden oldu diye ama bu sefer numarasını verdi =(

tam tanımadığın biriyle neden senin eski sevgilinin yaptıklarını anlatıyordun ki.bu kadar samimiysen sorun yok o zaman

Yok anlaşıldı galiba...Ben sevgilim varken konuşuyordum dostttuk sonuçta arkadaşça ayrılınca da konuşuyoruz niye neden oldu diye ama bu sefer numarasını verdi =(

sevgilin yoksa senin bilceğin bişey canım,ama internetten tanıştığın biriyle fazla ileriye gitme derim
sen dostça diyosun da bakalım o bu konuşmayı ne olarak tanımlıyo?daha ileri bi adımı isterse şaşma derim

sevgilin yoksa senin bilceğin bişey canım,ama internetten tanıştığın biriyle fazla ileriye gitme derim
sen dostça diyosun da bakalım o bu konuşmayı ne olarak tanımlıyo?daha ileri bi adımı isterse şaşma derim
Heh işte bende onu kırmak istemiyorum çünkü hala ötekini seviyorum =(

Sevgilin varken dostça netten tanıştığın bir erkekle konuşman bir kere en büyük yanlış. Bir diğeri ayrıldığın halde hala seviyorsun, buda ayrılmandan yada başka birşeyden cesaret alıp daha fazla yakınlaşmak istemiş.. Yani neymiş, bu adam sevgilin varkende zaten seninle ilgiliymiş, ve adım kadar eminim ki sende bunun farkındaydın ama yine de devam ettirdin.. Şimdi diğerini severken bunun yaklaşımına ne cevap vereyim diye soruyorsun anladığım kadarıyla, ama zaten bu çoook önceden belliymiş kendini hazırlaman lazımdı..

Canimmm keske konusmasaydin tabide bunu yargiliycak.degilim bana dusmez .. ben dogru bulmuyorum.

Ama cok dikkatli ol bencede nr. Felan sakon verme 1.baskasini seviyorsun
2. Erkek milletine guven olmaz

Egerbdertlesdiysen neler okup bittigini biliyor bunu kullana bilir ve seni uzer bence uzak dur.

Ileride pisman olucagin seyler yapma :cool:

Sevgilin varken dostça netten tanıştığın bir erkekle konuşman bir kere en büyük yanlış. Bir diğeri ayrıldığın halde hala seviyorsun, buda ayrılmandan yada başka birşeyden cesaret alıp daha fazla yakınlaşmak istemiş.. Yani neymiş, bu adam sevgilin varkende zaten seninle ilgiliymiş, ve adım kadar eminim ki sende bunun farkındaydın ama yine de devam ettirdin.. Şimdi diğerini severken bunun yaklaşımına ne cevap vereyim diye soruyorsun anladığım kadarıyla, ama zaten bu çoook önceden belliymiş kendini hazırlaman lazımdı..

Hayırrr kesinlikle o sırada onunda sevgilisi vardı hatta da bana anlatıyordu bana bunu dedi neden niye falan diye,ama ayrılmış....ayrıca ben hala sevgilimi seviyorumm hemde köpppek gibi...ama o çocukta her konuda yardımcım oldu öff demedi =(

Canimmm keske konusmasaydin tabide bunu yargiliycak.degilim bana dusmez .. ben dogru bulmuyorum.

Ama cok dikkatli ol bencede nr. Felan sakon verme 1.baskasini seviyorsun
2. Erkek milletine guven olmaz

Egerbdertlesdiysen neler okup bittigini biliyor bunu kullana bilir ve seni uzer bence uzak dur.

Ileride pisman olucagin seyler yapma :cool:

1.Köpek gibiiiii
2.Evet

Ya sadece ne desem onu bilemiyorum.....

Back
X