canlarım özel kartal umut hastanesinde doktoru fatih birol olan varmı acaba?

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar 5 haftalık hamileyım bu zamana kadar gittiğim bütün doktorlar rezalet çıktı hemde özel olmasına rağmen.özel kartal umut hastanesinde doktoru fatih birola gittim çok içime sindi sizlerinde fikrini merak ettım ne dersiniz

Doğru bir tercih yapmışsınız..Benimde doktorumdu çok ilgili sevimli bir doktor...Ben tüp bebeğe başladığım için bıraktım ..Ohastanede başka doktora gidiyordum hastalığımı anlamadı tedavi etmedi ve bebeğim olmuyor.Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah...

çok tşk ederim.sen umudunu kaybetme ALLAHTAN umut kesilmez lütfen bunu hiç unutma.demekki herseyın zamanı varmoş sen onu bekliyosun cnm..

çok tşk ederim.sen umudunu kaybetme ALLAHTAN umut kesilmez lütfen bunu hiç unutma.demekki herseyın zamanı varmoş sen onu bekliyosun cnm..

merhaba yazını okuyunca dikkatimi cekti bende umut hastanesinde gülsüm hanıma gidiyorum çokta memnunum ama uzun zamandır beklediğimiz için bebeğimizi eşim tüp bebek istedi ve fatih beye yönlendirdiler bizi bilgi almamız için . bugün görüştüm daha sen hamileyken başlamışsın inşallah bnde güzel haberimi yazarım buraya

muayne ücreti 35 lira olması lazım ilk doktorum b.t du kızımı 28 haftalıkken gerekkli tetikleri yapmadan sezaryenle aldılar doğum odaları çok bakımsız odalar küçücük ama fatih bey hakında şunu söyliyim ben acildeydim kızım hastalanmışdı adamın hamile bir hastası acilde yaatıyordu adam sık sık geldi baktı çocuk gibi ilgilendi hastasını ama sakın b.t ya gitme doğum fiyatlarını sordunmu bende şimdi 5 hafta 3 günlük hamileyim darıcada oturuyorum iyi bir hastahane arıyorum aklıma sema hastahanesiyle medical park geliyor

3 yıl evvel kuzenım dogum yaptı kartal ozel umut hastanesınde.. sezeryanlıydı onunkıde.. kontrollerıne de oraya gıttı.. hayatımda bu denlı kolay dogum yapan bırını daha gormemısstım .. 4 dakıka ıcınde sezeryanla dogumu gerceklestrmısler ve cıkarmıslar odaya almıslardı.yarım saat sonra da gozlerını actı ve yürümeye basladı.. ılgı alaka mukemmel dı.. odasıda denıze nazırdı .. ee daha ne olsun arkadaslar.. ıstanbulda yasasaydım dusunmezdım orda dogum yapmak ıcın .

doktoru bayandı adını hatırlamam ımkansız ama hastane de odalarda cıdden guzeldı.

Back
X