Canlı canlı gömdüm. .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Ewet..2 yıl 1 ay oldu ayri kalali..canlı canlı gömdüm onu..toprakladm..canm acıdı o kadar çok acıdı ki yalvardm bir çok kez ilk zamanlar. .kafaya koymuştu bosanmayi. .hiç umursamadı bile..

Sonra ablam kanser oldu ona yetişmeye çalışıyorum. İşte olsaydm bu kadar düşünür müydüm bilmiyorum. .

Bugün yine bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Ben mutsuzum. .anlık gülüyorum içimde kocaman bir boşluk var..

Yalnız kalınca aklıma geliyor ..güzel gunlerimiz. .sonra üzülüyorum. .acı çekiyorum. Ben terketmedim edemedim. .

Niye böyle oldu hayatım. .kimseye bir şey yapmadım ..kimseyi incitmedim. Benm hayatım yıllarım gitti..benden sonra evlenenler coluk çocuğa karıştı. .ya ben..

Çok üzülüyorum ..bazen ölmek bile istiyorum. Bir insan neden bu kadar acımasız olabilir...

Ablamn hastalığı yaşadıklarım. .bir daha mahkeme köşelerinde onları bırakmamak icin vazgeçtim haklarımdan. .

İlahi adalet var biliyorum ama öyle istiyorum ki ..tecelli etsin..Rabbim duysun sesimi. .

Sarılırdık. .ellerimi bırakma derdim. .bıraktı ..el oldu..dışarda gördüğüm bir yabancıdan daha el...

İçim doldu taştı. .; (

Ablan insallah hayirlisiyla sagligina kavusur. Allah yar ve yardimciniz olsun .
Belliki hala aşiksiniz ama sizi istemeyen bi insan icin ne yaparsaniz yapin hic bi ise yaramaz en iyisi kabullenip önune bakmak evet zor ama o sizin gönlünüzü kırmış bunun ahı cikar ondan mutlaka . ablaniza bakin ne kadar buyuk bi derdi var ölumcül bir hastalikla savasiyo insanlarin cok daha buyuk dertleri var yani halinize sükredip sagliginiz yerindeyken hayatinizin kiymetini bilin.

Kendine yeni bir fırsat ver mutlu olmak için. Seni istemeyen birisi için bu kadar üzüntü değmez.

Haklısın canm..ama canım çok yanıyor. .bn şimdi cocugumu buyutcektm. .

Niye böyle oldu..bn istemedim bitmesini. .ams o bitirdi. .Rabbim sormaz mi ki..iki tarafın gönlü de raziysa bitirilir. .

Ama bn hiç istemedim. Ondan vazgeçemedim.; (((

Haklısın canm..ama canım çok yanıyor. .bn şimdi cocugumu buyutcektm. .

Niye böyle oldu..bn istemedim bitmesini. .ama o bitirdi. .Rabbim sormaz mi ki..iki tarafın gönlü de raziysa bitirilir. .

Ama bn hiç istemedim. Ondan vazgeçemedim.; (((

Ablanıza acil şifalar diliyorum.
Bunun yanında diğer acının yeri bile yoktur. Olmamalı.
Bu zor dönemde insan yanında bir destek ister anlıyorum.
Ama sizden vazgeçmiş biri için üzülmeyi bırakın, değmez..

Ama olmazki, sizi istemeyen bir adam icin 2 yil yas tutulmazki. Siz bu kapiyi kapatabilseniz, belki daha guzeli acilacak... Insan kendini istemeyende takilir mi? Sevmeyen hala nasil israrla sevilirki?

Vazgecti bizden..; (

Oysa bn hiç vazgeçemedim..Keşke katı bir kalbim olsaydı. .Taş olsaydı.Duygusuz olsaydım. .

Onu unutabilseydim keşke.

Sizin konularınızı biliyorum.
Bu konu belki onuncu aynı konu, içerik olarak.
Şimdi cevap yazmadan tekrar eski konularınıza baktım.
Size daha önce de burda pek çok insan söylemişti zaten, psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor.
Durumunuz melankolik ve çok ağır bence.
İçinde bulunduğunuz psiklojiden zamanla kurtulmaktansa iyice aynı şeylere saplanıyosunuz.
Ne işte ne aile hayatınızda ne de özel hayatınızda dikiş tutturabiliyosunuz.
Ablanıza kırılıyosunuz bunalıma giriyosunuz sonra tekrar çıkıp oraya gidiyosunuz, iş hayatında ordan oraya gidiyosunuz hayatınıza birilerini almayı düşünüyosunuz bi etkileniyosunuz bi vazgeçiyosunuz...Ortada bişi yok.
Hayat nereye sürüklerse oraya gidiyosunuz.
Devamlı kendinize mutsuz olacak bişiler buluyosunuz ve dikkat ettim tekar başınıza gelen tüm kötü şeyler için etrafınızdaki insanları suçluyosunuz.
Artık bırakın bu işleri kapatın eski defterleri ve yolunuzu çizin.
Ne olmak istiyosunuz, nerde çalışacaksınız, kimi seviyosunuz,kimle görüşmek istiyosunuz kimi hayatınızdan çıkaracaksınız artık bi oturun ve karar verin.
Eskiyle yaşamak adamı kanser eder.
Böyle bi yere varmanız mümkün değil.

başın sağ olsun aynı zamanda geçmiş olsun bir kürek taprakta bizden olsun
ablanızada şifa dilerim

Ablam tedavi görüyor. 4 hafta olcak hastanede ve hastalığı iyiye gidiyor.

Bn bu yüzden kapalı kaldm. .insan paylasacagi bugünün de destek olacağı birini arıyor. .

Bn onun hastalığında her şeyin de işsizliğin de yanindaydm. .ama o olmadı.

Beni ateşin ortasına attı ve gitti ; ((

Niye eskiye uzulmektense yeni insanlara firsat vermiyorsun.

Biraz cevreme bakin daha nice erkekler var belki seni mutlu edecek ve seninle mutlu olacak?

Neden hayatini bir erkege endeskledin?

Ablana acil sifalar diliyorum. Kanser artik yenilebilen bir hastalik. Insallah ablanda yener bu hastaligi.

Hayırlısı böyleymiş! Allah daha hayırlı bir insan çıkaracak belkide karşına bilemezsin biz doğmadan yazılmış kaderlerimiz! İnşallah ablanızda şifa bulur iyileşir. Küçük bi örnek vereyim ben temmuz ayında rahatsızlandım 6 aylık bir kızım vardı ağustos ayında teyzem malesef hayatına son verdi annemin en sevdiği kardeşi sırdaşı herşeyi ve ben haftasına yatalak kaldım ameliyat olmam gerekiyordu ve evliliğimin 9. Yılında kavuştuğum bebeğimi asla kimseye bırakmam derken anneme bırakmak zorunda kaldım Ekim ayında iki başarısız ameliyat geçirdim ve annem üzüntüsünü benim kızımla unuttu belki ben sağlam olmasaydım annem bunu kafasına takardı büyütürdü biliyorum oda kötü olurdu çünkü 4. Kez birini kaybetti demekki herşeyde bir hayır varmış bu arada ben hala ameliyatlık durumdayım ama en azından yürüyorum

Güvensizim ve sevemiyorm canm..

Kendimi ait hissedemiyorum.
Belki de karşıma çıkmadı bilmiyorum.

aslında şunu yapmak çok zor olmamalı var olan bir ilişki için uğraşmak emek vermek sevmek sevilmek gerekir şayet eğer aksilik söz konusu ise taraflar ilişkiyi yönetemiyorsa melankolik olmadan ilişkiyi noktalamak hayata adepte olmak sürdürebilmek gerekir
burda gördüğüm kadarı ile bu çok zor bazıları için

Çok geçmiş olsun canm...çok üzüldüm ..ama bu çok garip bir duygu. .

Çocuklu kalanlar var eşleri bırakip giden ..el tutmayan aileler var..biliyorum..

Ama bnm içim gidiyor. .O kadar ihtiyacım var ki ona..

Ama çaresizm. .Çünkü her şey bitti.

Ve bu duygularımı asla ogrenemeyecek. .o beni face de gördüğü mutlu karelerle hatırlıyor hatırlayacak. .

Çünkü mecbur bıraktı canm..

Keşke dediğin kadar kolay olsaydı. .

Ablanıza Allah şifa versin
Allah yaşadığınız acıyı unutturacak acı yaşatmasın inşallah iyi niyetli olan hepimizin
Boşanmak bazı insanlar için evrak gibi Allah böyleleriyle karşılaştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…