- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
aslında şunu yapmak çok zor olmamalı var olan bir ilişki için uğraşmak emek vermek sevmek sevilmek gerekir şayet eğer aksilik söz konusu ise taraflar ilişkiyi yönetemiyorsa melankolik olmadan ilişkiyi noktalamak hayata adepte olmak sürdürebilmek gerekirNiye eskiye uzulmektense yeni insanlara firsat vermiyorsun.
Biraz cevreme bakin daha nice erkekler var belki seni mutlu edecek ve seninle mutlu olacak?
Neden hayatini bir erkege endeskledin?
Ablana acil sifalar diliyorum. Kanser artik yenilebilen bir hastalik. Insallah ablanda yener bu hastaligi.
Hayırlısı böyleymiş! Allah daha hayırlı bir insan çıkaracak belkide karşına bilemezsin biz doğmadan yazılmış kaderlerimiz! İnşallah ablanızda şifa bulur iyileşir. Küçük bi örnek vereyim ben temmuz ayında rahatsızlandım 6 aylık bir kızım vardı ağustos ayında teyzem malesef hayatına son verdi annemin en sevdiği kardeşi sırdaşı herşeyi ve ben haftasına yatalak kaldım ameliyat olmam gerekiyordu ve evliliğimin 9. Yılında kavuştuğum bebeğimi asla kimseye bırakmam derken anneme bırakmak zorunda kaldım Ekim ayında iki başarısız ameliyat geçirdim ve annem üzüntüsünü benim kızımla unuttu belki ben sağlam olmasaydım annem bunu kafasına takardı büyütürdü biliyorum oda kötü olurdu çünkü 4. Kez birini kaybetti demekki herşeyde bir hayır varmış bu arada ben hala ameliyatlık durumdayım ama en azından yürüyorum
aslında şunu yapmak çok zor olmamalı var olan bir ilişki için uğraşmak emek vermek sevmek sevilmek gerekir şayet eğer aksilik söz konusu ise taraflar ilişkiyi yönetemiyorsa melankolik olmadan ilişkiyi noktalamak hayata adepte olmak sürdürebilmek gerekir
burda gördüğüm kadarı ile bu çok zor bazıları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?