Erkek İnfertilitesi Canlı Hücre Sayısı Yok , Ameliyat!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi CaaqLaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
C

CaaqLaa

Ziyaretçi
mrß arkada$Lar ßenim sorunumda e$imde. CanLı hücre sayısı yok deniLeßiLicek düzeyde ve ameLiyat oLması qerektiqini söyLediLer . yumurtaLıkLarda canLı hücre arıycakLarmı$ e$imin tek yumurtasıda i$Lem qörmüo sadece ßi tanesinden ßakaßiLcekLer acaßa ßu ameLiyat ne kadar ßa$arıLı oLur ßiLqiniz varsa yardım edermisiniz ?

mrb arkadaşlar benim sorunumda eşimde. Canlı hücre sayısı yok denilebilicek düzeyde ve ameliyat olması gerektiğini söylediler . yumurtalıklarda canlı hücre arıycaklarmış eşimin tek yumurtasıda işlem görmüyor sadece bi tanesinden bakabilcekler acaba bu ameliyat ne kadar başarılı olur :çok üzgünüm: bilqiniz varsa yardım edermisiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim umarım bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olur sana opuyorumnanaktan
bir gun bende yigenimi gorurum kucagında fıstıgım benim :))))

mrß arkada$Lar ßenim sorunumda e$imde. CanLı hücre sayısı yok deniLeßiLicek düzeyde ve ameLiyat oLması qerektiqini söyLediLer . yumurtaLıkLarda canLı hücre arıycakLarmı$ e$imin tek yumurtasıda i$Lem qörmüo sadece ßi tanesinden ßakaßiLcekLer acaßa ßu ameLiyat ne kadar ßa$arıLı oLur ßiLqiniz varsa yardım edermisiniz ?

mrb arkadaşlar benim sorunumda eşimde. Canlı hücre sayısı yok denilebilicek düzeyde ve ameliyat olması gerektiğini söylediler . yumurtalıklarda canlı hücre arıycaklarmış eşimin tek yumurtasıda işlem görmüyor sadece bi tanesinden bakabilcekler acaba bu ameliyat ne kadar başarılı olur :çok üzgünüm: bilqiniz varsa yardım edermisiniz ?

Merhaba canım;
Benim kuzeninin eşinde aynı problem vardı. Başka bir ilde yaşıyorlar. Orada mikroskopla sperm aramışlar ameliyatta sonra tüpbebek yapmışlar aldıkları spermlerle işe yaramadı. Sonra burada Memorialde (Semra Kahraman'dı galiba doktoru) ameliyatının üzerinden 6 ay geçince tekrar ameliyata aldılar, aldıkları spermlerle tekrar tüpbebek yaptılar, tuttu ikizleri oldu şu an 6 aylıklar. Biz çok şaşırmıştık sahsen. Rabbim sana da nasip etsin. Ama bir Memoriale uğra istersen .

Back
X