- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
- 358
Cnm bizded e canlı bulunmadı yani hiç yok. Celalettin hocaya gittik ilaç tedavisine başlarız inşallah
Merhaba arkadaşlar bugun esimin 2.testni aldik 12 sperm 1canli 11 ölü 1.snde hic canli yoktu yedrdgim onca seyden hangisi ii geldi blmiyormdoktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruzzYasadıklarınızı yasamaktayım suanda bnde yaklasık 2 yıllık evliyim, evlılıkten 9 ay sonra hamılelık calışmalarına basladık olmayınca doktora gorundum bnde prolktın yukseklıgı hatta adenom cıktıonun tedavı surecı ıcın tam bır yıl surdu buna raman cok az kucultebıldık, hos herseyı goze aldım hamılelık için ben prolaktın testı yaparken esımede sende sperm testı yaptır dedım birde ne gorelim buyuk sokkk
sıfır sperm ne olu ne canlı.
![]()
Bızde bıkac gun once doktora gorunduk, hormon tahlıllerı guzel cıktı ama varıkoselı var esımde sımdi onun amelıyatını beklıyoruz. Amelıyattan sonrada sperm cıkısı gercekleşir mi hiç bilmiyorum![]()