Erkek İnfertilitesi canli sperm yokmuş lütfen yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilk başladığımızda bizimde hiç hareketli sperm yoktu . benim tek sansım eşimin hastalığının küçükken bilmesi o amaçla sürekli ilaç kullanması oldu . evlenirken anlattı ben çocuk için can atıyorum ama eşimide seviyorum kısmet dedim biz elimizden geleni yaparız dedim ve evlendik :D ilaçları değişti ilk denemede micro tese yapıldı hareketli sperm diildi ama bu yeterli bunla tüp bebek yapabiliriz dediler ama olmadı . 2 deneme olmadı 3:DDDDDDDDDDDDDDDD hemde en umutsuz olduğum denemeydi :D
demem o dur ki asla pes etmeyin bu hastalıkla başedilebiliyor bunu unutmayın ilaçlara devam edin buarada unutmadan 2. 5 sene sonunda ,ilaçlar etkisini gösterdi son denemede operasyon yaşamadı eşim hareketli spermlerle döllendi yumurtalar

ilk başladığımızda bizimde hiç hareketli sperm yoktu . benim tek sansım eşimin hastalığının küçükken bilmesi o amaçla sürekli ilaç kullanması oldu . evlenirken anlattı ben çocuk için can atıyorum ama eşimide seviyorum kısmet dedim biz elimizden geleni yaparız dedim ve evlendik :D ilaçları değişti ilk denemede micro tese yapıldı hareketli sperm diildi ama bu yeterli bunla tüp bebek yapabiliriz dediler ama olmadı . 2 deneme olmadı 3:DDDDDDDDDDDDDDDD hemde en umutsuz olduğum denemeydi :D
demem o dur ki asla pes etmeyin bu hastalıkla başedilebiliyor bunu unutmayın ilaçlara devam edin buarada unutmadan 2. 5 sene sonunda ,ilaçlar etkisini gösterdi son denemede operasyon yaşamadı eşim hareketli spermlerle döllendi yumurtalar

aaa hamilesin canım cok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin sağlık versin. Kaç haftalık. :46:

merhabalar nerede ne tedavisi gördünüz acaba anlatrmısın ilaçlar demişsinz ne tür ilaçlar kullndı eşiniz allh çocğnuzu size bağşlasın

[merhabalar nerede ne tedavisi gördünüz acaba anlatrmısın ilaçlar demişsinz ne tür ilaçlar kullndı eşiniz allh çocğnuzu size bağşlasın

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu ya.olmıycakmı yoksa:(

merhabalar nerede ne tedavisi gördünüz acaba anlatrmısın ilaçlar demişsiniz ne tür ilaçlar kullnıdı eşiniz Allah çocuğunuzu size bağlasın
merhaba hangi merkezde tüp bebek tedavisi oldunuz
bilgi verebilir misiniz bizde tüp bebek için merkez arıyoruz

merhaba hangi merkezde tüp bebek tedavisi oldunuz
bilgi verebilir misiniz bizde tüp bebek için merkez arıyoruz
yanlış alıntı yaptınız sanırım ben ben daha yeni testlerimi tamamlıyorm büyük iktimal ilki zeynep kamilde olcak hakkımzda hayrlısı olsun allah yardmcmz olsun

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu ya.olmıycakmı yoksa:KK43:
hiçbir fikrim yok canm başka doktorada git antibiyotik verdğine göre ciddi bişi yoktur allh yardmcın olsun

slm canım sakın üzülme yaklaşık 2 yıldan belki fazladır giriş yapmamıştım yazını görünce eski günlerim geldi aklıma ve yazmak istedim sana :KK66:
eşimle kaan aydos hocamızın yanına gittik ilk etapda evliliğimizin ilk yılında sperm sonucumuz 93 milyon ölü sperm kaan hoca bunların hepsi ölü ama imkansız değil demişti ve 3 ay menagon ve pregnyl kullandık ocak 5 de başladık nisan 15 de 1 aylık hamileydim sperm sonucumuz neydi biliyormusun hamile kaldığım 236 milyon sperm :KK66: tabi bunların yanında bitkisel şeylerde kullandık bebek gibi baktım eşime şuan bebeğim 2.5 yaşında darısı başınıza olsun inşallah bu süreci iyi bilirim sakın kötü düşünme kesinlikle olacak kullandığım vitamin takviyelerinide yazayım sana

proxeed plus
l cartinine
ginseng
incir kürü
keçi boynuzu kürü
gingko biloba
balık yağı kapsül
arı sürü bal polen

kaan aydos kesinlikle gitmelisiniz:KK54:
uzun zamandır girmemişsiniz keşke girseniz biraz içim rahatlasa şimdi 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğini okuyorum sizi ordan biliyorum sorunlarımız benziyo birbirine sizinde fsh düşükmüş sanırım bizde ocak 12 de başladık tedaviye inş sizin kadar şanslı olurum ve 3. ayda bende hamileyim yazabilirim:KK68:
bugün yine adet oldum çok üzgünüm:KK42:

Tüp Bebek yöntemi ile hamile kaldım 2.denemede tuttu bzm gibilerin tek çaresi tüp bebek inslh sende en kisa zamanda bebeğine kavusursun
canım benim ilk denemem negatifti bizimde yıkama sonrası 40-50 motil spermimiz çıkıyo ,,,sizintam olarak kaç sperminiz vardı ? sizin gibiler bizlere büyük ümit eşinin durumunu tam olarakj anlatabilir misin bunları ayrıntılı duymaya çok ihtiyacımvar burdan yazmak istemezsen özleden anlatırsan çok ama çok sevinirim,,,

Tüp Bebek yöntemi ile hamile kaldım 2.denemede tuttu bzm gibilerin tek çaresi tüp bebek inslh sende en kisa zamanda bebeğine kavusursun
Saolun inşallah sizde bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız hangi merkezde denediniz

Saolun inşallah sizde bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız hangi merkezde denediniz

canım benim ilk denemem negatifti bizimde yıkama sonrası 40-50 motil spermimiz çıkıyo ,,,sizintam olarak kaç sperminiz vardı ? sizin gibiler bizlere büyük ümit eşinin durumunu tam olarakj anlatabilir misin bunları ayrıntılı duymaya çok ihtiyacımvar burdan yazmak istemezsen özleden anlatırsan çok ama çok sevinirim,,,
Canim bize oligoastonospermi gibi bi teşhis kondu yani hareket ve sayi azligi demek 19 tane çıkmıştı en son düşün zeynep Kamile gttik biz orda direk tüp bebek dediler ben arstrdim eşime yedirdim içirdim sende araştır tüp bebek deneemedn önce yedir içir mutlaka e vitamini al kapsül olarak içir inslh en kisa zamnda kavusursun bebegine
Amin sağolasın zeynep Kamil de yaptık iki dnemeyi de

Canim bize oligoastonospermi gibi bi teşhis kondu yani hareket ve sayi azligi demek 19 tane çıkmıştı en son düşün zeynep Kamile gttik biz orda direk tüp bebek dediler ben arstrdim eşime yedirdim içirdim sende araştır tüp bebek deneemedn önce yedir içir mutlaka e vitamini al kapsül olarak içir inslh en kisa zamnda kavusursun bebegine

canım bizim senin gibilerin ümidine çok ihtiyacımız var ,, bu konuda gebelik takvimi olan birini görmek çok mutlu ediyor beni,,yalnız ve çaresiz olmadığımın kanıtısınız benim için buraya da gelir deneyimini paylaşırsan çok mutlu olurum...Rabbim sizi korusun..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...noteratozoospermi.891334/page-2#post-44442465

**sabah kahvaltıdan sonra arı sütü bal polen propolis / e vitamini
**2 saat sonra çoban çökerten çayı/ Q10
** öğlen muz ceviz bitter çikolata atıştırma
** akşam yemekten sonra çoban çökerten çay ve rondodan geçtiğim bi karışım var bir kase yiyor
avakado-ceviz-çiğ kaju-çiğ fındık-tarçın-zencefilk-çörek otu-muz-kivi-nohut-fasulye-soğuk pres keçibouynuzu-havuç :)
gece yatmadan da 1 çay kaşığı incir çekirdeği yağı içiyoruz

besin zehirlenmesi yaşamadık henüzz :):):):):):):)

senin artı olarak yaptığın bişi olduysa bilmek isterim canım

canım bizim senin gibilerin ümidine çok ihtiyacımız var ,, bu konuda gebelik takvimi olan birini görmek çok mutlu ediyor beni,,yalnız ve çaresiz olmadığımın kanıtısınız benim için buraya da gelir deneyimini paylaşırsan çok mutlu olurum...Rabbim sizi korusun..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...noteratozoospermi.891334/page-2#post-44442465
Amin cnm Allah razı olsun gelir paylaşırım tabikide

**sabah kahvaltıdan sonra arı sütü bal polen propolis / e vitamini
**2 saat sonra çoban çökerten çayı/ Q10
** öğlen muz ceviz bitter çikolata atıştırma
** akşam yemekten sonra çoban çökerten çay ve rondodan geçtiğim bi karışım var bir kase yiyor
avakado-ceviz-çiğ kaju-çiğ fındık-tarçın-zencefilk-çörek otu-muz-kivi-nohut-fasulye-soğuk pres keçibouynuzu-havuç :)
gece yatmadan da 1 çay kaşığı incir çekirdeği yağı içiyoruz

besin zehirlenmesi yaşamadık henüzz :):):):):):):)

senin artı olarak yaptığın bişi olduysa bilmek isterim canım
ben eczaneden yüzde yüz doğan e vitamini almıştım
keçi boynuzu kaynatıyodum
muz da iyi geliyormuş
birde eczaneden bi vitamin almıştım toz halinde suya atılıp içiliyo adını hatırlamıyorum pahalı bişeydi eğer ismini bulursam yazarım sende eczanelere sorabilirsin
benim aklıma gelenler bunlar canım

Ben de 3,5 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında hipofiz adenomu oluştu ve 12mmden ameliyata girecekken hacamat ile 2mm düştü derken eşimin azosperm olduğunu öğrendik. Bizim de ameliyatla canlı sperm bulunursa tüp bebek olacak ama bir türlü doktora karar veremedik. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
merhaba yazınızı okur okumaz alıntıladım. tedavı oluyor musunz nasıl nerde yapıyorsunuz beımle paylaqsırsanız cok sevınırım.

Arkadaşlar esim bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimide randevu alcakmyzbu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo

Amin cnm Allah razı olsun gelir paylaşırım tabikide

ben eczaneden yüzde yüz doğan e vitamini almıştım
keçi boynuzu kaynatıyodum
muz da iyi geliyormuş
birde eczaneden bi vitamin almıştım toz halinde suya atılıp içiliyo adını hatırlamıyorum pahalı bişeydi eğer ismini bulursam yazarım sende eczanelere sorabilirsin
benim aklıma gelenler bunlar canım
sızın adınıza cok mutlu oldumm rabbım saglıla kucagınıza almayı nasıp etsın. tup bebek yapmıssınız nerde ve nasıl ? bız esımle hala yerımızde sayıyoruz. amelıyattan sonra sonucumuz hala sıfır,kanal tıkanıklıgı olabılır dedıler tup bebege yonlendırdıler.ama mıcroteseye gırsın ıstemıyorum..:( cevabını beklıyırum arkadasım

Back
X