Canli yayin acil:(

Evlisin ve eski sevgilinimi stalklıyorsun? Hemde eşinin hesabından?
Allah ıslah etsin söylenecek başka tek söz yok.
Bide gördü görmedi hesabı yapıyor... Allah gördü yetmiyor mu!

Son düzenleme:
Ay bende eklemiştim yanlışlıkLa ortak arkadaş önerisinden. :confused: ben evli eklediğim ex evli. Bi de kabul etti kanka olacaydık az daha da sildim hemen. :KK48: aman boşverin ya hu bu kadar büyütmeyin sosyal medya değişik bi mecra hiç tanımadığımız insanlara bile bakıyoruz, ne bileyim bi,haberde bir şeyde görünce. İzlediyseniz izlediniz amaaaann herkese açık yapmasaymış...

Eşin hesabından eski sevgiliyi stalklamak...
Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.

Görmüyor canım benim. Ancak bir daha asla asla asla ve asla yapma. Senin yeni bir hayatın var evlisin önüne bak

Bakanlar gözüküyor arkadas oldun yada olmasın ad ve soyad olarak.ikinci olarakta esinizin hesabından bakmıssınız.arama kaydından yaptıgınız aramalarda gözükür.evliyken bu tarz bişe yapmasaydınız keske.bence görenden cok esiniz farkederse berbat bi durum

bende görünüyor diye biliyorum . daha sonra video geçmişine baktığından izleyenler beğenenler diye görebiliyor sanırım . bir anda tanıyor olabilecekler den açıldı zaten engelledim bir daha böyle birşey olmasın diye dersiniz . :KK16: dünyanın sonu değil :KK9:

Benim anladigim siz o an canli yayina katilmamissiniz. Direk acilan videoya tiklayip o an katilmaniz lazimdi ki sizi gorsun. izlediginiz gorunmez o yuzden. Sadece kac kez goruntulendigi gorunur.
Canli yayina tikla tarzi bisey yoktu profilinde video vardi sadece hic biseye tiklamadan kendiliginden video oynuyordu bende onu seyrettim azicik ..biriside kaydedilmis canli yayini paylasmis soradan diyo onda goremez senin izledini diyo

merak etme görsede mesaj atip niye baktın demez.evli oldugunu biliyor sonuçta.eski sevgiliyi niye stalkladin igrencsin Allah görüyor diyenleri görmezden gel.saka gibi sanki kadin aldatmış.olabilir merak eder insan ne yapıyor ne ediyor diye.arama geçmişini sil esin görürse aklı halen daha ondamı diye düşünmesin.bir sorun olmaz merak etme

Kabak gibi isim asla gorunmez. Hikayelerdede canli yayindada arkadas listesinde olmayanlar +takipci olarak gorunur.

Back
X